Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 21:32
Téma je uzavretá.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Pochváliť
amen.....ešte ste zabudli na vesmírných jašterov, čo ich kiska zo šorošom poslali na slovensko...
1 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Pochváliť
misomiso
buchač
misomiso
ze tu makame a zaciname sa mat dobre.
1. Kto ako...kto ako
2. Niekto maká ... niekto sa má dobre
3. Ty sa máš dobre... ako sú na tom zamestnanci (tvojej) firmy, to by bola otázka skôr pre nich
4. Takže vrav radšej za seba
Zamestnanci mojej firmy sa maju paradne, na to sa mozes spolahnut. Maju vyssiu mzdu ako ja (vsetci dokopy, samozrejme).
He...ako keby som počul šéfa firmy, kde je manželka zamestnaná.

Sa majú "parádne"...minimálna mzda, ale drú teda statočne...14ky len tak fičí.
Šéfko sa má fasa...do roka aj 4 dovolenky + tie víkendové nákupy v zahraničí...zo 4 autá...etc.
0 0
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

Pochváliť
jar88
Kvaka
No a k tomu "nechoď Vašku s pány na led ......., asi nie je príslovie , lebo som odpovedala z literatúry na SVŠ v 1963 cca a som to vedela naspamäť a napísal ho Karel Havlíček Borovský. Staropamäť je niekedy fajn. Epigram.
Nehnevaj sa Kvaka, ale to z SV sú čisto čisté konštrukcie a bludy.
Je to doslova priživovaním sa na nešťastí brutálne zavraždeného Jána Kuciaka.
Prečo im práve v tomto a práve teraz takto prisluhuješ, veď si tu nebola ani nepamätám.
Och, nie Jar, ja nikomu neprisluhujem, skopírovala som mail až hen z Kanady, bez jedinej mojej poznámky, to naozaj vadí??? Slobodný vysielač je na to, aby si si z neho vybral, čomu veríš. Ja neviem, čo si mám myslieť o tom, kto dokázal spáchať takýto hrozný zločin, mňa to totálne rozhodilo, kam až siaha mamon, špinavá politika, čo všetko sa pre ňu obetuje. Bolo to načasované, to mi je jasné. Či už je pravda taká alebo onaká, treba všetko posúvať, nie podsúvať. Zneužili a využili vraždu dva protichodné svety, svet Amerika a svet Smer. Ale ak to bola už spomínaná súdna mafia, štát v štáte, Boh nás ochraňuj.
1 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
ako amerika zneužila a využila vraždu ??
0 0
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Pochváliť
Kvaka
jar88
Kvaka
No a k tomu "nechoď Vašku s pány na led ......., asi nie je príslovie , lebo som odpovedala z literatúry na SVŠ v 1963 cca a som to vedela naspamäť a napísal ho Karel Havlíček Borovský. Staropamäť je niekedy fajn. Epigram.
Nehnevaj sa Kvaka, ale to z SV sú čisto čisté konštrukcie a bludy.
Je to doslova priživovaním sa na nešťastí brutálne zavraždeného Jána Kuciaka.
Prečo im práve v tomto a práve teraz takto prisluhuješ, veď si tu nebola ani nepamätám.
Och, nie Jar, ja nikomu neprisluhujem, skopírovala som mail až hen z Kanady, bez jedinej mojej poznámky, to naozaj vadí??? Slobodný vysielač je na to, aby si si z neho vybral, čomu veríš. Ja neviem, čo si mám myslieť o tom, kto dokázal spáchať takýto hrozný zločin, mňa to totálne rozhodilo, kam až siaha mamon, špinavá politika, čo všetko sa pre ňu obetuje. Bolo to načasované, to mi je jasné. Či už je pravda taká alebo onaká, treba všetko posúvať, nie podsúvať. Zneužili a využili vraždu dva protichodné svety, svet Amerika a svet Smer. Ale ak to bola už spomínaná súdna mafia, štát v štáte, Boh nás ochraňuj.
Ja tak premýšľam, prečo išiel najprv v kinách Únos, potom sa rozbehli udalosti okolo Mečiara, teraz vysiela JOJka Vlkov. Náhoda?
0 0
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Pochváliť
Neviem, či je horšie či lepšie, že sa tu uvažuje iba o štáte v štáte, keď ich je podľa mňa aspoň päť. Čo je na jeden viac ako dosť.
0 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
korela, tu máš krásny príklad o tých šprochoch:

