Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 21:32
Téma je uzavretá.
taiko taiko

Som, kto som
Pochváliť
misoft
jar88

No jasné, že o tom nič nevie, ale mudrovať, to áno.
Títo dvaja experti, pavol54 a misoft, vedia všeličo rozpiplať, ale nič nevedia dotiahnuť do konca.
Samozrejme, že ani toto nedotiahnu a tak nikdy nepochopia ako to vlastne funguje.
TY radšej drž zobák.... už sme sa tvojich "múdrostí" načítali až-až.....
Ja dobre viem, ako funguje bitcoin, ako sa ťaží....
A ešte niečo - ty mudrlant - pred € predsa tiež bola mena, ktorá vytlačená nebola (konvertibilný rubeľ - základ v ruskom rubli), potom v Európe pred €urom tiež sa obchodovalo s "virtuálnou" menou bezhotovostne, ktorá fyzicky neexistovala a odrazu - hop - a bolo na svete.
porovnanie stoji trosku na vode. EURO(ECU) aj ked na zaciatku iba uctovna menou, bolo dane menami jednotlivych statov a ich centralnymi bankami.
Bitcoin je regulovany iba trhom.
0 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Pochváliť
No - regulovaný trhom.... ale aj ostatné meny sú regulované trhom a ekonomikou.... polepší si ekonomika v Amerike, Bitcoin pôjde dole, pohorší si, pôjde hore, to isté platí i pre euro, jen juan.......
Rozdiel je len v tom, že tých bitcoinov je presné množstvo, dolárov, er, jenov, juanov, libier môže byť do aleluja (ale čím viac ich je, tým menšiu hodnotu majú)...
Mimochodom - hodnota bitcoinu rastie preto, lebo jeho ťažba sa spomaľuje - má svoje pravidlá, zákonitosti... ale to "expert" jar88 asi len ťažko vie (možno tak vykradnúť zbroják dozornému pod nosom.... chválenkár jeden).
0 0
jar88 jar88

jar88 je offline (nepripojený) jar88

Pochváliť
taiko
jar88
taiko
jar88
taiko
misoft
Nikdy nevieš... ak Pán Boh povolí, i motyka vystrelí, ak sa niekto nájde, tak i Bitcoin sa vyrazí a vytlačí....
Kto ho vie, čo bude o rok, dva, päť, desať? To fakt len ten tam hore (ale nie hranatý bezstavovec) vie....
ze Ty nevies ako bitcoin funguje ?
Títo dvaja experti, pavol54 a misoft, vedia všeličo rozpiplať, ale nič nevedia dotiahnuť do konca.
Samozrejme, že ani toto nedotiahnu a tak nikdy nepochopia ako to vlastne funguje.
Dobre rano aj Tebe
Ty mas aky nazor ? Padne bitcoin, ci nie ? Vytlaci niekto niekedy bitcoin fyzicky ?
Myslím, že ty osobne vieš, že to už z princípu možné nieje.
Ale tí dvaja to v živote nepochopia.
Ty si čo myslíš o situácii, keď jeho kurz voči doláru stúpa a naopak, ak kurz voči doláru zas klesá?
ajajajaaj, neslobodno na otazku otazkou otazkou odpovedat
Ale veď som ti jasne odpovedal, že to nieje možné.
Je predsa jasné, že vytlačený by bol tak či tak neplatný. Nemal by potrebné parametre. Veď si predsa programátor, tak kde je problém?
Ja som chcel len toľko, že aký máš názor na stúpanie a klesanie jeho kurzu.Nič viac.
-------------------------------
Všimni si, že do debaty o práci z domu, ktorú vediete v inej téme som sa nezapojil. Somárom sa nedá vysvetliť, že sú somári a rovnako Nandrolonovi nevysvetlíš, čo má akú hodnotu. (a pritom to nemá nič spoločné so svetonázorom)
0 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Pochváliť

