bjuty smis
pozri ako stále odbiehaš a meníš tému
ja píšem, že kiska je dobrý prezident, o jeho činnosti ako prezident
ty dáš pozemky...čo spravil prezident kiska s pozemkami ..
ked dám rozhodnutie a odôvodnenie súdu a k tomu ešte od jeho velkého kritika radačovského, tak tomu môžem veriť iba ja a malé dieťa....
načo je taká debata
..ja ťa predsa nepresviedčam....čomu veríš ty, ked nie súdu ??
a ešte nám teda daj, kolko bola primeraná cena za meter pasienkov pred 20 rokmi, ked si taký odborník.....to som teda zvedavý....tušíš vôbec, kolko je dnes ?
Ty stále nechápeš že nemôže byť dobrý prezident, keď má takú minulosť?
Ja od témy vôbec neodbieham, len ty to stále nechápeš.
Prezident nie je remeslo, kde môžeš byť zručný, alebo manták, ani to nie je zamestnanie, kde sa nemieša súkromie a pracovný vzťah. Je to volená funkcia na celé funkčné obdobie 24 hodín denne. Hlavnou úlohou je reprezentovať štát.
Povedz mi, ako môže podvodník zastávať túto čestnú funkciu a reprezentovať štát? Ako ho berú ostatní? Akú má vážnosť? Aká je to morálna a odborná autorita?
Odpoveď znie žiadna!
PS: áno tuším, lebo od roku 2000 s tým pracujem. Práve preto píšem, že ak niečo kupujem za podozrivo nízku cenu a tvárim sa, že som si to nevšimol, tak je to čistý odrb.
Ty si myslíš, že keď napíšeš 20 rokov tak to je už dávno, že sa z toho vyviní? Veď to už bol rok 1999 a nie 1979. Naša firma dokonca jeden podobný kupovala v tom období...