Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 21:32
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
pavol54
ale to svet a najmä politikov nezaujíma.
V takej Engliš idú ešte ďalej...im hrabe solídne tiež.

Podľa britských zákonov je nosenie noža na verejnosti nelegálne. Za porušenie zákazu vám môže byť uložený prísny trest.
Za trestný čin sa považuje aj situácia, keď máte pri sebe nôž z dôvodu sebaobrany alebo bezpečnejšieho pocitu, teda napriek tomu, že nôž nehodláte použiť.
Ak plánujete kúpu alebo nosenie noža, musíte poznať znenie príslušného zákona. Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody až na 4 roky.

Z príslušných ustanovení zákona vyplýva nasledovné:

predaj nožov akéhokoľvek druhu (vrátane príborových a kuchynských nožov) osobám mladším ako 18 rokov je protizákonné,je protizákonné mať pri sebe nôž na verejnosti, ak na to nemáte oprávnený dôvod, napríklad ak pracujete ako šéfkuchár, maximálna výška pokuty za nosenie noža dospelou osobou je trest odňatia slobody na 4 roky a peňažná pokuta vo výške 5 000 £ nosenie, kúpa alebo predaj akéhokoľvek druhu nožov zakázaných nariadením vlády je protizákonné, vreckové nože so zatváracími čepeľami (napríklad švajčiarske dôstojnícke nože) nie sú nelegálne, len ak je dĺžka čepele kratšia ako 7,62 cm (3 palce),ak bol nôž použitý na zastrašovanie (to platí aj pre legálne nože ako sú švajčiarske dôstojnícke), považuje sa takýto nôž v zmysle zákona za útočnú zbraň.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

buchač
pavol54
ale to svet a najmä politikov nezaujíma.
V takej Engliš idú ešte ďalej...im hrabe solídne tiež.

Podľa britských zákonov je nosenie noža na verejnosti nelegálne. Za porušenie zákazu vám môže byť uložený prísny trest.
Za trestný čin sa považuje aj situácia, keď máte pri sebe nôž z dôvodu sebaobrany alebo bezpečnejšieho pocitu, teda napriek tomu, že nôž nehodláte použiť.
Ak plánujete kúpu alebo nosenie noža, musíte poznať znenie príslušného zákona. Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody až na 4 roky.

Z príslušných ustanovení zákona vyplýva nasledovné:

predaj nožov akéhokoľvek druhu (vrátane príborových a kuchynských nožov) osobám mladším ako 18 rokov je protizákonné,je protizákonné mať pri sebe nôž na verejnosti, ak na to nemáte oprávnený dôvod, napríklad ak pracujete ako šéfkuchár, maximálna výška pokuty za nosenie noža dospelou osobou je trest odňatia slobody na 4 roky a peňažná pokuta vo výške 5 000 £ nosenie, kúpa alebo predaj akéhokoľvek druhu nožov zakázaných nariadením vlády je protizákonné, vreckové nože so zatváracími čepeľami (napríklad švajčiarske dôstojnícke nože) nie sú nelegálne, len ak je dĺžka čepele kratšia ako 7,62 cm (3 palce),ak bol nôž použitý na zastrašovanie (to platí aj pre legálne nože ako sú švajčiarske dôstojnícke), považuje sa takýto nôž v zmysle zákona za útočnú zbraň.
talian senegalského pôvodu, vodič školského autobusu, zapaľovačom a kanistrami benzínu chcel pripraviť 51 detí o život Záver: EU asi zakáže predávať kanistre na benzín.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

Sprostý Nad Sprostejšieho vyzývajú lajčáka, nech tu zmluvu zverejní
lajčák ich vysmial, že sú naozaj sprostí, lebo žiadna zmluva s usa neexistuje
ale tu odborníci už vedia, budú tu prístavať " bombardéry naládované jadernou muníciou "

ešte treba vysvetliť tým " blavákom za kopcom, čo sú za to zodpovední, kde budú pristávať tie F-16 za 2 miliardy dolárov, ktoré tento zlepenec dá američanom za 16 ks. ktoré nepotrebujeme.....dôchodkyne nech zatiaľ dalej kapú na chodbách nemocníc....
SNS vie, čo je priorita.....

alebo prečo nové vojenské lietadla spartan parkujú na voľnej ploche a nie v hangári..
alebo prečo slovensko ako jediné z nato nepotrebuje takúto zmluvu .
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

pavol54
talian senegalského pôvodu, vodič školského autobusu, zapaľovačom a kanistrami benzínu chcel pripraviť 51 detí o život Záver: EU asi zakáže predávať kanistre na benzín.
No počkaj, oni zakážu aj zapaľovače a zápalky. V obchodoch možno dostaneš drievko, aby si si šúchaním vyrobil oheň.
misoft misoft

bjuty smis
ale tu odborníci už vedia, budú tu prístavať " bombardéry naládované jadernou muníciou "

ešte treba vysvetliť tým " blavákom za kopcom, čo sú za to zodpovední, kde budú pristávať tie F-16 za 2 miliardy dolárov, ktoré tento zlepenec dá američanom za 16 ks. ktoré nepotrebujeme.....dôchodkyne nech zatiaľ dalej kapú na chodbách nemocníc....

alebo prečo nové vojenské lietadla spartan parkujú na voľnej ploche a nie v hangári..
Musíš upresniť.
Sprostý Nad Sprostejšieho - presnejšie PlagDr. cmukkpt. A.D.!
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

misoft
pavol54
No počkaj, oni zakážu aj zapaľovače a zápalky. V obchodoch možno dostaneš drievko, aby si si šúchaním vyrobil oheň.
Niektorým osobám to vadiť nebude, lebo oni dokážu pľuť oheň priamo zo svojich papulí :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))
misoft misoft

Nandrolon Nandrolon

Alebo aj,

bjuty smis bjuty smis

nandrolon, ty radšej povedz, čo hovoríš na 1. kolo volieb )
Nandrolon Nandrolon

bjuty smis
Tak, ako sa očakávalo, nakoľko čaputová získala súčet hlasov všetkých strán, ktoré ju podporovali. Vieš, keď sa 6 strán spojí, tak už nejaké percentá sa nazbierajú. Môj favorit skončil nad 10% a naopak, všetky strany boli proti nemu. Dobrý základ pre parlamentky, kde sa už nedá takto vo veľkom spájať :-)
Ináč potešil ma Krajniak, Chmelár, Bugár a ostatní zúfalci. Mali presne toľko, koľko majú mať.
Edit: a čo hovoríš ty?
Naposledy upravil Nandrolon : 21.03.19 at 12:49
pavol54 pavol54

bjuty smis

tiež hovorím že migy by boli lacnejšie ale treba kupovať spojeneckú techniku. A nemuseli by kapať dôchodcovia alebo dať na zbrojenie ako Nemci 1,25
bjuty smis bjuty smis

migy určite nie.....ked už -tak gripeny...už nie sme varšavská zmluva, ale nato
ked už f 16, tak cca 6 k, nax 8 ks

ideálne ale dohoda s čechmi a poliakmi...aj najlacnejšie...ale ako povedal kapitáň, takú hlúposť ani nebude komentovať
bjuty smis bjuty smis

Nandrolon
bjuty smis
Tak, ako sa očakávalo, nakoľko čaputová získala súčet hlasov všetkých strán, ktoré ju podporovali. Vieš, keď sa 6 strán spojí, tak už nejaké percentá sa nazbierajú. Môj favorit skončil nad 10% a naopak, všetky strany boli proti nemu. Dobrý základ pre parlamentky, kde sa už nedá takto vo veľkom spájať :-)
Ináč potešil ma Krajniak, Chmelár, Bugár a ostatní zúfalci. Mali presne toľko, koľko majú mať.
Edit: a čo hovoríš ty?
no ja som spokojný

dostali sa 2 normálni...a čo je ešte dôležitejšie, nemusím ísť voliť...katolík birmovaný sa už strapnil viac ako fico...najmä ked zverejnili, že on predkladal tie lgbt socanské hlúposti....páva na potraty a rozdelenie migrantov..

bál som sa, že kotleta sa vzdá v prospech štetináča a to by tu bolo iní vzrúšo..

voličov naštastie fico svojou hlúposťou dostatočne motivoval
Nandrolon Nandrolon

Teším sa, ako si voliči Čaputovej na nej narazia rypák a za 2-4 roky budú na ňu nadávať, lebo to bude druhá Jurinová na VÚC. Pred voľbami kvá-kvá a po voľbách ticho a nič sa nezlepšuje. Všetky sľuby sa spláchli do záchodu.
Ale by som tých nesvojprávnych nadávajúcich idiotov fackal ako na páse.
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Mohli by ho nasledovať aj ďalší , v tejto kauze zapletení.
https://www.cas.sk/clanok/818164/kom...e-prokuratora/
Nandrolon Nandrolon

Tweety
Mohli by ho nasledovať aj ďalší , v tejto kauze zapletení.
https://www.cas.sk/clanok/818164/kom...e-prokuratora/
Ďalší, čo chcel rozosievať mimo svojho domova :-))))))))))))))))))))))))
bjuty smis bjuty smis

aký systém nám tu 10 rokov budoval fico a najlepší minister vnútra v historii...

BRATISLAVA. Marian Kočner dal sledovať novinára Jána Kuciaka, no keďže na neho nič nenašiel, rozhodol sa ho zavraždiť. Pripravený mal aj plán úteku a komunikoval o ňom s Tomášom Rajeckým z mafiánskych zoznamov.

Informuje tom Denník N, ktorý sa odvoláva na 25 strán uznesenia o vznesení obvinenia z objednávky Kuciakovej vraždy.

Kočnera minulý týždeň obvinili z objednávky Kuciakovej vraždy.