teba nečítam, pretože tie sprostosti, čo píšeš, nestoja za to, aby som si monitor ničil, reagujem na tvoje komentáre - lebo aj tam prejavuješ svoju totálnu "yntelygencyju".....
0 0
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Pochváliť
Jar,
TIK TAK, TIK TAK, ešte si ponadávaj kým môžeš!
0 0
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Pochváliť
taiko
jar88
taiko
jar88
taiko
misoft
Nikdy nevieš... ak Pán Boh povolí, i motyka vystrelí, ak sa niekto nájde, tak i Bitcoin sa vyrazí a vytlačí....
Kto ho vie, čo bude o rok, dva, päť, desať? To fakt len ten tam hore (ale nie hranatý bezstavovec) vie....
ze Ty nevies ako bitcoin funguje ?
Dobre rano aj Tebe
Ty mas aky nazor ? Padne bitcoin, ci nie ? Vytlaci niekto niekedy bitcoin fyzicky ?
Myslím, že ty osobne vieš, že to už z princípu možné nieje.
Ale tí dvaja to v živote nepochopia.
Ty si čo myslíš o situácii, keď jeho kurz voči doláru stúpa a naopak, ak kurz voči doláru zas klesá?
ajajajaaj, neslobodno na otazku otazkou otazkou odpovedat
múdremu sa otázky nedávajú
1 0
pavol54 pavol54

Pochváliť
Nandrolon
Jar,
TIK TAK, TIK TAK, ešte si ponadávaj kým môžeš!
lebo už bude po vychádzke
0 0
pavol54 pavol54

Pochváliť
On na to nedokáže odpovedať ale prečo má dnes hodnota 17 000 pred dvoma týždňami mala inú, keďže je virtuálny kto mi potvrdí že som jeho vlastník? To by bolo otázok na ktoré si Ynteligent nájde odpoveď "To nikdy nepochopíš" Myslím si že náš vševed jarko na túto tému tiež nepozná rozumnú odpoveď, tak má asi túto univerzálnu rodinnú odpoveď, aby bol za chytrého
0 0
jar88 jar88

Pochváliť
pavol54
On na to nedokáže odpovedať ale prečo má dnes hodnota 17 000 pred dvoma týždňami mala inú, keďže je virtuálny kto mi potvrdí že som jeho vlastník? To by bolo otázok na ktoré si Ynteligent nájde odpoveď "To nikdy nepochopíš" Myslím si že náš vševed jarko na túto tému tiež nepozná rozumnú odpoveď, tak má asi túto univerzálnu rodinnú odpoveď, aby bol za chytrého
Pavol54,

len teoreticky,
ak vlastníš Bitcoin, načo a pre koho potrebuješ o tom potvrdenie?
A po druhé, čo na tom záleží, aký je jeho momentálny kurz? Veď všetko čo nakupuješ, má cenu v dolároch, eurách a podobne.
--------------------------
Ale inak, ja nie som z určitého dôvodu zastánca Bitcoinu.
--------------------------
Ale je fakt, že v podstate jeho hodnota neustále rastie. Prečo asi?
http://www.forexsrovnavac.cz/sk/bitcoin
Nebude to práve z toho dôvodu, že na to nemajú dosah politici a že jediným jeho regulátorom sú jeho vlastníci? Veď len oni rozhodujú o tom, kedy a koľko zaň zaplatia, alebo inkasujú.
0 0
jar88 jar88

Pochváliť
misoft

teba nečítam, pretože tie sprostosti, čo píšeš, nestoja za to, aby som si monitor ničil, reagujem na tvoje komentáre - lebo aj tam prejavuješ svoju totálnu "yntelygencyju".....
No vidíš. Ty nečítaš a ja čítam.
Mne sa monitor neničí.
Ale musím uznať, že najviac ma tu na Porade obohacuješ práve ty, Pavol54 a buchač.

