Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 22:32
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

a kde je tam nejaký chudobný?
taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
buchač
taiko
Mária27
hmmm, trosku scestne, trosku zgeneralizovane, trosku manipulacne, trosku zavadzajuce, trosku prvoplanove a vobec cele take nejake, prepytujem, marxisticke, ci ki fras
Hmmm, trošku diaľničné, trošku "široké", trošku smerácke, trošku populistické, trošku dlhodobé a vôbec, nejaké, neprepytujem, kapitalistické, či kí fras...

ALE, prepytujem, kuwa pravdivé.
eeeeej pockaj, budes zase socanom nazvany K obrazku. Preto som psal, ze takto sa to napisat neda, Jednotlive casti "citatu" totiz spolu mnohokrat nesuvisia a ani nie su stale a vo vseobecnosti pravdive
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

kopretinka
a kde je tam nejaký chudobný?
chudobný nemá za a, kameru za b, dostatok PPS takže sa to nedá nikde nájsť zdokumentované, to je ako s láskou ešte nikto ju nevidel a existuje
lacotinka lacotinka

lacotinka je offline (nepripojený) lacotinka

taiko
Mária27
hmmm, trosku scestne, trosku zgeneralizovane, trosku manipulacne, trosku zavadzajuce, trosku prvoplanove a vobec cele take nejake, prepytujem, marxisticke, ci ki fras
Možno je Maryška dobrá v práve, ale laik v ideologii (a červená ako Palo5554 )
pavol54 pavol54

lacotinka
taiko
Mária27
ešte že sa ti ruka po noci trasie, preto toľko tých 5, to si musíš proti traseniu ruky nájsť čierny kvet, pomáha to, vraj sa potom nehlúpne.
lacotinka lacotinka

buchač
kopretinka
dajte sem nejaký príklad,keď sa chudobní bránia.......a bolo to nazvané násilím.
Žeby napríklad toto ?
Dokonca v Blave...

http://www.aktuality.sk/clanok/20342...ysetrovatelia/
Policajné ******* sú to

včetne hovorkyne

"
K policajnému zákroku došlo po tom, keď protestný pochod, ktorý sa mal skončiť na Námestí SNP, pokračoval k parlamentu.
Vzhľadom na charakter ľudí, ktorí sa na ňom zúčastnili, vzhľadom na to, že časť zhromaždených bola zjavne pod vplyvom alkoholu a ich agresívne správanie sa na mieste, bol zo strany poriadkovej polície vytvorený kordón na úrovni ulice Streleckej a Palisády, čím polícia jeho účastníkom znemožnila dostať sa priamo pred budovu Národnej rady SR," povedala Kurucová
"
Stačí pozrieť kde je námestie SNP a kde Palisády
Naposledy upravil taiko : 26.07.15 at 09:58
lacotinka lacotinka

pavol54
lacotinka
taiko
Mária27
ešte že sa ti ruka po noci trasie, preto toľko tých 5, to si musíš proti traseniu ruky nájsť čierny kvet, pomáha to, vraj sa potom nehlúpne.
hlúpy = červený čo ešte nič nepochopil si ty (fickovlezec)
pavol54 pavol54

lacotinka
pavol54
lacotinka
taiko
Mária27
hlúpy = červený čo ešte nič nepochopil si ty (fickovlezec)
aha, no fakt sa potom hlúpne, nepochopil si opakuj si "som mulo, som mulo, som mulo"
jar88 jar88

jar88 je offline (nepripojený) jar88

buchač
taiko
Mária27
Hmmm, trošku diaľničné, trošku "široké", trošku smerácke, trošku populistické, trošku dlhodobé a vôbec, nejaké, neprepytujem, kapitalistické, či kí fras...

