buchač
korela
Názorná ukážka, ako dokážeš prekrúcať obsah príspevkov. Ide Veľká noc, môžeš sa realizovať na šibákoch dovtedy.
Pôvodné príspevky, každý pochopí, že som nereagovala na podnikateľov a ich náklady, ale na tvoje vyjadrenie k Bratislavčanom a zlo. Prečo vytrhávaš veci z kontextu?
Názorná ukážka nepochopenia...Tvojho.
Nebudem predsa dávať príspevky za príspevkom kvôli jednej vete...čo (povedzme) ty považuješ za vytrhnutie.
Nebudem citovať príspevky, ktoré citujú iné...a tak furt dokola. A následne urvem len jedno-dve slová.
Ty si reagovala týmto " Po prvé, čo zovšeobecňuješ a po druhé nesúď." ...na moje vyjadrenie ohľadom podnikateľov.
Tí blaváci boli spomenutí v druhom odstavci, dokonca oddelenom medzerou...tak mi tu nevešaj bulíky ohľadom prekrúcania.
...prečítaj ešte raz, následne si urob prestávku...môžeš nejaké vajcá vymaľovať, šak Veľká noc ide....potom si daj repete v čítaní, ale nazabudni prečistiť škulky.
Aby to bolo jasné každému vrátane teba, odpovedala som na vetu, ktorú som pre istotu dopredu zvýraznila, takže už nie je čo ani vysvetľovať.
Ak máš problémy s citovaním, tak radšej necituj a nerob tu zlú krv. Kto chce, pôvodný si nájde.
.
O.i. si treba si uvedomiť, že sme všetci na jednej lodi, a niekomu veľmi vyhovuje umelé rozdeľovanie spoločnosti, aby ju zamestnával nepodstatnými myšlienkami, aby sa ľudia nespojili a nezačali sa zaoberať skutočnými problémami v spoločnosti, ako napr. kam idú peniaze z daní obyvateľstva a akým spôsobom sa nimi zaobchádza, rodinné šťastie, finančná nezávislosť... Čím väčší rozkol, tým lepšie. Je o čom písať, darí sa rozoštvávať. Aby to nestačilo, začne sa do vnútorných vecí republiky zasahovať zvonku. A stále dokola.
Zachránila by nás iba svornosť, ale nie som naivná, aby som si myslela, že na tomto území sa raz dosiahne, keď sú dlhodobo rozpracované projekty a tie bežia.
Preto vety, že všetci podnikatelia podvádzajú, vykorisťujú zamestnancov a pod. je veľmi zovšeobecňujúce, zavádzajúce, pretože každému podnikateľovi sa darí inak. Koľkí z nich iba prežívajú, kým to nezabalia. Také prázdne múdra do vzduchu, spýtaj sa ľudí, čo si myslia o tých vašich dôchodkoch a odchodu do dôchodkov ešte v produktívnom veku. Zdraví ľudia. Ja mám nad týmito vecami nadhľad, som inak založená, mám iné priority v živote ako väčšina ľudí, ale viem, že im to nie je jedno.
Nebudem sa teraz pýtať priamo teba, ale aké máte pocity pri bežných ľuďoch, zamestnancoch aj podnikateľoch, lekároch, učiteľoch, a vôbec zbytku spoločnosti?
Kde je spravodlivosť, keď je slepá? Zásluhovosť..., nič iné, ibaže silové zložky štát potrebuje.
O tom, koľkí z vás podnikajú už popri práci roky dopredu na cudzie alebo partnerove meno, a po získaní dôchodku si to presunú na seba. Ešte sa tým chvália, ako vybabrali so systémom.