taiko
korela
taiko
kukučka
Malá vojna, Spišská Nová Ves
pýtal si sa, aké manipulácie, nuž v jednom čase film Únos, divadlo Natálka, amnestie v skrátenom konaní, kde sa tak zrazu naši páni ponáhľajú? A že sa zrazu vedia dohodnúť, to ti nie je podozrivé? Škoda, že sa nevedeli dohodnúť napr. na zmene volebného zákona, zrušení imunity, vyšetrení Gorily. Dnes napríklad neprešiel návrh na zvýšenie rodičovského príspevku.
...minule som tu dala link na SV o stave našej armády...včera večer som SV náhodne zapla /nepozerám programy a nepočúvam cielene/ a znovu tá istá relácia, akurát sa bavili o marci 1939. Spomínali, ako nás napadli Poliaci aj Maďari...
vypočul si si Harabina? okrem iného hovoril o ohrození základov štátu.
Napisala si vela.
Co presne sa snazis naznacit ? Ved preboha daj nazor, ci tezu, nech mozeme diskutovat. Taketo naznaky a inotaje su nanic.
BTW: nemoralne, bezcharakterne prasa moze hovorit, co chce. Toho pocuvat nebudem, ani co by bol posledny na svete
Toto nie je reakcia priamo na kukučku, ale iba tak všeobecne s využitím tvojej myšlienky.
Dnes dá človek svoj názor, zajtra vyjde nejaký retroaktívny zákon. Trochu krátky čas na slobodu prejavu.
Ty sa chystas zakryt zlocin, pokrutit zakon, moralku a etiku, ze sa bojis retroaktivneho zrusenia amnestii ? Ci nieco ine si mala na mysli ?
Ja myslim, ze svoj nazor tu mozes Ty aj kazdy iny bez obav vyjadrit.
![Wink](https://www.porada.sk/images/smilies/wink.gif)
Tak toto sa ma dotklo. Ako si vôbec prišiel na myšlienku, že mi ide o zakrývanie zločinov, pokrútenie zákona, morálky a etiky? Kde som sa na Porade, alebo aj niekde inde, čo i len zmienila o obavách retroaktívneho zrušenia amnestií? Nikde. Netuším, prečo sa domnievaš. Alebo ty dokonca vieš?
V reálnom živote sa mojej rodiny retroaktívny zákon už dotkol. Tak viem, aké to je. :-)
Dnes niečo slobodne poviem, zajtra môžem za to pykať. Dnes niečo vlastním, zajtra za to môžem pykať. Dnes sa na niekoho usmejem, zajtra za to môžem pykať, pretože sa niekto zle vyspal. Trochu pritiahnuté za vlasy, ale k tomu to speje. Začínam sa cítiť neslobodne napriek tomu, že nepodporujem nič nelegálne.