Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 22:32
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Tweety Tweety

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Ešte sa bavíte?
Tak pridám trochu vulgárnosti....
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Ale toto ani sranda nie je - to je holý fakt:
Tweety Tweety

Tweety Tweety

lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

cirkusanti....
vlado 33 vlado 33

vlado 33 je offline (nepripojený) vlado 33

pavol54
vlado 33
taiko
vlado 33
taiko
no Ty si nam dal. Co si my teraz s tym pocneme Ale je pekne, ze dokazes byt sebakriticky
No tá tvoja stará Blažková je tiež iba ..... Čudoval som sa, že tu normálne rozmýšľajúci človek prispel nejakým príspevkom. Ta téma je o... (nechcem sa vyjadriť) radšej, aby som nebol hrubý .
no co na to mam napisat, ked sa Ti tema nepaci, tak si zaloz svoju a diskutuj tam
Ja vulgárnosti nemusím. Rád si prečítam názory ľudí, z toho si vydedukujem úsudok.
A keď "nesúhlasíš s rudým právom" tak si zober tabuľku, griflík, sadni do rohu, píš si sám pre seba a neruš kruhy tých čo sa mastia po bruchu a vysvetľujú si a neustále sa presviedčajú navzájom že tá ich pravda je jediná a najlepšia a jediní majú správny VSN( vedecký svetonázor) to už ako za komunistov len ten názor bol správny ktorý bol v súlade s ÚV a názory ostatných boli oportunistické teda nesprávne a tých treba "upáliť"
Už ma nebaví kupovať noviny. Už to počúvam viac ako 25 rokov, unavuje ma to. Tu u starej Blažkovej každý frfle o zmene, zmena už bola a zmenilo sa niečo? Taiko, nehraj sa na traktoristov, boli to tvoji známi , čo tu zohyzdili túto diskusiu,(dúfam, že si sa (fasa) pobavil). Takáto urážlivá výmena názorov tu doteraz nebola.
Naposledy upravil vlado 33 : 25.04.15 at 23:18
taiko taiko

Som, kto som
vlado 33

Už ma nebaví kupovať noviny. Už to počúvam viac ako 25 rokov, unavuje ma to. Tu u starej Blažkovej každý frfle o zmene, zmena už bola a zmenilo sa niečo? Taiko, nehraj sa na traktoristov, boli to tvoji známi , čo tu zohyzdili túto diskusiu,(dúfam, že si sa (fasa) pobavil). Takáto urážlivá výmena názorov tu doteraz nebola.
vlado vyhral si. Vzdavam sa. Holandania pomahaju projektami zlepsovat zivot v Afrike, zaroven vsak nevahaju dennodenne cicat tamojsich ludi a krajinu a profitovat na tom. Vid pestovanie kvetov a zeleniny.Traktoristi na tych farmach zarabaju 58 EUR mesacen. Moji znami z porady tam boli a dosvedcia mi to ked bude treba, lebo zmena je naozaj ziaduca
tannenkau tannenkau

tannenkau je offline (nepripojený) tannenkau

taiko
vlado 33

vlado vyhral si. Vzdavam sa. Holandania pomahaju projektami zlepsovat zivot v Afrike, zaroven vsak nevahaju dennodenne cicat tamojsich ludi a krajinu a profitovat na tom. Vid pestovanie kvetov a zeleniny.Traktoristi na tych farmach zarabaju 58 EUR mesacen. Moji znami z porady tam boli a dosvedcia mi to ked bude treba, lebo zmena je naozaj ziaduca
Príjem tých traktoristov porovnaj s priemerným zárobkom v tom okolí a nie s Holandskom
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

taiko
vlado 33

Ak by som mal plat 58€ mesačne tak sadnem na prvú loď a utekám do Európy, tam kde sídlia majitelia firiem (ako to je tri % ľudstva vlastní 97% svetového bohatstva?)
taiko taiko

Som, kto som
tannenkau

Príjem tých traktoristov porovnaj s priemerným zárobkom v tom okolí a nie s Holandskom
pavol54
Ak by som mal plat 58€ mesačne tak sadnem na prvú loď a utekám do Európy, tam kde sídlia majitelia firiem (ako to je tri % ľudstva vlastní 97% svetového bohatstva?)
Pani, noze si este raz si precitajte co a na co som odpovedal.
Tweety Tweety

jar88 jar88

jar88 je offline (nepripojený) jar88

vlado 33
pavol54
vlado 33
taiko
vlado 33
taiko
no Ty si nam dal. Co si my teraz s tym pocneme Ale je pekne, ze dokazes byt sebakriticky
No tá tvoja stará Blažková je tiež iba ..... Čudoval som sa, že tu normálne rozmýšľajúci človek prispel nejakým príspevkom. Ta téma je o... (nechcem sa vyjadriť) radšej, aby som nebol hrubý .
no co na to mam napisat, ked sa Ti tema nepaci, tak si zaloz svoju a diskutuj tam
Ja vulgárnosti nemusím. Rád si prečítam názory ľudí, z toho si vydedukujem úsudok.
A keď "nesúhlasíš s rudým právom" tak si zober tabuľku, griflík, sadni do rohu, píš si sám pre seba a neruš kruhy tých čo sa mastia po bruchu a vysvetľujú si a neustále sa presviedčajú navzájom že tá ich pravda je jediná a najlepšia a jediní majú správny VSN( vedecký svetonázor) to už ako za komunistov len ten názor bol správny ktorý bol v súlade s ÚV a názory ostatných boli oportunistické teda nesprávne a tých treba "upáliť"
Teba už nebaví....?
Vraj zmena už bola a čo sa zmenilo....? To si chcel naznačiť, že nič?
-----------------------------------
Postrehol si, že si v roku 1989 dostal slobodu? Nezískal si ju, bola ti darovaná svetovou politikou.
Ako si s ňou naložil? Jednoducho si ju zahodil. Odovzdal politikom, veď načo ti je sloboda...blá, blá, blá...
-----------------------------------
Postrehol si, že pred dvadsiatimi rokmi bola podpísaná dohoda WTO? Že ju prijala aj naša republika? Zas sa opýtaš, že načo ti to je?