"Mna na tom zaujala ina vec. Do hodiny po tom, co Fico hovoril o Sorosovi, Soros reagoval. Sice nie osobne, ale reagoval jeho hovorca, teda na jeho prikaz. No kedy uz ten miliardar s tym svojim timom zaraba tie miliardy, ked je cely den napichnuty na spravach z nejakeho bezvyznamneho Slovenska, o ktorom vacsina americanov ani len netusi, kde sa nachadza? Nejako podozrivo fokusuje svoju pozornoat k nam, resp. smeruju k nemu nejake horuce notifikacne linky."

samozrejme, že šoroš do hodiny nereagoval...ale on si z toho odvodí dalšie konšpirácie....
hned si aj z toho klamstva odvodil dalšie, že je šoroš celý deň napichnutý a sleduje nás......

alebo hned suverené pridá

No ak sme naprikad jedna z mala krajin, ktora neprijma migrantov
0 0
Ing. Ľubomír Janoška Ing. Ľubomír Janoška
Pochváliť
Už aj mne prišiel (na súkromnú adresu) mail spoza mláky, kde mi to vysvetlili, ako je to s tým Sorosom.
Zaujímavé je, že prišiel od človeka, o ktorom som v živote nepočul a samozrejme nedával som mu mail. Takisto je zaujímavé, že je to prvý mail od tohoto "američana". Američan v úvodzovkách, lebo má anglicky až americky znejúce meno, ale píše po slovensky.
Radšej zopakujem: po slovensky.
Veľmi si to cením, lebo doteraz mi všetky nevyžiadané maily zo zahraničia chodili iba v angličtine. A že sa ten amík naučil po slovensky, aby mi to vysvetlil, tak to tu ešte nebolo.

Keby som nebol "bezpečák", tak by som mu to aj zbaštil
0 0
misomiso misomiso

misomiso je offline (nepripojený) misomiso

Pochváliť
buchač
misomiso
buchač
misomiso
1. Kto ako...kto ako
3. Ty sa máš dobre... ako sú na tom zamestnanci (tvojej) firmy, to by bola otázka skôr pre nich
Zamestnanci mojej firmy sa maju paradne, na to sa mozes spolahnut. Maju vyssiu mzdu ako ja (vsetci dokopy, samozrejme).
He...ako keby som počul šéfa firmy, kde je manželka zamestnaná.

Sa majú "parádne"...minimálna mzda, ale drú teda statočne...14ky len tak fičí.
Šéfko sa má fasa...do roka aj 4 dovolenky + tie víkendové nákupy v zahraničí...zo 4 autá...etc.
A mozem sa opytat, preco je tam stale zamestnana? :-)
1 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
Ing. Ľubomír Janoška
Už aj mne prišiel (na súkromnú adresu) mail spoza mláky, kde mi to vysvetlili, ako je to s tým Sorosom.
Zaujímavé je, že prišiel od človeka, o ktorom som v živote nepočul a samozrejme nedával som mu mail. Takisto je zaujímavé, že je to prvý mail od tohoto "američana". Američan v úvodzovkách, lebo má anglicky až americky znejúce meno, ale píše po slovensky.
Radšej zopakujem: po slovensky.
Veľmi si to cením, lebo doteraz mi všetky nevyžiadané maily zo zahraničia chodili iba v angličtine. A že sa ten amík naučil po slovensky, aby mi to vysvetlil, tak to tu ešte nebolo.

Keby som nebol "bezpečák", tak by som mu to aj zbaštil
vieš,,,,yegor asi nemá čas...
0 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Pochváliť
misomiso
Ale šak môžeš...ja sa nebránim otázkam.
No nie je nikde napísané, že na ne aj odpoviem.

Ale aby si bol v obraze ? Starší človek si toho v dnešnej dobe veľa nenavyberá...či ?
Do dôchodku (cca 2 roky) to ešte nejak vydrží.
0 0
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
Pochváliť
buchač
Ale aby si bol v obraze ? Starší človek si toho v dnešnej dobe veľa nenavyberá...či ?
Firmy nezamestnaju nikoho kto ma 10 rokov do dochodku.
0 0
jar88 jar88

jar88 je offline (nepripojený) jar88

Pochváliť
misomiso
vicktor
Ano tajne sluzby spicluju a zasahuju, ale vymysliet scenar koho zavrazdit a vediet aky bude buduci vyvoj je bez kristalovej gule dost problem.
No ak sme naprikad jedna z mala krajin, ktora neprijma migrantov alebo kritizuje protiruske sankcie, tak akykolvek politicky posun v krajine im moze stat za tu "namahu".
Komu "im" to môže stáť za námahu? Prečo nenapíšeš konkrétne?
----------------
To že by sme prijali napríklad 1000 migrantov a dali im aj 1000 € na hlavu (čo určite nehrozí) je len milión euro mesačne. Ročne by sa jednalo o 12 miliónov. To má akože komu konkrétne stáť za tú spomínanú námahu?
No a ten argument, že Slovensko kritizuje protiruské sankcie, má mať akú že váhu? Myslíš, že tá Slovenská kritika nejako zmierńuje dané sankcie?
-------------------------
Je naozaj zaujímavé, ako sa na tých nekonkrétnostiach viete zhodnúť.
0 0
jar88 jar88

Pochváliť
Nandrolon
vicktor
Ano tajne sluzby spicluju a zasahuju, ale vymysliet scenar koho zavrazdit a vediet aky bude buduci vyvoj je bez kristalovej gule dost problem.
Podľa mňa presne ten vývoj robia tí, ktorí za tým stoja
A tu ďalší nekonkrétny.
--------------------
Presne "ten vývoj" (aký ten vývoj?)
A samozrejme, že Nandrolon vie kto sú "tí", len nám to akosi zabudol napísať.
-------------------
A zas tá super zhoda.
0 0
misomiso misomiso

Pochváliť
duves
buchač
Firmy nezamestnaju nikoho kto ma 10 rokov do dochodku.
Dnes zamestnaju radi aj dochodcu.
0 0
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
Pochváliť
Ficova Irenka
https://www.pluska.sk/soubiznis/doma...ej-parade.html
0 0
jar88 jar88

Pochváliť
bjuty smis
korela, tu máš krásny príklad o tých šprochoch:

"Mna na tom zaujala ina vec. Do hodiny po tom, co Fico hovoril o Sorosovi, Soros reagoval. Sice nie osobne, ale reagoval jeho hovorca, teda na jeho prikaz. No kedy uz ten miliardar s tym svojim timom zaraba tie miliardy, ked je cely den napichnuty na spravach z nejakeho bezvyznamneho Slovenska, o ktorom vacsina americanov ani len netusi, kde sa nachadza? Nejako podozrivo fokusuje svoju pozornoat k nam, resp. smeruju k nemu nejake horuce notifikacne linky."

samozrejme, že šoroš do hodiny nereagoval...ale on si z toho odvodí dalšie konšpirácie....
hned si aj z toho klamstva odvodil dalšie, že je šoroš celý deň napichnutý a sleduje nás......

alebo hned suverené pridá

No ak sme naprikad jedna z mala krajin, ktora neprijma migrantov
Takéto hlúposti vznikajú vtedy, ak nemá žiadne logické vysvetlenie.