V uznesení sa píše, že u neho našli záznamy z Kuciakovho sledovania, ktoré mal odovzdať ďalšej obvinenej Alene Zsuzsovej a ona ich posunula vykonávateľom vraždy. Kočner platil za sledovanie novinárov skupine Petra Tótha 6 400 eur mesačne.

So Zsuzsovou Kočner komunikoval od roku 2012. Kočner ju využíval na získavanie kompromitujúcich materiálov na politikov či vplyvných podnikateľov s cieľom neskôr ich vydierať.

Kočner a Zsuzsová to označovali ako pasenie oviec. Za ovcu prvej kategórie dostala Zsuzsová od Kočnera 30-tisíc eur, za ovcu druhej kategórie 10-tisíc eur.

Ešte pred Kuciakom mal byť zavraždený prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry Maroš Žilinka, ktorý dozoruje kauzu Technopol, kde Kočnerovi hrozí trestné stíhanie.
Prečítajte si tiež: Rok po vražde: Toto je obraz, akou sme krajinou

Zoltánovi Andruskóvi, ktorý je tiež obvinený v prípade Kuciak, sa do vraždy Žilinku veľmi nechcelo.

"Už dlhší čas preto dlhoval Zsuzsovej 20-tisíc eur ako zálohu, ktorú za túto vraždu už prebral. Zsuzsová sa naňho hnevala a hrozila mu, že ho Kočnerovi ľudia zabijú. Navrhla mu teda, nech urobia ´aspoň´ Kuciaka," napísal denník s tým, že Andruskó to zadal partii, o ktorej vedel, že už v Kollárove vraždila.

Uznesenie tiež podľa denníka potvrdzuje to, čo písali médiá, konkrétne že Kuciaka pred vraždou lustrovali dvaja policajti.

"Vyrobili o ňom takzvaný ´vzťahový diagram´, ktorý im zadal šéf finančného spravodajstva Pavol Vorobjov," uvádza denník s tým, že ten diagram podľa svojej výpovede odovzdal vtedajšiemu prezidentovi policajného zboru Tiborovi Gašparovi. Podľa uznesenia z výpovede utajeného svedka vyplýva, že o poskytovanie informácií zo systémov ministerstva vnútra sa staral Kočnerov kamarát Norbert Bödör, ktorý bol v rodinnom vzťahu s vtedajším policajným prezidentom Gašparom.

Uznesenie tiež ukázalo, že Kočner si po vražde Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej uvedomil, že stráca moc. Vlani v apríli komunikoval s Rajeckým, ktorý je známy z mafiánskych zoznamov zo skupiny Piťovci.

Kočner mu písal, že počíta s tým, že mu to nemusí prejsť a rozprávali sa o tom, že „prvý pôjde Bašternák“. Kočner tiež napísal, že "treba sa pomaly zberať na odchod.“ „Medzinárodné vody to istia. Loď máme vybavenú," napísal.

Kočner podal voči svojmu obvineniu sťažnosť. "Potvrdzujem podanie sťažnosti proti uzneseniu o vznesení obvinenia, ktoré nie je podložené dôkazmi, a to ani na úrovni dôvodného podozrenia," uviedol Kočnerov obhajca Marek Para.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22081570/kocn...#ixzz5iuP46x5O
Nandrolon Nandrolon

Chyba mi tam jeden z velmi dobrych priatelov Kocnera - Richar Sulik.
Aha, zabudol som, ze po prevaleni priatelstva sa za to priatelstvo ospravedlnil :-)))))))))))
Preco mam taky divny pocit, ze Sulik skoncil? Bol lider pravice, ale uz je asi iba lidrom svojho balonika.
Mate aj Vy ten pocit, ze SaS akosi "zmizlo zo sceny"?
Ja, ak by som mal ucast na vrazde, tiez by som sa zdekoval. Pre Ing. Janosku - moj osobny nazor sa netyka vety, kde spominam SaS.
pavol54 pavol54

Nandrolon
Chyba mi tam jeden z velmi dobrych priatelov Kocnera - Richar Sulik.
Aha, zabudol som, ze po prevaleni priatelstva sa za to priatelstvo ospravedlnil :-)))))))))))
Preco mam taky divny pocit, ze Sulik skoncil? Bol lider pravice, ale uz je asi iba lidrom svojho balonika.
Mate aj Vy ten pocit, ze SaS akosi "zmizlo zo sceny"?
Ja, ak by som mal ucast na vrazde, tiez by som sa zdekoval. Pre Ing. Janosku - moj osobny nazor sa netyka vety, kde spominam SaS.
to vieš kruhový sval je potvora, niekedy zradí v nevhodnú chvíľu - povolí. tak sa radšej dali bokom
bjuty smis bjuty smis

Chlapci, vy.si pletiete velmi dobreho priatela a objekt,,ktory sa nenechal vydierat
To ta nenapadlo, preco kocner jedine sulika takto zverejnil??

Preco mu alena z. nedrzi gule v zveraku, ako pise ficov poskok ?

A zecele vedenie GP je v tom ste si ani nevsimli...
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať