taiko
Tweety
taiko
Prosim vas volici smeru. Prepnite si na STV 1 a pozerajte relaciu, kde je hostom premier Fico. Dobre pozerajte, analyzujte a rozmyslajte. Tymto sa nezastavam predsedu KDH, nie som volic KDH, len davam do pozornosti, vystupovanie a chovanie Roberta Fica.
Tai, ved tí vyzvaní už ťapuškujú, a či aj rozmýšľajú, o tom si dovoliť pochybovať. A v konečnom, na čo by aj, vsjo u nich jasno, začem bukvy.
A podla toho co ten nestastnik rozprava sa im ani nedivim. Sak vravi, ze sa maju lepsie (paradoxne, "aj ked to tak necitia" ako povedal ten magor), vravi, ze im rastu platy, ze sa im znizuju ceny, ze maju nove skoly, ze maju viac pracovnych miezd. By ma zaujimalo, ze ci to aj ten volic Smeru tak citi.
Len pre porovnanie v roku 2005 som platil v hodinovke cca 40 ,- Sk(porovnanie 1,32€) + odvody, cena výrobku 90,- Sk( zisk cca 10,- Sk) rok 2015 minimálna hodinovka 2,184 (pre porovnanie v prepočte cca 66,-Sk) + odvody cena toho istého výrobku 2,5€(porovnanie 75,- Sk) Investičnými opatreniami sa síce zvýšila produktivita práce, ale po splatení investičných splátok zisk cca 0,0 nič. Z TOVARU len ceny cigariet sú pravidelne zvyšované, takže mzdy za 10 rokov stúpli o 65%. Tá mzda platí ako pre voliča tak aj pre nevoliča