Že by to bola naozaj iba nevedomosť a ešte k tomu od podnikateľa?
Veď by mu malo byť viac ako jasné, že "šoroš" určite nemá na všetko iba jeden tým.
To ako keby si myslel, alebo skôr nemyslel....-.
0 0
jar88 jar88

Pochváliť
buchač
misomiso
Ale šak môžeš...ja sa nebránim otázkam.
No nie je nikde napísané, že na ne aj odpoviem.

To akože kto? Zamestnávateľ ktorému akosi stále ešte nevieš prísť na meno?
0 0
misomiso misomiso

Pochváliť
jar88
misomiso
vicktor
No ak sme naprikad jedna z mala krajin, ktora neprijma migrantov alebo kritizuje protiruske sankcie, tak akykolvek politicky posun v krajine im moze stat za tu "namahu".
Komu "im" to môže stáť za námahu? Prečo nenapíšeš konkrétne?
----------------
To že by sme prijali napríklad 1000 migrantov a dali im aj 1000 € na hlavu (čo určite nehrozí) je len milión euro mesačne. Ročne by sa jednalo o 12 miliónov. To má akože komu konkrétne stáť za tú spomínanú námahu?
No a ten argument, že Slovensko kritizuje protiruské sankcie, má mať akú že váhu? Myslíš, že tá Slovenská kritika nejako zmierńuje dané sankcie?
-------------------------
Je naozaj zaujímavé, ako sa na tých nekonkrétnostiach viete zhodnúť.
No krajiny zapadnej Europy si predtsavuju, ze by sme sa mali spravat ako oni a brat nie tisicku, ale statisice. A taky migrant stoji stat v Nemecku cez tisicku mesacne, nie jednorazovo. To uz su trocha ine pocty. Ale myslim, ze im nejde iba o peniaze, ale v tomto pripade aj o "princip". Niekto zle znasa, ze nejaka mala krajina ma vlastny nazor.

Myslim, ze je to cele prave naopak. Praveze ani ja, ani Nandrolon nevieme, kto zabila Kuciaka, ale pomaly sa mi zda, ze budeme uz jedini dvaja na Porade, alebo v celom state, ktori to aj otvrene priznaju tym, ze jednoducho pripustame vsetky moznosti.

Zatial co "iste kruhy" nepripustaju ziadnu inu moznost okrem tej, ze za vrazdou stoji niekto napojeny na Smer a rozvesiavaju po meste krvave tricka, dokonca zacali vylievat "umelu krv", vraj pred kosicky magistrat - no uz s tym ma magistrat? Zatial to tu bezi podla scenara, ktory sa uplatnim naposledy v Kyjeve. Ibaze tam museli obetovat nie dvoch ludi ale 120 studentov.

Dufam, ze si uvedomia strojcovia tejto "revolucie", ze sa trocha preratli (na Slovensku momentalne nie je velmi revolucna nalada, alebo ludia maju konecne robotu a co do ust), a ze obete nebudu pribudat.

Ja by som mal byt prvy, ktory by som mal chiet vidiet Fica na politickom dochodku, ak nie v base. Ale nerad by som tu mal namiesto "mafiana na ciastocny uvazok" tlupu mafianov na plny uvazok. Lebo zatial to tak vyzera.
5 0
jar88 jar88

Pochváliť
misomiso
buchač
misomiso
1. Kto ako...kto ako
Dúfam, že ich živíš aspoň 50, lebo pri piatich, by to asi nebolo veľké terno.
0 0
Načítať ďalšie

Porady, ktoré by ťa mohli zaujímať

Prihlás sa a sleduj na hlavnej stránke len Porady, ktoré ťa zaujímajú.

Podobné témy

1. Príspevkov: 7, Posledný príspevok: 18.03.18
  2. Príspevkov: 11, Posledný príspevok: 22.06.09
  3. Príspevkov: 14, Posledný príspevok: 07.09.07
  4. Príspevkov: 17, Posledný príspevok: 21.02.07
  5. Príspevkov: 3, Posledný príspevok: 17.07.06