Teda nie finančne, či vedomostne a podobne, ale skôr poznaním. Teda ak chápeš ako to myslím.
0 0
Ing. Ľubomír Janoška Ing. Ľubomír Janoška
Pochváliť
taiko
misoft
jar88

A ešte niečo - ty mudrlant - pred € predsa tiež bola mena, ktorá vytlačená nebola (konvertibilný rubeľ - základ v ruskom rubli), potom v Európe pred €urom tiež sa obchodovalo s "virtuálnou" menou bezhotovostne, ktorá fyzicky neexistovala a odrazu - hop - a bolo na svete.
porovnanie stoji trosku na vode. EURO(ECU) aj ked na zaciatku iba uctovna menou, bolo dane menami jednotlivych statov a ich centralnymi bankami.
Tu mám ako zástanca trhového mechanizmu dosť veľký problém - voľný trh totiž dobre nefunguje tam, kde predávajúci a/alebo kupujúci nerozumejú tomu, čo predávajú a kupujú. Nekvalifikovanosť účastníkov obchodu má potom za následok stádovitý efekt. Doteraz sme ho pozorovali na burzách a tipujem, že s bitcoinom by to mohlo byť podobné - keď padnúť, tak poriadne.
1 0
taiko taiko

Som, kto som
Pochváliť
Ing. Ľubomír Janoška
taiko
misoft
jar88

Tu mám ako zástanca trhového mechanizmu dosť veľký problém - voľný trh totiž dobre nefunguje tam, kde predávajúci a/alebo kupujúci nerozumejú tomu, čo predávajú a kupujú. Nekvalifikovanosť účastníkov obchodu má potom za následok stádovitý efekt. Doteraz sme ho pozorovali na burzách a tipujem, že s bitcoinom by to mohlo byť podobné - keď padnúť, tak poriadne.
S tym sa da ciastocne suhlasit. Tiez si myslim ze uvolnenim obchodovania na burze pre neznale masy sa celej veci viac poskodilo, nez pomohlo. Aj ked zase na druhej strane nikdo neznalym masam nedrzi noz pod krkom aby na burze obchodovali.
Tazko povedat, co je pre koho najlepsie a co je dobre pre jedneho, nemusi byt dobre pre druheho.
0 0
jar88 jar88

Pochváliť
Ing. Ľubomír Janoška
taiko
misoft
jar88

Ako zástanca trhového mechanizmu,
skús si predstaviť, čo by muselo nastať (v prípade Bitcoinu o ktorom je reč) aby platilo to, čo si napísal. Myslím všetko naraz a jeho následný pád.
-------------------
Potom nám tú tvoju predstavu popíš tu na Porade.
0 0
Nandrolon Nandrolon

Pochváliť
Trošku ste páni ale pozabudli, že aj na burze, aj tu platí, že najviac sa zarába na ľudskej hlúposti.
V podstatne na hlúposti, chamtivosti a naivite ľudí boli založené všetky pyramídy.
Kde končia tie peniaze tých "hlúpych ľudí"? Na marse? Nie, vo vreckách skúsených harcovníkov, vo všetkých prípadoch...
0 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Pochváliť
jar88
misoft

Mne sa monitor neničí.
Ale musím uznať, že najviac ma tu na Porade obohacuješ práve ty, Pavol54 a buchač.

Teda nie finančne, či vedomostne a podobne, ale skôr poznaním. Teda ak chápeš ako to myslím.
Ešte nám...TY zlodej munície a zbraní...skús vysvetliť, že ako sa mohlo stratiť toľko munície z centrálnych muničákov.
Generál s plukovníkom a kapitánom ti dajú vyznamenanie...

...a ozaj, TY si obohatil Poradu čím ???
0 0
taiko taiko

Som, kto som
Pochváliť
Nandrolon
Trošku ste páni ale pozabudli, že aj na burze, aj tu platí, že najviac sa zarába na ľudskej hlúposti.
V podstatne na hlúposti, chamtivosti a naivite ľudí boli založené všetky pyramídy.
Kde končia tie peniaze tých "hlúpych ľudí"? Na marse? Nie, vo vreckách skúsených harcovníkov, vo všetkých prípadoch...
aj ked plati, ze na burze stracaju nevedomi ludia (95%), burza nie je piramida. Tam su stale len dve strany. Predavajuci a kupujuci. Pokial teda neobchodujes s derivatmi, tam uz je to trosku komplexnejsie a uz to moze mat znaky piramidy
1 0
jar88 jar88

Pochváliť
misoft
No - regulovaný trhom.... ale aj ostatné meny sú regulované trhom a ekonomikou.... polepší si ekonomika v Amerike, Bitcoin pôjde dole, pohorší si, pôjde hore, to isté platí i pre euro, jen juan.......
Rozdiel je len v tom, že tých bitcoinov je presné množstvo, dolárov, er, jenov, juanov, libier môže byť do aleluja (ale čím viac ich je, tým menšiu hodnotu majú)...
Mimochodom - hodnota bitcoinu rastie preto, lebo jeho ťažba sa spomaľuje - má svoje pravidlá, zákonitosti... ale to "expert" jar88 asi len ťažko vie (možno tak vykradnúť zbroják dozornému pod nosom.... chválenkár jeden).
Počuj ty "expert", ako sa ti podarilo spojiť (prirovnať) trhovú reguláciu Bitcoinu a "reguláciu" eura na "trhových princípoch" ECB.
Veď to sú dve absolútne neporovnateľné veci.
A nakoniec, sám si predsa napísal, že Bitkoinov je v (princípe) stále rovnaké množstvo. Tým je snáď dané všetko. Nikto ich netlačí a nikto ich nevie ani falšovať a tým zväčšovať ich množstvo v obehu.
Následne však nechápem, ako môžeš vypustiť také sprostosti, ako si tu v súvislosti s Bitcoinom vypustil.
0 0
taiko taiko

Som, kto som
Pochváliť
jar88
Ing. Ľubomír Janoška
taiko
misoft
jar88

Ako zástanca trhového mechanizmu,
skús si predstaviť, čo by muselo nastať (v prípade Bitcoinu o ktorom je reč) aby platilo to, čo si napísal. Myslím všetko naraz a jeho následný pád.
-------------------
Potom nám tú tvoju predstavu popíš tu na Porade.
ak mozem, tak bitcoin moze zarvat po intervenciach narodnych bank a institucii, ktore ho napr postavia mimo zakon. Absurdne, ale bolsevik uz viackrat ukazal ze je schopny hocicoho.
1 0
Nandrolon Nandrolon

Pochváliť
taiko
Nandrolon
aj ked plati, ze na burze stracaju nevedomi ludia (95%), burza nie je piramida. Tam su stale len dve strany. Predavajuci a kupujuci. Pokial teda neobchodujes s derivatmi, tam uz je to trosku komplexnejsie a uz to moze mat znaky piramidy
Ja netvrdím, že burza je pyramída ako BMG ale rôzne "páky" a podobné hlúpe nástroje sa k tomu môžu blížiť. Na jednej strane investujem s X tisíc eurami, ale vďaka určitému nástroju bude moja kúpna sila Y x X, ale aj moja prípadná strata bude Y x X. Proste tú sumu nemám, ale idem sa tváriť, že ju mám. Dosť hlúpe.
0 0
jar88 jar88

Pochváliť
buchač
jar88
misoft

Mne sa monitor neničí.

Ešte nám...TY zlodej munície a zbraní...skús vysvetliť, že ako sa mohlo stratiť toľko munície z centrálnych muničákov.
Generál s plukovníkom a kapitánom ti dajú vyznamenanie...

...a ozaj, TY si obohatil Poradu čím ???
Všimol si si, že som sa do toho vášho mlátenia prázdnej slamy nepripojil?
Prečo by som sa mal pripájať teraz? Veď všetko vám podal Sito tým príspevkom s úryvkom z Youtube. Mal by si to chápať, veď aj ty si prežil svoje "plodné roky" ako GUMÁK. Či nie?
Ty si ten, čo podnes túži po vyznamenaniach (ja nie), tak ako si tu onehdá vypisoval, že ťa nedávno potľapkal pri nejakom Kauflande sám generál XY.
Tým si o sebe napísal všetko.
0 0
Načítať ďalšie

Porady, ktoré by ťa mohli zaujímať

Prihlás sa a sleduj na hlavnej stránke len Porady, ktoré ťa zaujímajú.

Podobné témy

1. Príspevkov: 7, Posledný príspevok: 18.03.18
  2. Príspevkov: 11, Posledný príspevok: 22.06.09
  3. Príspevkov: 14, Posledný príspevok: 07.09.07
  4. Príspevkov: 17, Posledný príspevok: 21.02.07
  5. Príspevkov: 3, Posledný príspevok: 17.07.06