Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 21:32
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Kvaka
buchač
Kvaka
72
Zdôvodni
2x3
3x4
4x5
5x6
6x7
7x8
8x9
9x10,
Nandrolon má pravdu Som to hodila bez rozmýšľania, ako 9x8. Tá istá chyba, ako jar v predchádzajúcom. A tá istá, ako ty s tým výsledkom 56, mal si uvažovať s vynechanými číslami, bol by si dostal 90.
2 = 6
3 = 12
4 = 20
5 = 30
6 = 42
9 = ??

6+6=12
12+8=20
20+10=30
30+12=42
42+14=56
Na milión %%%% som si istý, že moje riešenie je správne.
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

Ale pekne tu vidno na chybných výsledkoch, že sa musia brať do úvahy obidve strany, ja som priradila chýbajúcemu číslu automaticky nasledujúci násobok, ten ale patril číslu 7. Buchač pripočítaval k pravej strane číslo vždy vyššie o 2, ale zabudol na chýbajúcu 7 a 8. Asi tak.
Kvaka Kvaka

No predbehol si ma, ale veru nemáš pravdu, lebo tvoj výsledok je presne s rovnakou chybou, ako mal jar. Nebral si do úvahy ľavú stranu, preto zle.
Kvaka Kvaka

ešte ti chýba

56+16=72
72+18=90
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Buchač, ja som ale včera písal, že kto ma vytočí do fialova, dnes nie, tak si dávaj pozor :-))))))))))))))))))))))))))))
Juro, to čo tu zase skušáš :-))))))))))))))) ako vraví jeden moravák
buchač buchač

Kvaka
ešte ti chýba

56+16=72
72+18=90
Jááááj...fakt. Beriem...ale nemôžeš poprieť, že ten môj postup bol iný, ako ten Tvoj.
Znova sa zopakujem...u týchto zadaní je potrebné nájsť tú pointu a nej sa odvíja všetko.
Nandrolon Nandrolon

na každý výsledok existuje častokrát mnoho variácií, každý rozmýšľame inak a ak je viac variácií, tak je predpoklad že rôzni ľudia pôjdu rôznymi cestami...
buchač buchač

Nandrolon
Buchač, ja som ale včera písal, že kto ma vytočí do fialova, dnes nie, tak si dávaj pozor :-))))))))))))))))))))))))))))
Juro, to čo tu zase skušáš :-))))))))))))))) ako vraví jeden moravák
...é pericoloso sporgersi...
Nandrolon Nandrolon

ja som vedel že napíšeš dajakú habaďúru :-))))))
buchač buchač

Nandrolon
na každý výsledok existuje častokrát mnoho variácií, každý rozmýšľame inak a ak je viac variácií, tak je predpoklad že rôzni ľudia pôjdu rôznymi cestami...
Ale jeden ujo sa vyberie vždy tou cestou špekulácií, obkecávania, drístov...už len konšpiračné teórie tu chýbajú.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

jar88
buchač
jar88
124-111=13
+12
136-112=24
+12
148-113=35
+12
160-114=46
+12
172-115=57
+12
184-117=67
------------------------------
toto je matematika a logická úvaha
NEPOCHOPIL ani základy LOGIKY a nie ešte ÚVAHA...
Je potrebné vychádzať z daných čísel a nie dosadzovať si nejaké iné, ktoré sa hodia.
POCHOPIL ?
Toto nie je diskusný príspevok a fantazmagórie...to je iný level...takzvaný "náročnejší".

P.S.:
Vnučka ešte spinká...hajde zobudiť...skôr pochopí.
aldridge21 wrote:
I found this on Facebook and really want to know the answer.

