misoft Poznáš ho? Bol to môj druhý šéf...... prísny, ale spravodlivý veliteľ to bol..... (Miško Stupka.....).....
Jo - Zbojská - to boli streľby..... a po ceste späť (keď sa streľby vydarili) - malá pauza V Michalovej..... tu:
https://www.google.sk/maps/@48.76222...7i13312!8i6656 Bol to moj najvyssi na Zvs. Bol som jeho oblubenec, spravodlivy to chlap. Mal za sebou 2/alebo 3?/ infarkty, svojho vlastneho syna dal zavriet. Tvrdy chlapik. Neviem, ci este zije, ak nie, nech mu je zem lahka...
Rad prixhadzam do styku s takymito nekompromisnymi chlapikmi.
Jeho poznali aj v Jelsave, a aj v inych utvaroch ako "postrach".
Buchac- presne to ma napadlo, ze ta tym linkom naseriem, ale nechcel som.
Hladal som iba obrazok mieridiel pusky 58, a dpstal som sa na link...
PS: ako hovorim, nemam dovod klamat, ani si nic prifarbovat. Porucik Busniak nam hovoril, ze je to 350m. Pamatam si to ako vcera. Ale samozrejme nemam odkial vediet skutocnu mieru...
Buchac- ten obrazok som hladal, lebo sim nevedel ako sa tomu nadava co tam bolo to U ako univerzal a potom sa to dvihalo az na 8-micku ako 800 m.
Aj tak nechapem vas strelcov ze pomaly tvrdite ze na 350 m sa neda strielat s otvorenymi mieridlami. bezne lietam "na oci" s lietadlom rozpatie 138 cm, hlbka kridla mozno 20 cm na 600m v pohode. Max. rekord mam 1100m z roku 2011? 2/3 z vas by ho na oblohe nenaslo ani za odmenu. Tam sa uz ani nezmurka, lebo amen.