http://www.prave-spektrum.sk/article.php?231
Presne tak buchač, z každého roška troška.(pravdy, či pravdivosti)
kapitalistické vlády od roku 1990 sú zodpovedné za ponižovanie ľudskej dôstojnosti, slobody, rovnosti, solidarity a plnohodnotného života niektorých občanov Slovenska, za morálny a etický úpadok časti spoločnosti, za úpadok poľnohospodárstva, za nehospodárne likvidovanie a devastovanie poľnohospodárskej pôdy, za likvidáciu a úpadok mnohých priemyselných podnikov, za neoprávnené prisvojovanie si nadhodnoty iných, za lacný výpredaj spoločného majetku občanov nášho štátu do zahraničia, za nekontrolovateľný prísun špekulatívneho kapitálu, za postupnú likvidáciu sociálneho zabezpečenia väčšiny občanov, za stratu sociálnych istôt, za nedostatočnú bezpečnosť občanov, za nájomné vraždy, za ovládanie časti spoločnosti záujmami jednotlivcov a skupín osôb, za vplyv organizovaného zločinu na spoločnosť, za vplyv korupcie a klientelizmu na spoločnosť, za legislatívne umožnenie prepojenia zahraničného špekulatívneho kapitálu, podvodníkov, orgánov činných v trestnom konaní, súdov a ústavných činiteľov pri páchaní obzvlášť závažných trestných činov a organizovaného zločinu, za vysťahovalectvo občanov z ich vlasti z dôvodu ťažkých hospodárskych a sociálnych pomerov v Slovenskej republike, za využívanie občanov Slovenskej republiky ako lacnú pracovnú silu cudzími vykorisťovateľmi, za nepravdivú propagandu zameranú na glorifikovanie kapitalizmu a kapitalistických veľmocí, za cenzúru tlače a oznamovacích prostriedkov ospravedlňovanú právom súkromných médií rozhodovať o informovaností občanov a bojom proti extrémizmu, za zneužívanie výchovy a kultúry na politické a ideologické účely.
--------------------------------------
Aj na tebe zneužívali tú výchovu? Nedajbože na politické a ideologické účely.
Naposledy upravil jar88 : 27.07.15 at 12:35
jar88 jar88

Keď bohatí okrádajú chudobu, bedač, bolo kedysi vykorisťovaním a teraz je to vraj okrádaním. Dooosť choré, nie? Ďaaalej tá chorá úvaha pokračuje, (samozrejme že logicky), že to okrádanie bedače, (zrejme o jej chudobu, lebo asi iné nemá) je vlastne biznis.
------------------------------------------------------------------------------
Keď sa chudobní bránia (predpokladám že pred tým biznisom - okrádaním a predtým vykorisťovaním) pokojným protestom spojeným s vulgárnosťou, inokedy s kameňom či tyčou v ruke, nechcú to nazývať násilím.
----------------------------------------------------
Pritom na to legálne okrádanie, ktoré je vlastne dobrým biznisom, je potrebný pracovný pomer, ktorý je možné zrušiť zo strany okrádaného jednoduchou výpoveďou pracovnej zmluvy. Dokonca aj jednostranne a bez udania dôvodu. Stačí kus papiera a je po biznise, vykorisťovaní, okrádaní a bohatý je nahratý.
jar88 jar88

Mária27
To je záber z nejakého lovu na zamestnancov?
Poradí mi niekto, kde sa takto dá loviť zamestnancov?
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

... žeby u teba na dvore???
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
jar88 jar88

Nandrolon
... žeby u teba na dvore???
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja nemám dvor Ak by to malo byť u mňa, konalo by sa to zrejme na prvom, alebo druhom nádvorí.

Zase si zhúlený kvalitným mokom, ako minule?
Nandrolon Nandrolon
-----------------------------------------------
Jar88 - ty klameš, klamal si daňové úrady a krátil si dane...
Sám si písal, že daň sa musela podať, ale nikde nebolo napísané, že sa musela zaplatiť....
Žeby to taký vševed ako Jar88 nepochopil?
Tiež nie je nikde napísané, že po vysratí si mám záchodovým papierom utrieť riť a väčšina ľudí, okrem cigánov tak činia.
Ja viem, niektorí majú bidety tak si ostriekajú zasraté rite vodou a myslia si, že sú čistí /ešte som nevidel hovno rozpustiť sa vo vode, ale dobre.../
--------------------------------------------------
To čo malo znamenať?

Čo ťa toľko žerie? Že by len ta závisť?
Nandrolon Nandrolon

Nie,
ale ak podvodník, ktorý napíše že vedome klamal a to ver tomu že som to chcel dlhšie popísať si myslí, že je zrazu čestný muž...
Takých čestných mužov je tu kopec. V minulosti by poniektorí už viseli na kandelábroch, dnes je to častokrát v súkromí iba amorálny odpad spoločnosti. Stačí niekedy nazrieť "pod pokrievku"...
Nandrolon Nandrolon

Mimochodom jedna extrémna otázka do pléna hlavne pre Jar88, myslím že to súvisí s touto témou.
Je človek, ktorý zavraždil druhého človeka vrahom, pokiaľ mu vražda nikdy nebola dokázaná a nikdy ani nesedel?
Z právneho hľadiska je podľa mňa bezúhonný, nakoľko je tu nejaká prezumpcia neviny.
Lenže z ľudského, spoločenského a morálneho hľadiska???
jar88 jar88