D O H O D A
o založení Svetovej obchodnej organizácie
Strany tejto dohody,
uznávajúc, že ich vzťahy v obchodnej a ekonomickej oblasti by mali byť zamerané na zvýšenie životnej úrovne,
dosiahnutie plnej zamestnanosti, vyššej a sústavne rastúcej úrovne reálneho príjmu a efektívneho dopytu a na
zvýšenie výroby a obchodu s tovarmi a službami, čo umožní optimálne využitie svetových zdrojov v súlade s cieľom
dosiahnuť trvalý rozvoj,
usilujúc sa o ochranu a zachovanie životného prostredia a rozvíjanie prostriedkov na to určených tak, aby to
bolo zlučiteľné s ich potrebami a záujmami vzťahujúcimi sa na rôzne úrovne ekonomického rozvoja,
uznávajúc, že je nutné vyvíjať rozhodné úsilie na to, aby si rozvojové krajiny a z nich hlavne tie najmenej
rozvinuté zabezpečili podiel na raste medzinárodného obchodu, ktorý zodpovedá potrebám ich ekonomického
rozvoja,
želajúc si prispieť k realizácii týchto cieľov uzatvorením dohôd, ktoré budú na základe reciprocity a vzájomných
výhod zamerané na podstatné zníženie colných sadzieb a ostatných prekážok v obchode a na odstránenie diskriminačného
zaobchádzania v medzinárodných obchodných vzťahoch,
rozhodnuté vytvoriť komplexný, mnohostranný, životaschopnejší a trvalejší obchodný systém zahŕňajúci Všeobecnú
dohodu o clách a obchode, výsledky doterajších obchodných liberalizačných snáh a všetky výsledky
Uruguajského kola mnohostranných obchodných rokovaní,
odhodlané zachovávať základné princípy a podporovať ciele, ktoré rozvíjajú tento mnohostranný obchodný
systém,
dohodli sa takto:
Článok I
Založenie organizácie
Týmto sa zakladá Svetová obchodná organizácia (ďalej len „WTO“).
-----------------------------------------------------------------------------------------
Zrejme sa o dôležité veci nezaujímaš, rovnako, ako ostatní ľudia. Čítaš bulvárnu tlač a už ťa to nebaví? Tak ju nečítaj, nechaj to na tých hlúpejších.
Ty máš pocit, že si sa niečim zaslúžil o to, aby sa tu nedialo to čo kritizuješ.?
Máš pocit, že ty nemáš žiaden podiel na tomto marazme? Že práve ty si bez viny?
jar88 jar88

pavol54
taiko
vlado 33

Palinko, vieš aký je rozdiel medzi vlastniť a spotrebovávať?
Ak áno, tak si uvedom, že tí čo podľa teba vlastnia 97% bohatstva nespotrebúvajú a nemíňajú ani jedno percento z toho bohatstva.
Naopak tí čo ho nevlastnia, spotrebúvajú skoro všetko čo to bohatstvo vyprodukuje.
------------------------------------
Nadávaj si koľko chceš, aj tak sa ti viac mamonu neujde.
jar88 jar88

taiko
tannenkau

pavol54
Pani, noze si este raz si precitajte co a na co som odpovedal.
Ale veď oni nepotrebujú čítať, oni si domyslia, či nie?
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

jar88
pavol54
taiko
vlado 33

Ak áno, tak si uvedom, že tí čo podľa teba vlastnia 97% bohatstva nespotrebúvajú a nemíňajú ani jedno percento z toho bohatstva.
Naopak tí čo ho nevlastnia, spotrebúvajú skoro všetko čo to bohatstvo vyprodukuje.
tak načo im to je? ak vlastním môžem spotrebovávať ale nemusím, v tom je asi rozdiel tak mysli a nedomýšľaj Kto nevlastní takú šancu nemá
Tweety Tweety

taiko taiko

Som, kto som
jar88
jar88, tu celkom nerozumiem, co si chcel povedat. To je taka matematicka presmycka ak mas 50 10E9 EUR a minies 1% tak je to 50 10E7 EUR t.j. 500 000 000 EUR, co je stale fajn na mininie, no nie?
Tiez som proti tomu, aby ludia prezrali vsetko a za posledne, ci za pozicane si kupili novy LED Samsung, aby mali lepsi TV ako sused, ale niektori asi fakt moznosti nemaju.
Ina otazka je ci si zato nemozu sami.
Ina otazka je, ci by miesto zavidenia aj nosa medzi ocami, nemali radsej pohnut ritou a menit svoj osud a nespoliehat sa na inych..
Ina otazka je ci to niekto naschval tak nereziruje, aby to tak bolo.
Ina otazka je ci je v poriadku, ze je taky majetok, ergo moc sustredena do ruk par ludi.
Ina otazka je, preco by niekto nemohol mat astronimocky majetok, ak si nan zarobil moralne a vlastnym usilim.
Ina otazka je, ci je clovek z principu moralne sposobily aby oplyval takou mocou,
Ina otazka je, ci ju nebude nutne zneuzivat, atd atd.

Otaziek je mnoho, kam si smeroval Ty?
lacotinka lacotinka

lacotinka je offline (nepripojený) lacotinka

Vraj po tretej nad ránom mení Elán časť textu jednej pesničky na :

Keby bolo niečo, čo sa tu dá zjesť
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať