Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 21:32
Téma je uzavretá.
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Pochváliť
Moje je len to....z diskusie tu....takze nie nepoviem...
0 0
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Pochváliť
konšpiračné weby nie sú česká tlač..
1 1
lujza.j lujza.j

Pochváliť
Vidis niekde moje vyjadrenie......
Az po tebe....
0 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Pochváliť
caterpillar
tak ešte raz skúsim
Radím ti - NESKÚŠAJ - lebo doskúšaš....
0 0
Ing. Ľubomír Janoška Ing. Ľubomír Janoška
Pochváliť
Asi nezaškodí pripomenúť si, že odstúpenie ministra alebo premiéra bez morálky a jeho/ich výmena v súlade s ústavou a zákonmi nemá nič spoločné s majdanom.
2 1
misomiso misomiso

misomiso je offline (nepripojený) misomiso

Pochváliť
Nevyvija sa to tu dobre na tom nasom Slovensku. Niekomu zacalo vadit, ze tu makame a zaciname sa mat dobre. Bohuzial pan Kuciak si to odniesol ako prva obet. Velmi by som si zelal, aby nenasledovali dalsie. Aby som vas tu neuvadzal do omylu: Nikdy som nevolil SMER a ani som ich volit neplanoval. Ale to, co sa tu teraz deje je velmi zvlastne a dovolim si tvrdit, ze zvratene a desive. Odporucam mat oci otvorene a nepodilehat prvoplanovym uvaham.
Naposledy upravil misomiso : 05.03.18 at 21:27
6 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Pochváliť
misomiso
ze tu makame a zaciname sa mat dobre.
1. Kto ako...kto ako
2. Niekto maká ... niekto sa má dobre
3. Ty sa máš dobre... ako sú na tom zamestnanci (tvojej) firmy, to by bola otázka skôr pre nich
4. Takže vrav radšej za seba
1 0
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Pochváliť
Ja mám svoje osvedčené, že za jednou pravdou je pravda druhá. Toľko k prvoplánovému prístupu a vyhodnocovaniu situácií.
0 0
korela korela

Pochváliť
buchač
misomiso
1. Kto ako...kto ako
3. Ty sa máš dobre... ako sú na tom zamestnanci (tvojej) firmy, to by bola otázka skôr pre nich
V tomto prípade by nezaškodilo vidieť udalosti globálne. Nadhľad a poriadny plošný záber.
Aj v zmysle, kto sedí vyššie, dovidí ďalej.
1 0
buchač buchač

Pochváliť
korela
buchač
misomiso
1. Kto ako...kto ako
V tomto prípade by nezaškodilo vidieť udalosti globálne. Nadhľad a poriadny plošný záber.
Blavááákom bránia v v tom nadhľade plošného záberu tak trochu (s nadsádzkou kvôli zemepisnej polohe) tie naše Vysoké Tatry....a čo Tatry, kľudne nedovidia cez kukuricu na Žitnom ostrove.

Z nadhľadu sa ešte nik nenasýtil, z plošného záberu nenapil.
Globalitou sa zvyčajne oháňa ten, čo pozerá hlavne na svoje záujmy.

...a kto sedí vyššie ? To je to najhoršie. Zabudol sa nie jeden aj dole pozerať.
0 0
korela korela

Pochváliť
buchač
korela
buchač
misomiso
1. Kto ako...kto ako
Blavááákom bránia v v tom nadhľade plošného záberu tak trochu (s nadsádzkou kvôli zemepisnej polohe) tie naše Vysoké Tatry....a čo Tatry, kľudne nedovidia cez kukuricu na Žitnom ostrove.

...a kto sedí vyššie ? To je to najhoršie. Zabudol sa nie jeden aj dole pozerať.
Netuším, akú si mal pri vojsku hodnosť, ale nič si z môjho príspevku nepochopil. Ako skoro vždy. No nič, tvoje videnie sveta.
Naposledy bol národ zjednotený za Dubčeka. Neviem, či si ten rok-dva vôbec zažil. Nereaguješ na moje príspevky, ale na nick. A zrejme ešte s jednou dámou, niečo sa vás niekedy dotklo, nemôžem zato, ako si kto čo vysvetlí.
1 0
korela korela

Pochváliť
Buď Colotka alebo Lenárt, skôr Lenárt, si ráno chodieval kupovať do mliekárne rožky, aby sa počas státia v rade dozvedel o stave republiky zdola.
0 0
korela korela

Pochváliť
bjuty smis
Neviem, či je to najlepší argument. Položiť si otázku, čo predstavuje v súčasnosti naša tlač. Kto ju živí.
Na každom šprochu, je pravdy trochu.
0 0
buchač buchač

Pochváliť
korela
buchač
korela
buchač
misomiso
1. Kto ako...kto ako

Netuším, akú si mal pri vojsku hodnosť, ale nič si z môjho príspevku nepochopil. Ako skoro vždy. No nič, tvoje videnie sveta.
Naposledy bol národ zjednotený za Dubčeka. Neviem, či si ten rok-dva vôbec zažil. Nereaguješ na moje príspevky, ale na nick. A zrejme ešte s jednou dámou, niečo sa vás niekedy dotklo, nemôžem zato, ako si kto čo vysvetlí.
Si zle a.

Toto malo ísť do srandičiek.

Mal som napísanú aj odpoveď, no vymazal som. Nebudem reagovať na tvoje hlúposti.

Pochopila ?
0 0
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

Pochváliť
misomiso
Nevyvija sa to tu dobre na tom nasom Slovensku. Niekomu zacalo vadit, ze tu makame a zaciname sa mat dobre. Bohuzial pan Kuciak si to odniesol ako prva obet. Velmi by som si zelal, aby nenasledovali dalsie. Aby som vas tu neuvadzal do omylu: Nikdy som nevolil SMER a ani som ich volit neplanoval. Ale to, co sa tu teraz deje je velmi zvlastne a dovolim si tvrdit, ze zvratene a desive. Odporucam mat oci otvorene a nepodilehat prvoplanovym uvaham.
Súhlasím.
0 0
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
Pochváliť
lujza.j
.z Českej tlače..stojí za to si prečítať, celý až do konca...mnoho vecí sa tým vysvetlí..!!!!................................... .....
Lujza, takže na Slovensku nemame mafiu, mafianske rozkradačky?
Čítam teraz taku zaujímavú knihu ( https://www.martinus.sk/?uItem=291739 ) a teda hnus.
Kaliňakovi nič dobre z očí nepozera ( http://bit.ly/2I3yiNY ).
Tak to vyzera, že Ficko poslucha jeho a preto sa boji čo len myšlienky ho odvolať. Napokon sa mu to vrati ako bumerang. Takto by prišiel iba o Kaliňaka, teraz už stratí viac.
Začína koniec ficových istôt.
0 0
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Pochváliť
korela
bjuty smis
Neviem, či je to najlepší argument. Položiť si otázku, čo predstavuje v súčasnosti naša tlač. Kto ju živí.
Na každom šprochu, je pravdy trochu.
čo nevieš ?
či je vhodné uviesť zdroj, najmä ak je to konšpiračného webu ?
tak už to vieš....nemáš za čo...

na každom šprochu , pravdy trochu....

nie trochu...ono je to obyčajne aj 90 - 95 %........
0 0
lujza.j lujza.j

Pochváliť
duves
lujza.j
.z Českej tlače..stojí za to si prečítať, celý až do konca...mnoho vecí sa tým vysvetlí..!!!!................................... .....
Čítam teraz taku zaujímavú knihu ( https://www.martinus.sk/?uItem=291739 ) a teda hnus.
Tak to vyzera, že Ficko poslucha jeho a preto sa boji čo len myšlienky ho odvolať. Napokon sa mu to vrati ako bumerang. Takto by prišiel iba o Kaliňaka, teraz už stratí viac.
Naco ma citujes...to som ja nepisala!!! Citaj poriadne co som pisala ja....pripadne si rozklikni stranku z ktorej...
MOJE JEN....Z DISKUSIE TU.....
0 0
vicktor vicktor

vicktor je offline (nepripojený) vicktor

ja si myslim, ze normalny clovek (moja manzelka nie celkom suhlasi) ...viac
Pochváliť
Teraz uz rozumiem preco Fico v STV spravach hovoril o Seresovi - bol tu vcera na Porade a precital si Lujzin prispevok.
3 0
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
Pochváliť
lujza.j
duves
lujza.j
Naco ma citujes...to som ja nepisala!!! Citaj poriadne co som pisala ja....pripadne si rozklikni stranku z ktorej...
MOJE JEN....Z DISKUSIE TU.....
Prečo si podráždená?
0 0
Načítať ďalšie

Porady, ktoré by ťa mohli zaujímať

Prihlás sa a sleduj na hlavnej stránke len Porady, ktoré ťa zaujímajú.

Podobné témy

1. Príspevkov: 7, Posledný príspevok: 18.03.18
  2. Príspevkov: 11, Posledný príspevok: 22.06.09
  3. Príspevkov: 14, Posledný príspevok: 07.09.07
  4. Príspevkov: 17, Posledný príspevok: 21.02.07
  5. Príspevkov: 3, Posledný príspevok: 17.07.06