vlado 33
pavol54
vlado 33
taiko
vlado 33
taiko
no Ty si nam dal. Co si my teraz s tym pocneme
Ale je pekne, ze dokazes byt sebakriticky
No tá tvoja stará Blažková je tiež iba ..... Čudoval som sa, že tu normálne rozmýšľajúci človek prispel nejakým príspevkom. Ta téma je o... (nechcem sa vyjadriť) radšej, aby som nebol hrubý .
no co na to mam napisat, ked sa Ti tema nepaci, tak si zaloz svoju a diskutuj tam
Ja vulgárnosti nemusím. Rád si prečítam názory ľudí, z toho si vydedukujem úsudok.
A keď "nesúhlasíš s rudým právom" tak si zober tabuľku, griflík, sadni do rohu, píš si sám pre seba a neruš kruhy tých čo sa mastia po bruchu a vysvetľujú si a neustále sa presviedčajú navzájom že tá ich pravda je jediná a najlepšia a jediní majú správny VSN( vedecký svetonázor) to už ako za komunistov len ten názor bol správny ktorý bol v súlade s ÚV a názory ostatných boli oportunistické teda nesprávne a tých treba "upáliť"
Už ma nebaví kupovať noviny. Už to počúvam viac ako 25 rokov, unavuje ma to. Tu u starej Blažkovej každý frfle o zmene, zmena už bola a zmenilo sa niečo? Taiko, nehraj sa na traktoristov, boli to tvoji známi , čo tu zohyzdili túto diskusiu,(dúfam, že si sa (fasa) pobavil). Takáto urážlivá výmena názorov tu doteraz nebola.
Teba už nebaví....?
Vraj zmena už bola a čo sa zmenilo....? To si chcel naznačiť, že nič?
-----------------------------------
Postrehol si, že si v roku 1989 dostal slobodu? Nezískal si ju, bola ti darovaná svetovou politikou.
Ako si s ňou naložil? Jednoducho si ju zahodil. Odovzdal politikom, veď načo ti je sloboda...blá, blá, blá...
-----------------------------------
Postrehol si, že pred dvadsiatimi rokmi bola podpísaná dohoda WTO? Že ju prijala aj naša republika? Zas sa opýtaš, že načo ti to je?
D O H O D A
o založení Svetovej obchodnej organizácie
Strany tejto dohody,
uznávajúc, že ich vzťahy v obchodnej a ekonomickej oblasti by mali byť zamerané na zvýšenie životnej úrovne,
dosiahnutie plnej zamestnanosti, vyššej a sústavne rastúcej úrovne reálneho príjmu a efektívneho dopytu a na
zvýšenie výroby a obchodu s tovarmi a službami, čo umožní optimálne využitie svetových zdrojov v súlade s cieľom
dosiahnuť trvalý rozvoj,
usilujúc sa o ochranu a zachovanie životného prostredia a rozvíjanie prostriedkov na to určených tak, aby to
bolo zlučiteľné s ich potrebami a záujmami vzťahujúcimi sa na rôzne úrovne ekonomického rozvoja,
uznávajúc, že je nutné vyvíjať rozhodné úsilie na to, aby si rozvojové krajiny a z nich hlavne tie najmenej
rozvinuté zabezpečili podiel na raste medzinárodného obchodu, ktorý zodpovedá potrebám ich ekonomického
rozvoja,
želajúc si prispieť k realizácii týchto cieľov uzatvorením dohôd, ktoré budú na základe reciprocity a vzájomných
výhod zamerané na podstatné zníženie colných sadzieb a ostatných prekážok v obchode a na odstránenie diskriminačného
zaobchádzania v medzinárodných obchodných vzťahoch,
rozhodnuté vytvoriť komplexný, mnohostranný, životaschopnejší a trvalejší obchodný systém zahŕňajúci Všeobecnú
dohodu o clách a obchode, výsledky doterajších obchodných liberalizačných snáh a všetky výsledky
Uruguajského kola mnohostranných obchodných rokovaní,
odhodlané zachovávať základné princípy a podporovať ciele, ktoré rozvíjajú tento mnohostranný obchodný
systém,
dohodli sa takto:
Článok I
Založenie organizácie
Týmto sa zakladá Svetová obchodná organizácia (ďalej len „WTO“).
-----------------------------------------------------------------------------------------
Zrejme sa o dôležité veci nezaujímaš, rovnako, ako ostatní ľudia. Čítaš bulvárnu tlač a už ťa to nebaví? Tak ju nečítaj, nechaj to na tých hlúpejších.
Ty máš pocit, že si sa niečim zaslúžil o to, aby sa tu nedialo to čo kritizuješ.?
Máš pocit, že ty nemáš žiaden podiel na tomto marazme? Že práve ty si bez viny?