jar88
misomiso
vicktor
Ano tajne sluzby spicluju a zasahuju, ale vymysliet scenar koho zavrazdit a vediet aky bude buduci vyvoj je bez kristalovej gule dost problem.
No ak sme naprikad jedna z mala krajin, ktora neprijma migrantov alebo kritizuje protiruske sankcie, tak akykolvek politicky posun v krajine im moze stat za tu "namahu".
Komu "im" to môže stáť za námahu? Prečo nenapíšeš konkrétne?
----------------
To že by sme prijali napríklad 1000 migrantov a dali im aj 1000 € na hlavu (čo určite nehrozí) je len milión euro mesačne. Ročne by sa jednalo o 12 miliónov. To má akože komu konkrétne stáť za tú spomínanú námahu?
No a ten argument, že Slovensko kritizuje protiruské sankcie, má mať akú že váhu? Myslíš, že tá Slovenská kritika nejako zmierńuje dané sankcie?
-------------------------
Je naozaj zaujímavé, ako sa na tých nekonkrétnostiach viete zhodnúť.
No krajiny zapadnej Europy si predtsavuju, ze by sme sa mali spravat ako oni a brat nie tisicku, ale statisice. A taky migrant stoji stat v Nemecku cez tisicku mesacne, nie jednorazovo. To uz su trocha ine pocty. Ale myslim, ze im nejde iba o peniaze, ale v tomto pripade aj o "princip". Niekto zle znasa, ze nejaka mala krajina ma vlastny nazor.
Myslim, ze je to cele prave naopak. Praveze ani ja, ani Nandrolon nevieme, kto zabila Kuciaka, ale pomaly sa mi zda, ze budeme uz jedini dvaja na Porade, alebo v celom state, ktori to aj otvrene priznaju tym, ze jednoducho pripustame vsetky moznosti.
Zatial co "iste kruhy" nepripustaju ziadnu inu moznost okrem tej, ze za vrazdou stoji niekto napojeny na Smer a rozvesiavaju po meste krvave tricka, dokonca zacali vylievat "umelu krv", vraj pred kosicky magistrat - no uz s tym ma magistrat? Zatial to tu bezi podla scenara, ktory sa uplatnim naposledy v Kyjeve. Ibaze tam museli obetovat nie dvoch ludi ale 120 studentov.
Dufam, ze si uvedomia strojcovia tejto "revolucie", ze sa trocha preratli (na Slovensku momentalne nie je velmi revolucna nalada, alebo ludia maju konecne robotu a co do ust), a ze obete nebudu pribudat.
Ja by som mal byt prvy, ktory by som mal chiet vidiet Fica na politickom dochodku, ak nie v base. Ale nerad by som tu mal namiesto "mafiana na ciastocny uvazok" tlupu mafianov na plny uvazok. Lebo zatial to tak vyzera.