Nandrolon
Jar88 - myslíš že by som sa znížil niečo opísať a potom to vydávať za svoje? V živote som to nerobil a to boli situácie kde nešlo iba o fazuľky...
Jednoducho taký nie som.
A kde na nete to hľadať, akože mám také somariny ktorých je 2 mil. všetky prezerať?
Mňa proste jednoduché veci nezlomia.
Taiko - vy sa tu už bavíte na inej úrovni o vlnách, ta hovorím že to bolo cez ZVUKOVÚ kartu na stolovom PC a dané PC nemalo sieťovú kartu, ani wifi kartu o bluetoothe u stolových PC ani netreba hovoriť, to samozrejme nemalo tiež. údajne malo ísť o dobre zabezpečený PC odstrihnutý od siete. Zrejme sa mu stalá nejaká vec, ktorú si nedokázal vysvetliť, tak ho napadla prvá hovadina ktorou si danú vec vysvetlil.... No, aj takých výpočtárov na svete máme.....
Proste jeden chytrák reagoval na článok, kedy niektoré PC musia byť z bezpečnostného hľadiska úplne FYZICKY odstrihnuté od siete.
No a našiel sa chytrák, ktorý tvrdil, že ani to nepomôže, lebo, že DOSTAL VÍRUS a POSLAL HO ĎALEJ cez zvukovú kartu.
Na to všetci v diskusii už prestali na neho reagovať a asi ho zaradili do určitej kategórie, resp. triedy...
No ale vidím, že zase sú tu právnici a musím písať takéto litánie, lebo by som sa z toho nevymotal, ak by som nenapísal všetky fakty.
Mimochodom bolo to asi mesiac späť.
Taiko - programoval som zhruba od 1995-2005-2006?? Neviem kedy sme mali účto ešte pod visualkou.
Ty si asi necital tie linky co som k danej veci pripojil? Takze len zhrniem.
Ano, data z pocitaca sa daju stahoval pomocou elektromagnetickych vln, mozno vyvolanych aj komunikaciou MB, ci procesora so zvukovou kartou., aj ked pocitac nie je pripojeny do LAN/WAN siete a nema ani ine standardne komunikacne rozhrania, ergo uplne FYZICKY odizolovanom.
Takze aj chlapi z onej diskusie, co si spominal, by mali dostudovat
PS: Mimochodom aj zvuk je EM vlnenie, ale o ten v tomto pripade neslo