Nandrolon
Nie,
ale ak podvodník, ktorý napíše že vedome klamal a to ver tomu že som to chcel dlhšie popísať si myslí, že je zrazu čestný muž...
Takých čestných mužov je tu kopec. V minulosti by poniektorí už viseli na kandelábroch, dnes je to častokrát v súkromí iba amorálny odpad spoločnosti. Stačí niekedy nazrieť "pod pokrievku"...
Tak že si to písal pri plnom a jasnom vedomí?
Predpokladám, že aj teraz sa vyjadruješ pri plnom vedomí. Tak je?
Čítal si aj dôvod, prečo som vtedy neplatil daň?
------------------------------------------------------------
Malá otázočka. na základe čoho ty platíš daň?
marjankaj marjankaj

marjankaj je offline (nepripojený) marjankaj

I am a man
Nandrolon
Mimochodom jedna extrémna otázka do pléna hlavne pre Jar88, myslím že to súvisí s touto témou.
Je človek, ktorý zavraždil druhého človeka vrahom, pokiaľ mu vražda nikdy nebola dokázaná a nikdy ani nesedel?
Z právneho hľadiska je podľa mňa bezúhonný, nakoľko je tu nejaká prezumpcia neviny.
Rozprávajú sa dvaja väzni.
Za čo sedíš. Za to že si kradol?
Nie , za to že ma chytili.
pavol54 pavol54

jar88
buchač
taiko
Mária27

http://www.prave-spektrum.sk/article.php?231
Presne tak buchač, z každého roška troška.(pravdy, či pravdivosti)
kapitalistické vlády od roku 1990 sú zodpovedné za ponižovanie ľudskej dôstojnosti, slobody, rovnosti, solidarity a plnohodnotného života niektorých občanov Slovenska, za morálny a etický úpadok časti spoločnosti, za úpadok poľnohospodárstva, za nehospodárne likvidovanie a devastovanie poľnohospodárskej pôdy, za likvidáciu a úpadok mnohých priemyselných podnikov, za neoprávnené prisvojovanie si nadhodnoty iných, za lacný výpredaj spoločného majetku občanov nášho štátu do zahraničia, za nekontrolovateľný prísun špekulatívneho kapitálu, za postupnú likvidáciu sociálneho zabezpečenia väčšiny občanov, za stratu sociálnych istôt, za nedostatočnú bezpečnosť občanov, za nájomné vraždy, za ovládanie časti spoločnosti záujmami jednotlivcov a skupín osôb, za vplyv organizovaného zločinu na spoločnosť, za vplyv korupcie a klientelizmu na spoločnosť, za legislatívne umožnenie prepojenia zahraničného špekulatívneho kapitálu, podvodníkov, orgánov činných v trestnom konaní, súdov a ústavných činiteľov pri páchaní obzvlášť závažných trestných činov a organizovaného zločinu, za vysťahovalectvo občanov z ich vlasti z dôvodu ťažkých hospodárskych a sociálnych pomerov v Slovenskej republike, za využívanie občanov Slovenskej republiky ako lacnú pracovnú silu cudzími vykorisťovateľmi, za nepravdivú propagandu zameranú na glorifikovanie kapitalizmu a kapitalistických veľmocí, za cenzúru tlače a oznamovacích prostriedkov ospravedlňovanú právom súkromných médií rozhodovať o informovaností občanov a bojom proti extrémizmu, za zneužívanie výchovy a kultúry na politické a ideologické účely.
--------------------------------------
Aj na tebe zneužívali tú výchovu? Nedajbože na politické a ideologické účely.
fúha pôvodne som si myslel že to z tvojej hlavy
pavol54 pavol54

jar88
Keď bohatí okrádajú chudobu, bedač, bolo kedysi vykorisťovaním a teraz je to vraj okrádaním. Dooosť choré, nie? Ďaaalej tá chorá úvaha pokračuje, (samozrejme že logicky), že to okrádanie bedače, (zrejme o jej chudobu, lebo asi iné nemá) je vlastne biznis.
------------------------------------------------------------------------------
Keď sa chudobní bránia (predpokladám že pred tým biznisom - okrádaním a predtým vykorisťovaním) pokojným protestom spojeným s vulgárnosťou, inokedy s kameňom či tyčou v ruke, nechcú to nazývať násilím.
----------------------------------------------------
Pritom na to legálne okrádanie, ktoré je vlastne dobrým biznisom, je potrebný pracovný pomer, ktorý je možné zrušiť zo strany okrádaného jednoduchou výpoveďou pracovnej zmluvy. Dokonca aj jednostranne a bez udania dôvodu. Stačí kus papiera a je po biznise, vykorisťovaní, okrádaní a bohatý je nahratý.
Na legálne okrádanie, na legálne zabíjanie, skrátka na všetko čo má byť legálne, je potrebné prijať zákony a až potom zmluvný vzťah medzi dvoma stranami.
pavol54 pavol54

Nandrolon
je vrahom len vtedy ak to nemá zákonom povolené. Napríklad v prísahe bolo napísané "budem brániť vlasť atď" ale nemôže sa napísať "Pre záujmy spoločnosti budem vraždiť"
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať