Nandrolon
Oliwa, áno, momentálne teraz sa tlačí, na umelé vyvolanie inflácie.
Práve si sám spomenul, že
umelo vyvolať infláciu.
Prečo asi treba umelo vyvolávať infláciu? Prečo nenastane prirodzeným, normálnym pôsobením trhového prostredia?
Lebo mám pravdu ja a nie ty.
Lebo trh nikdy nebude rešpektovať tebou prezentované bludy. Nikdy nebude fungovať ekonomický trhový socializmus. Aj keď sa v EU zavedie pojem "mínusový úrok" a aj keby sa ECB podarilo krátkodobo vyvolať umelú infláciu, nebude to skutočná inflácia so svojimi ozdravnými účinkami. Bude to len znehodnotenie meny so stratou dôvery. No a tým následná strata spojená s výkonnosťou ekonomiky. No a čo raz v ekonomike stratíš, zameškáš, to už len tak ľahko nedobehneš a svet určite čakať nebude.
---------------
Každý, čo len trochu rozumejúci ekonómii, logicky chápe a vie, že na vyvolanie inflácie, potrebuješ dostať peniaze na trh. No a to sa v EU v žiadnom prípade nedá uskutočniť. Má to svoj jasný dôvod, jasnú a neodškriepiteľnú príčinu.
-------------------
Nuž a príčina je v nerešpektovaní a popieraní základných princípov funkcií dane ako takej a za druhé, popieranie poistných pravidiel v zdravotnom a sociálnom systéme. Poistenie musí byť poistenie, daň daňou, banka bankou a poisťovňa poisťovňou.
No a to by mal vedieť každý, nie len ja.
Trhový mechanizmus a jeho pravidlá sú niečo, ako gravitácia vo fyzike. Ty lietaš vetrone a tak by si mal vedieť, že aj gravitáciu je možné určitým spôsobom poprieť. Napríklad strmhlavým letom, voľným pádom a podobne, ale len na krátku dobu. Ak tú dobu preženieš, prejaví sa gravitácia aj so svojimi následkami.