It said 98% will fail

2 = 6
3 = 12
4 = 20
5 = 30
6 = 42
9 = ??
Nuž vychádzaj z daných čísiel ty chumaj
žeby 90?
Nandrolon Nandrolon

A hrá sa na matematika, ktorého šacovali, možno v cigánskej základnej škole :-)))))))))))
pavol54 pavol54

Nandrolon
90
aha už je to , nečítal som potialto
buchač buchač

Nandrolon
A hrá sa na matematika, ktorého šacovali, možno v cigánskej základnej škole :-)))))))))))
Zavádza, luže, klame, cigáni, odrbáva, ojxxxxje,......

http://www.porada.sk/t255344-p68-u-s...ml#post2755523
pavol54 pavol54

Nandrolon
keď som robil prvú uzávierku(súvahu a výkaz ziskov) Mal som dve čísla do výkazu 601, 604 tržby a 500 radu náklady a v súvahe odpisovaný majetok, zásoby a stav na účte a bez problémov a v tej dobe ešte nebola skrátená ale plná, takže kombinácia pár čísiel " jenom muška zlatá"
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Ale no tak, chlapci, veď sa už "nenavážajte" do nášho "génia" XXX, ktorý má také IQ, že i Walter O´Brien je oproti nemu hlupáčik (a ten má IQ 197).
Kvaka Kvaka

Ukľudnite sa a nekydajte na neho, jeho postup bol správny a logický, rovnako zabudol na chýbajúcu 116, tak ako si ty zabudol na chýbajúce 7 a 8 v druhom zadaní. Aký je v tom rozdiel? Jeden rozdiel bol, že on správne uvažoval aj s ľavou stranou.
pavol54 pavol54

buchač
Nandrolon
Zavádza, luže, klame, cigáni, odrbáva, ojxxxxje,......

http://www.porada.sk/t255344-p68-u-s...ml#post2755523
že by filipovský zo švejka ?
Nandrolon Nandrolon

Kvaka, ale keby sa ten génius nevysmieval všetkým a za všetko, aj my by sme ho rešpektovali a nevysmievali sa.
Len teraz sa preukázalo, že nie je až taký génius ako sa robí... a že ho preští "sprostý" nandrolon, ktorého má dlhé roky v žalúdku...
buchač buchač

Nandrolon
Kvaka, ale keby sa ten génius nevysmieval všetkým a za všetko, aj my by sme ho rešpektovali a nevysmievali sa.
Len teraz sa preukázalo, že nie je až taký génius ako sa robí... a že ho preští "sprostý" nandrolon, ktorého má dlhé roky v žalúdku...
BINGO
...a doplním...lebo teraz sa to hodí.

Vysmievanie, srandičky, podpichnutie by sa dalo občas vziať...lebo ja osobne to aj robím.
No keď to robím, tak musím aj zniesť aj ten opak...čo mne osobne problém nerobí.

Téma samotná je o tej nejakej politike, o Slovensku, ale aj o svete.
Zo začiatku to bolo fajn...občas sme si zapindali na našich politikov (na strane nezáleží), občas len nejaký link...a tak podobne.

Kvaka
Ukľudnite sa a nekydajte na neho, jeho postup bol správny a logický, rovnako zabudol na chýbajúcu 116, tak ako si ty zabudol na chýbajúce 7 a 8 v druhom zadaní. Aký je v tom rozdiel? Jeden rozdiel bol, že on správne uvažoval aj s ľavou stranou.
Jeden rozdiel by tu teda aj bol, lebo :

Ak sa objaví (v iných témach...) a aj objavuje (ba dokonca odbavuje) dotyčný génius, tak okamžite dochádza k poučovaniu, mentorovaniu, ....a nakoniec drístaniu.
Toto ja nepovažujem za diskusiu...a ani iní...a tiež sme sa medzi sebou posekali.

Horšie je, že ak menovaný nevie kam z konopí, tak zavádza, odbáča, špekuluje...a v neposlednej miere začne urážať. Potom sa čuduje, že dostane nepýtaného a začne sa realizovať (vyplakávať, sťažovať...) v iných témach a poukazovať na neetické chovanie.

------------------------------------------------------------------
Som aj na inom fóre (a určite aj iní z Porady)...no ak by došlo k takýmto javom, tak daná/é témy by už dávno skončili a dotyčná osoba by fásla ban...a veru sa to už aj stalo a podotýkam, že na tomto fóre sa nik nepotrebuje oháňať nejakými pravidlami. Tam to držia pevne v rukách moderátori a kočírujú to.
Naposledy upravil buchač : 08.08.15 at 22:19
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať