Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 21:32
jar88 jar88

jar88 je offline (nepripojený) jar88

Nandrolon
... a na čo ju vypínaš, no povedz .... ?
...lebo sa chce starý dedko predvádzať pred 15 ročnými babami? to sú tie speváčky čo si tu dával videá??? tá tvoja obľúbená tínedžerská hudba ?
Je viac než zrejmé, že si zase z príspevku nič podstatné nepostrehol. Ja platím tomu, kto si to zaslúži a neplatím tým, čo si to nezaslúžia. Ty naopak platíš tým vykorisťovateľom a podporuješ ich v tom, aby platili mechanikom (Slovákom) minimálnu trhovú cenu práce.
-------------------------------------------------------
Ty to pranieruješ, vypisovaním na Porade, ale skutek utek. Ja to nepranierujem, ale konám tak, aby som tých, čo im platia minimum, trošku niekam popostrčil.
--------------------------------------------------------
Ty ma osočuješ z mamonu, ale sám si vážiš veci a nevážiš ľudí (tak sa chová čistý malomeštiak a mamonár). Ja si zas veci necením, ale ich naplno využívam (nešetrím ich), ale robím to tak a tam, kde nikoho neohrozím. Robím to tam, kde nikoho nemôžem ohroziť a samozrejme, že ani 15 ročné baby.
-------------------------------------------------------
Samozrejme, že s Albertom nemôžeš vedieť, ako sa dá povoziť s istotu, že ti zadok nikam neuletí a že sa ani neprevrátiš.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
jar88
Tušíš, koľko výkonu v tržbách, musí taký mechanik odviesť na plat 1000 € za mesiac?
Očujú "pán odborník"...
Tušia oni, že ako to chodí v takom servise ???

Samozrejme, že hej...úplne zbytočná otázka...
Ale dám druhú.
Za aké ceny nakupuje servis ND a za aké ich fakturuje v tej celkovej sume opravy ?

ALE aj to je zbytočné sa pýtať...samozrejme, že ONI to vedia....šak vlastne, čo ONI nevedia ?
vlado 33 vlado 33

vlado 33 je offline (nepripojený) vlado 33

jer88, prosím už nekomentuj, nedá sa to čítať.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Jar88 - to čo máš za jebku, ktorú by si dokázal bez nejakej autonehody prevrátiť v zákrute??
... žeby DACIA LOGAN s namontovaným jedným rezervným podhusteným kolesom???

S Albertom, to myslíš tú českú potravinovú sieť Albert? Lebo žiadného iného Alberta nepoznám.

- Ale aj tak som sa nedozvedel, prečo to vypínaš.
Pochopím vypínanie v zime, ak ideš na hlavnú z vedľajšej, ktorá je ľadová a posýpaná štrkom, vtedy potrebuješ zahrabať kvôli odpichu, ale v lete??
Jedine ma napadá to homosexuálne gumovanie gúm u 18 ročných pubertiakov so starými BMW šunkami a zadným náhodom....
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Jáááj .... veď on je

Všade bol, všetko vie, všetko pozná, všetko videl, všetko skúsil, všetko urobil....
Len jednú vec zabudol urobiť...vysypať si tie piliny z gebule.....
jar88 jar88

buchač
jar88
Tušíš, koľko výkonu v tržbách, musí taký mechanik odviesť na plat 1000 € za mesiac?
Očujú "pán odborník"...

Ale dám druhú.
Za aké ceny nakupuje servis ND a za aké ich fakturuje v tej celkovej sume opravy ?

ALE aj to je zbytočné sa pýtať...samozrejme, že ONI to vedia....šak vlastne, čo ONI nevedia ?
Buchačko, jasné že "ONI" netušia, ale presne vedia. Ale túto otázku si mal adresovať svojmu Nandovi. On zrejme netuší, kde je sever a čo je päťkoruna.
--------------------------------
Servis platí môjmu machrovi pravidelné školenia a účtuje ich Nandrolonovi. Mne dá macher vedomosti zadarmo (lebo ich zaplatil servis, ktorý to naúčtuje extra-ekonómovi) a naúčtuje mi len skutočnú prácu. Pritom mi povedal, že v servise mu za taký objem prác. nezaplatia ani polovicu. Vraj mu platím viac, ako 2,5 násobok.
--------------------------------------
Je to zaujímavé rovnako pre mňa, ako pre neho. Vzájomne výhodná dohoda.
buchač buchač

vlado 33
jer88, prosím už nekomentuj, nedá sa to čítať.
Veru, veru....pravdu vravíš...veru nedá.

Ale ONI nám to určite "vysvetlia a poučia".
Hlavne nám vynadajú do mamľasov a doporučia, že si mám nasrať do huby.
Lenže starý ujo už má v tej hlave poriadne nasrané, že už to z huby ide von.
misoft misoft

Otázka aj je - má on vôbec hlavu? Má on vôbec hubu? Možno je to len nejaká plastová guľa plná oných s otvorom, odkiaľ oné lezie von....
buchač buchač

jar88
buchač
jar88
Očujú "pán odborník"...

Ale dám druhú.

Buchačko, jasné že "ONI" netušia, ale presne vedia. Ale túto otázku si mal adresovať svojmu Nandovi. On zrejme netuší, kde je sever a čo je päťkoruna.
Servis platí môjmu machrovi pravidelné školenia a účtuje ich Nandrolonovi. Mne dá macher vedomosti zadarmo (lebo ich zaplatil servis, ktorý to naúčtuje extra-ekonómovi) a naúčtuje mi len skutočnú prácu. Pritom mi povedal, že v servise mu za taký objem prác. nezaplatia ani polovicu. Vraj mu platím viac, ako 2,5 násobok.
KLASIKA !!!

Všetko možné popísané a opísané....ALE na dané otázky nič.
jar88 jar88

Nandrolon
Jar88 - to čo máš za jebku, ktorú by si dokázal bez nejakej autonehody prevrátiť v zákrute??
... žeby DACIA LOGAN s namontovaným jedným rezervným podhusteným kolesom???

S Albertom, to myslíš tú českú potravinovú sieť Albert? Lebo žiadného iného Alberta nepoznám.

- Ale aj tak som sa nedozvedel, prečo to vypínaš.
Pochopím vypínanie v zime, ak ideš na hlavnú z vedľajšej, ktorá je ľadová a posýpaná štrkom, vtedy potrebuješ zahrabať kvôli odpichu, ale v lete??
Jedine ma napadá to homosexuálne gumovanie gúm u 18 ročných pubertiakov so starými BMW šunkami a zadným náhodom....
Ten Albert je z reklamy na tvoje auto
Na letisko prosím ... Keď som videl tú reklamu, hneď som si uvedomil, že je na tých, ako ty. Lepšiu reklamu na auto som ešte nevidel.
jar88 jar88

misoft
Otázka aj je - má on vôbec hlavu? Má on vôbec hubu? Možno je to len nejaká plastová guľa plná oných s otvorom, odkiaľ oné lezie von....
ONI sú vraj vo vašom IGNORE.
-------------------------------------
Teda tak nejako som to pochopil,
a že by si ONI srali do huby?
misoft misoft

jar88
buchač
jar88
Očujú "pán odborník"...

Ale dám druhú.

Očuj ty "najmúdrejší.... zle rátaš....
Choď si konečne tú svoju dutú hlavu prepláchnuť SAVOm, aby si tie oné z nej dotal....
Tebe okrem práce naúčtuje i to školenie - servis predsa nebude charita, aby TEBE pomáhala. Potrebuje zarobiť a je mu jedno, či to zoberie od priemerného človeka, alebo od "supermana" s dvoma osmičkami.

BTW: otoč si tie svoje osmičky o 90° a presne takáto je tvoja blbosť - nekonečná na druhú...
buchač buchač

jar88
misoft
ONI sú vraj vo vašom IGNORE.
-------------------------------------
Teda tak nejako som to pochopil,
a že by si ONI srali do huby?
Občas je potrebné sa aj z chuti zasmiať ... či ? Takže to ignore odblokujem.
...a ICH stupidity nemajú predsa chybu...a rehocem sa vždy a s chuťou.
Nandrolon Nandrolon

a tá tvoja stará jebka je niekde na youtube ako ju tam k**ti s tvojím iq niekde pred hypermarketom gumujú a tvária sa pri tom "DRSNĚ".
:-)))
jar88 jar88

buchač
jar88
buchač
jar88
Očujú "pán odborník"...

Ale dám druhú.

KLASIKA !!!

Všetko možné popísané a opísané....ALE na dané otázky nič.
A čo si čakal snáď nie konkrétny plat konkrétneho mechanika s menom a adresou a s kópiou zákazkových listov, faktúr zákazníkov, jeho výplatnej pásky a k tomu od neho a aj mňa podpísaný doklad o platení občianskej spolupráce v hotovosti?
------------------------------
Chceš tam aj dátum a miesto konania?
Piťu, Piťu, za koho ma máš??? Za kolegu?
buchač buchač

jar88

Jednoduché otázky - jednoduché odpovede !
----------------------------------
Za kolegu nie...to rozhodne. Na to si nemal, nemáš, nebudeš mať.
Mňa nezaujímajú fušky, ktoré vykonáva nejaký mechanik, mňa zaujímajú vyššie uvedené.
---------------------------------
Ak nezodpovieš otázky, tak budeš za ešte oveľa väčšieho oného, ako si doteraz.
Nandrolon Nandrolon

... Sa smejem. Jar88 dokáže aj z hovna upliesť bič.
Pritom o nič iné nejde, len že má nejakého chujka známeho v nejakom servise, ktorý tam maká, ale popri tom si robí ešte kšefty na svoje vlastné triko ako zamestnanec.
No a takýto podvodníci sa väčšinou ľahko dajú dokopy a jeden druhého začne využívať a robiť si navzájom služby.
Celé JAROVO88 HOW-NOU :-))))
Ale všimnite si, že to tak zaobalil, ako keby mal ten človek živnosť, neviem, aký autorizovaný servis by zamestnával živnostníka, to je jedna vec a ak by bol fakt živnostník, tak ktorý kkt popri živnosti by sa ešte zamestnal ako VYMIEŇAČ DIELOV /lebo a autorizákoch sa diely zásadne neopravujú/ v servise na plný úväzok, iba lenivec, a špekulant.
To je zamestnanec, odrbávajúci svojho zamestnávateľa /dokiaľ mu na to nepríde/...
jar88 jar88

misoft
Jáááj .... veď on je

Všade bol, všetko vie, všetko pozná, všetko videl, všetko skúsil, všetko urobil....
Len jednú vec zabudol urobiť...vysypať si tie piliny z gebule.....
Si na omyle.
Všetko neviem. Napríklad neviem, ako sa správne bojuje proti imperialistom. Ako sa vlastne bráni socializmus?
Ale to asi nevieš ani ty
Alebo to vieš, ale si to dosť dobre nerobil a tak to tu aj dopadlo.
jar88 jar88

Nandrolon
... Sa smejem. Jar88 dokáže aj z hovna upliesť bič.
Pritom o nič iné nejde, len že má nejakého chujka známeho v nejakom servise, ktorý tam maká, ale popri tom si robí ešte kšefty na svoje vlastné triko ako zamestnanec.
No a takýto podvodníci sa väčšinou ľahko dajú dokopy a jeden druhého začne využívať a robiť si navzájom služby.
Celé JAROVO88 HOW-NOU :-))))
Ale všimnite si, že to tak zaobalil, ako keby mal ten človek živnosť, neviem, aký autorizovaný servis by zamestnával živnostníka, to je jedna vec a ak by bol fakt živnostník, tak ktorý kkt popri živnosti by sa ešte zamestnal ako VYMIEŇAČ DIELOV /lebo a autorizákoch sa diely zásadne neopravujú/ v servise na plný úväzok, iba lenivec, a špekulant.
To je zamestnanec, odrbávajúci svojho zamestnávateľa /dokiaľ mu na to nepríde/...
Nandrolon, debilnejší príspevok som ešte nečítal.
Skús si to opraviť. (alebo aspoň po sebe prečítať)
Zamysli sa čo je fakt a čo len tvoja fikcia
jar88 jar88

buchač
jar88

Jednoduché otázky - jednoduché odpovede !
Za kolegu nie...to rozhodne. Na to si nemal, nemáš, nebudeš mať.
Mňa nezaujímajú fušky, ktoré vykonáva nejaký mechanik, mňa zaujímajú vyššie uvedené.
---------------------------------
Ak nezodpovieš otázky, tak budeš za ešte oveľa väčšieho oného, ako si doteraz.
Jednoduché otázky a jednoduché odpovede?
Tak to je len v armáde.
Otázka bola, či tušia. Odpoveď bola: NEtušia - ONI vedia
Nuž a za aké ceny servisy nakupujú a za aké účtujú do zakaziek? Nuž ak na takúto otázku chceš konkrétnu odpoveď v trhovom hospodárstve, tak ťa úúúprimne ľutujem.
-------------------------------------------------
Predpokladám, že do hrobu si z tohoto sveta veľa užitočných vedomostí neodnesieš.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať