Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 21:32
lacotinka lacotinka

lacotinka je offline (nepripojený) lacotinka

Nandrolon
http://www.topky.sk/cl/10/1492035/Pr...ytany-na-VIDEu

- úžerník filantrop Kiška :-))
- článok je síce dosť nadsadený, ale treba to brať v širších súvislostiach.
Hlupákom stačí, že sa vzdá prezidentského platu, ale to, že berie 5 x ten plat v naturáliách to už hlupák nevidí...

Môj osobný názor je, že za ten prezidentský plat by si zďaleka nezaplatil ani sám sebe tie posraté lety do popradu. A tým nemyslím cenu letenky v turistickej triede, ale celé lietadlo s celým osadenstvom a patričným servisom.
Len "uvedomelý volič s vyslovene podpriemerným IQ" by chcel za prezidenta ficka (radšej ako kisku )
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
taiko
Nandrolon
Teraz to vyznie trochu smiešne, ale od škôl toho moc v živote nezávisí. Pokiaľ nie je tatko štb a škola nie je v Moskve...
Hociktorá pokladníčka má dnes rovnaké vzdelanie ako náš pán prezident, takže by som sa tu moc školami neoháňal.
Ale on je strojár, mám dojem?? takže aby som to upravil, hocijaký majster v strojárskej fabrike je na jeho úrovni čo sa týka vzdelania....
juj, ale ved to uz nechaj, ved som Ti napisal, ze to je metafora. Pride buchy a zacne do toho vrtat, to chces?
Máte niečo proti strojárom ???
Lebo aj ja som strojár...roky rokúce pracujúci vo svojom fachu.

Myslíš, že budem vŕtať do Kisku a jeho bizňisu ?
Ani nie...bol to a aj je predsa legálny kšeft. On neodrbával jak Fruni....či ?

Tie výhody z prezidentskej funkcie nechajme na pokoji.
To poďme porovnávať všetkých štyroch prezidentov od rozdelenia republiky.
Kováč, Schuster, Gašparovič a Kiska.
By ma aj zaujímal repríček...by ma aj zaujímal názor na ich prezidentovanie.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Buchač, si to trochu zle pochopil. Chcel som len napísať, že Kiska nemá žiadnu zázračnú školu, ktorá sa študuje na marse a skončí ju jeden z miliardy, ale že vzdelaním ho dá každý majster v strojárskej dielni dolu, nakoľko budú na tom vzdelaním rovnako, ale ten majster bude mať naviac prax...
Dúfam, že som sa nezmýlil že je strojár, lebo fakt neviem momentálne akú má VŠ, iba sa mi nečo marí...
lacotinka lacotinka

Nandrolon
Teraz to vyznie trochu smiešne, ale od škôl toho moc v živote nezávisí. Pokiaľ nie je tatko štb a škola nie je v Moskve...
Hociktorá pokladníčka má dnes rovnaké vzdelanie ako náš pán prezident, takže by som sa tu moc školami neoháňal.
Ale on je strojár, mám dojem?? takže aby som to upravil, hocijaký majster v strojárskej fabrike je na jeho úrovni čo sa týka vzdelania....
Mulo

1, zo srandy vravím :
maturita je dôkaz, že vie čítať a písať / diplom, že vie aj rozmýšľať

2, pre blbečkov ako ty :
nejde o školu , ako takú
ale ak skončil nejakú NEELEKTRIČKOVÚ vysokú školu, je to dôkaz, že vie :
- roztriediť
- pochopiť
- asi aj použiť
Nandrolon Nandrolon

takže STU mikroelektronika......
Len škoda, že takých Ing. ktorí vživote nerobili to, čo študovali tu máme plné rite....
lacotinka lacotinka

Nandrolon
Nie je úžerník ???
Nie je vyžratý???
- áno, čisté fakty, akurát teda môžem toho úžerníka dať do minulého stavu, lebo vtedy zákon o úžere ešte neexistoval...
Hádam ak budem vyžratý a niekto mi to aj povie tak sa na to nenaštvem, keďže to bude pravda....
kedže si svoj názor povýšil na pravdu
(a nenapísal si že je to TVOJ názor , ale "čisté fakty" ) , dokonca na všeobecnú pravdu

A podobne sa teraz nenaštvi (lebo podľa môjho názoru je to pravda) a dám to verejne, takže to bude asi aj všeobecná pravda :
Si blbeček s málo kritickým prijímaním názorov, ktoré sa podobajú tvojim !!!
lacotinka lacotinka

taiko
Nandrolon
Nie je úžerník ???
Nie je vyžratý???
- áno, čisté fakty, akurát teda môžem toho úžerníka dať do minulého stavu, lebo vtedy zákon o úžere ešte neexistoval...
takto to teda vyzera to vazenie si jeden druheho po ktorom volas?
U blbečkov áno =
- on sa môže navážať
iný ? NIE
Nandrolon Nandrolon

Lacotinka,

naštval by som sa, ak by mi to napísal niekto iný...

Od Teba mi to lichotí!!!

Bolo by veľmi ťažké žiť s faktom, ak by ťa blbec považoval za múdreho. O niečom by to svedčilo, takže díky za lichôtku!
lacotinka lacotinka

Nandrolon
Taiko, vidím že máš poriadny prehľad o "debilizme v TV".
Zatiaľ som chválabohu z tvojho repertoáru nevidel ani jednu.
V TV pozerám správy a súdnu sieň, to mi stačí.
Debilizmus sa dá rozvíjať iba u debila, nezabúdaj. Ak raz niekto nemá debilizmus v génoch, nemáš čo rozvinúť.
SME, sk, to myslíš ten židovský portál na vymývanie mozgov, ktorý vlastní pár ľudí?

Aj tak som nepochopil, ako môže človeka ovplyvniť, ak si prečíta 2-3 články denne na topkách.

Edit: ja si dokážem vážiť iba slušných ľudí, tak som bol aj vychovaný a tak aj vychovávam svoje deti.

veď to = SÁM si (používajúc vlastný rozum ) nikam nepokročil

boh chráň a uchovaj !!

pred takouto novou generáciou
lacotinka lacotinka

Nandrolon
Bol majiteľ splátkovej spoločnosti, bol.
Čo bolo hlavným predmetom podnikania? Ako prišiel k svojmu majetku, bol riaditeľ minimálne VSŽ alebo obdobnej firmy, kde by bol majetok pochopiteľný?
Aké mali úroky?
Zabezpečovali si svoje úroky nehnuteľnosťami?
... čistá úžera.
Samozrejme nikde v šlabikári nenájdeš presný postup toto ešte nie je úžera, toto už je úžera, i keď už by to malo niekde byť zadefinované.
Lenže ak má niekto úroky 50 x také ako v banke, každý nech si to nazve ako chce.
Ja to nazvem úžerou.
Ale ak to niekto nazve filantropiou, prípadne pomáhaním ľuďom, nech sa páči. Rešpektujem, ale nezdieľam.
Predsa každý má nárok na svoj názor, len ovce nie...
Tak prečo sa ozývašššš ???????????????
taiko taiko

Som, kto som
Nandrolon
Bol majiteľ splátkovej spoločnosti, bol.
.
.
Aké mali úroky?
.
.

Lenže ak má niekto úroky 50 x také ako v banke, každý nech si to nazve ako chce.
mozes to nejak dokazat, ze v danom case si firma pod Kiskovym vedenim uctovala na splatkach za tovar, alebo za ine sluzby 50x vacsie uvery ako v nejakej banke?
Naposledy upravil taiko : 12.08.15 at 09:47
taiko taiko

Som, kto som
buchač
taiko
Nandrolon
juj, ale ved to uz nechaj, ved som Ti napisal, ze to je metafora. Pride buchy a zacne do toho vrtat, to chces?

neeeeeee, ja som to myslel tak ze o vzdelani sa zase budeme bavit
taiko taiko

Som, kto som
Nandrolon
Len škoda, že takých Ing. ktorí vživote nerobili to, čo študovali tu máme plné rite....
Ako s temou suvisi, ze Kiska nepracoval v svojom odbore? Chapeme sa uz, preco su cas, topky a pravda "zle" ?
lacotinka lacotinka

Nandrolon
Nie nebavíme sa vôbec o tom, tiež som si po vojne kúpil vežu na splátky, dôvod? peniaze som mal v peňaženke, ale v hotovosti bola drahšia ako na splátky. Bolo tam totiž 0% úročenie + 0% rpmn.
Takže ak človek započíta infláciu, ktorá bola v 90-tich rochoch veľmi slušná, tak nakoniec tá veža bola podstatne lacnejšia ako v hotovosti....

Ale aby sme neboli odveci....
Nenarážam priamo na quatro a splátkový predaj, ale bola tam nejaká divízia, ktorá sa zaoberala čisto peniazmi na úrovni "pôžičkárne" a to bola RYŽA....
Quatro by som považoval za regulérny podnikateľský nápad...

ani sám veľký hranol to neobjavil

a ty tu s tým šermuješ ako s faktom

PS

fakt by si mal ísť za tým psychológom, lebo už aj svoje pocity prezentuješ ako "čisté fakty"
lacotinka lacotinka

buchač
taiko
Nandrolon

Dokonca aj ja som strojár

A nanrolonovi by som zaželal takú skúšku z Pružnosti a pevnosti u deda Puchnera
Nandrolon Nandrolon

Slovenská požičovňa, Slovenské kreditné karty.... tí nemali v portfóliu žiaden splátkový predaj, ale čistú ryžu na hotovosti...
Nandrolon Nandrolon

Taiko, podľa mňa nie je na tu prácu kompetentný.
Škoda, že aj slepé črevo nemôže vyberať nejaký elektrotechnik, potom by to už niektorí pochopili.....
lacotinka lacotinka

Nandrolon

Podľa toho drblého názvu oboru

(už sama elektronika je veľmo malá, no a ak je ešte "mikro" )

1,

by som sídlo školy hľadal asi v

Košicoch

Trnave

2,

rok ukončenia nad 1998
taiko taiko

Som, kto som
Nandrolon
Slovenská požičovňa, Slovenské kreditné karty.... tí nemali v portfóliu žiaden splátkový predaj, ale čistú ryžu na hotovosti...
tieto spolocnosti teda mali na uveroch 50x vacsi urok ako banky v danom case?
Okrem toho ked som dobre kukal, tak tam bol Kiska aktivny v roku 2004, resp 2005
Okrem toho "Slovenské kreditné karty" spolupracuje napr s VUB, Slovak telecomom a s ING bank a MasterCard. A to hadam nebudu uzernici a hadam by s uzernikmi nespolupracovali.
Naposledy upravil taiko : 12.08.15 at 10:04
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať