bjuty smis
Nandrolon
Tá vláda zložená z XY strán bude roztrtkaná jak Poliačikova riť. Oni sa stretnú spolu dokopy v plnom počte tak 2 x za volebné obdobie.
Asi nevieš, ako to funguje reálne vo väčších kolektívoch.
Ak zoberiem tú vymyslenú čmáranicu 99 kresiel, tak som tam od oka napočítal 14 subjektov, a to ešte nejdem do hĺbky.
Čmáranica 84 kresiel ich má 13.
Čo na to Bjuty Smis? Ja tvrdím, že nováčika Miuka budem počítať za 4 subjekty...
Pán Boh do toho. :-))
je tam5-6 strán, to je ok
1.3. budem oslavovať, že sme kopli fica s dankom do gulí
kotlety ak bude v parlamente, tak vždy le v opozícii....
Sranda, keď nejaký blbeček /nemyslím Teba, myslím lídra opozičnej strany/ chce kopať víťaza volieb do gulí, som sa nasmial, díky.
A či budeme v parlamente? To sa pýtam ja teba, či vy budete v parlamente, lebo my na 100%.
Oslavovať môžete ako cigáni, ktorí desiati dokopú jedného, lebo tak presne dopadnú výsledky volieb.
Spojíte sa aj so stranami s odlišným programom, len aby ste 14-ti zvíťazili nad dvoma.
Bjuty, je tam 5-6 strán? To máš podobnú metodiku ako tvoj kolega vyššie. Však ty si minule počítal SMER za neviem koľko strán 3-4-5? Však si tam zatiahol ešte aj SDĽ.
Prečo nemáš rovnaký meter na všetkých? Však to napočítaj rovnako. Uvidím, či sa dostaneš pod číslo 10. Pochybujem!