Dnes pacilo v jednej diskusii k letom prezidenta nasho "prepytujem" statu
----
My len zijeme, v krajine, kde Cerveni zlodeji uz takmer 70 rokov vladnu / az na par rokov nie cervenych vlad /. Nam uz cele desatrocia vladnu potomkovia LUZY, ktora kratko po vojne ukradla krajinu , pred vojnou patriacu medzi 10 naj ekonomík sveta.
A nic nebudovala,/ Konkurencie schopne / lebo nic nevedela, lebo slusnych a mudrych vyhanala . A len kradla, zatvarala, kradla, a kradnut ucila. Svoje deti, vnukov..
Tí nam teraz vladnu. A preto, tato LUZA tak primitivnym proletarskym sposobom poukazuje na Prezidentove akoze bezbrehe minanie nasich peniaztekov. /Myto, Nastenka,Deblokacia ruskeho dlhu,Eurofondy,Emisie, Dialnice, Tunely, Basternakovci, Sirokíovci atd, adt. / Tam su peniaze, ktore nas MUSIA boliet. To pan Kapitan v utoku na prezidenta opomenul.Nie my sme si prezidenta priamo zvolili, azvolil sme si ho so vsetkymi financnzmi strastami a radostami jeho uradu. Ano, treba / treba ? / vycislit rozdiel letov, trvajucich cca 2 hod, oproti cestam autom alebo vlakom, mozno stopom, s celou plejadou ochrannych opatreni. Ja som si nie isty, ci to lietania nie je naozaj najlacnejsie. A ak nahodou ma Kapitan pravdu, tak to potom musi riesit prislusny minister so sefom uradu na ochranu ustavnych cinitelov a potom samo aj vlada, lebo ta musi schvalovat rozpocet pre prezidentsku kancelariu.
Takze, LUZA, nehraj tu divadlo, a spolu s podplukovnikom a kapitanom chodte uz docerta a nechajte nas zit.
----