buchač
korela
Na 112 som volávala kvôli zdrav. stavu, vždy sa dostavili do 10 min. Aj na 158 a hliadka vyslaná okamžite.
...
Niekto mi raz na podobný príspevok odpísal, že kde bývam. Úplne normálne.
taiko
.. ak by some mali ist do dosledkov, debata je vlastne bezpredmetna, kedze korela nikde nenaznacila, ze by dana aplikacia mala byt niekedy pouzivana na SK a ja som zmienku o 112 spomenul len ako reakciu na Tvoje zatrollovanie
..mimochodom.. isty si nemozes byt nikdy nicim.
112 som volal naposledy v decembri 2014, ked som potreboval sanitku pre carnicu. Pre obidvoch !
Nemyslíte si, že prvotný link smeroval k aplikácii na tú "spoločnú cestu" a jej prípadné použitie ? Čiže k pomoci v prípade násilného činu.....či ?
...a teraz sa tu naraz objaví 112 - záchranka...
Kua, takže ak ja trollujem, tak potom vy dvaja spamujete.
-----------------------------
Ale po poriadku...aby som učinil zadosť taikovi.
Záchranná služba (vraj) má v dnešnej dobe sídla, z ktorých by sa sanitka mala dostať k pacientovi. Na "mojom" sídlisku je jedna, no sanitka príde z druhého sídla...cesta trvá o 10 minút viac.
Hliadky ?
Mám zistiť, koľko je u nás hliadok na nočnej službe ? Nerobí problém, vytočím len jedno číslo a info mám na počkanie...
Hliadky ?
Pokiaľ sa hliadka dostane na miesto činu, tak obeť sa ani nestihne poďakovať tomu násilníkovi ...
Aplikácia ?
Nehrozí v mojom prípade. Furt platí ten jeden príspevok v mojom blogu.
....telefonne cisla si prvy spominal Ty.
A ideme dalej. Buchy, teraz iba teoretizujem, kedze tel cisla s aplikaciou ako takou nijako nesuvisia ako som bol byval spomenul
112 je cislo na zachranny integrovany system. Volas ho napr aj v pripade ze
- ste svedkom násilia, bitky alebo výtržností,
- ak chcete polícii oznámiť skutočnosti k trestnej činnosti alebo informácie k hľadaným alebo prenasledovaným osobám.
- lúpežného prepadnutia či krádeže
takze sa nejedna iba o zachranku a da sa porovnat s cislom 158, ci 911
Po dalsie :
- je uplne jedno, kolko je v Tvojom meste v noci hliadok,
- je uplne jedno, ze mas telefonne cislo, kde si vies zisiti ich pocet
- Ty tu a teraz nemozes poevdat za ako dlho za hliadka dostane k miestu cinu
Takze mne si veru zadost neucinil ba aprave naopak, iba sa ponaras hlbsie. Ved priznaj, ze si s tym prispevkom nejednal uvazene, nic na tom nie je. Vsetci sa zvykneme niekedy pomylit.