Nandrolon
Kvaka, ale keby sa ten génius nevysmieval všetkým a za všetko, aj my by sme ho rešpektovali a nevysmievali sa.
Len teraz sa preukázalo, že nie je až taký génius ako sa robí... a že ho preští "sprostý" nandrolon, ktorého má dlhé roky v žalúdku...
BINGO
...a doplním...lebo teraz sa to hodí.
Vysmievanie, srandičky, podpichnutie by sa dalo občas vziať...lebo ja osobne to aj robím.
No keď to robím, tak musím aj zniesť aj ten opak...čo mne osobne problém nerobí.
Téma samotná je o tej nejakej politike, o Slovensku, ale aj o svete.
Zo začiatku to bolo fajn...občas sme si zapindali na našich politikov (na strane nezáleží), občas len nejaký link...a tak podobne.
Kvaka
Ukľudnite sa a nekydajte na neho, jeho postup bol správny a logický, rovnako zabudol na chýbajúcu 116, tak ako si ty zabudol na chýbajúce 7 a 8 v druhom zadaní. Aký je v tom rozdiel? Jeden rozdiel bol, že on správne uvažoval aj s ľavou stranou.
Jeden rozdiel by tu teda aj bol, lebo :
Ak sa objaví (v iných témach...) a aj objavuje (ba dokonca odbavuje) dotyčný génius, tak okamžite dochádza k poučovaniu, mentorovaniu, ....a nakoniec drístaniu.
Toto ja nepovažujem za diskusiu...a ani iní...a tiež sme sa medzi sebou posekali.
Horšie je, že ak menovaný nevie kam z konopí, tak zavádza, odbáča, špekuluje...a v neposlednej miere začne urážať. Potom sa čuduje, že dostane nepýtaného a začne sa realizovať (vyplakávať, sťažovať...) v iných témach a poukazovať na neetické chovanie.
------------------------------------------------------------------
Som aj na inom fóre (a určite aj iní z Porady)...no ak by došlo k takýmto javom, tak daná/é témy by už dávno skončili a dotyčná osoba by fásla ban...a veru sa to už aj stalo a podotýkam, že na tomto fóre sa nik nepotrebuje oháňať nejakými pravidlami. Tam to držia pevne v rukách moderátori a kočírujú to.