Doporučujem navštíviť facebookovú stránku primára Mudr. Jozefa Marca, veľmi rozhľadený človek s dlhoročnými skúsenosťami v komunálnej politike na úrovni kraja. A prečítať hlavne jeho posledný status, dovolím si ho citovať:
"Priatelia, môj ostatný príspevok k tak nemravnej záležitosti ako sú parlamentné voľby v SR 29.2.2020. Mám pocit že to potrebujem zo seba dostať. Pocit prvý- veľmi vlažný postoj tzv. opozície ku Kiskovým kauzám je pre mňa jasný signál, že sľubovaná spravodlivosť pre všetkých, boji proti korupcii a klientelizmu čo tak radi omieľajú Matovič, Sulík, Brblavý Hlina a ďalší sú len lacné úbohé a prvoplánové sľuby. Presne príklad v praxi, ako to tu bude vyzerať. Mali sa jasne a dávno voči tomuto človeku vymedziť, lebo je to zločinec. A to nie je konšpirácia ani pocit. Ten človek je riadne obvinený vyšetrovateľom PZ SR za daňové trestné činy!!! Otázka, prečo ešte nebol obžalovaný má naporúdzi odpoveď. Je to "náš" človek a nadčlovek, na ktorého platia a budú platiť iné pravidlá. ako doposiaľ za smerákov. Čiže, kecy o boji proti zločinnosti sú len kecmi.
po druhé - tzv. vojenská spolupráca s USA. Na kieho pána nám je nejaké vojenské spojenectvo z USA? Akým právom sem niekto pozýva americké vojská aby tu postavili základne? Kto dal na to mandát tomu nosatému skurvysynovi zahraničia? Odsudzujú a kriminalizujú Tisa, že sa spolčil z nemeckými fašistami? a o čo sú oni lepší? Ved americká vojenská doktrína je jednoznačne fašistická. Len Vietnamcov povraždili viac ako 4 milióny, pričom nedokázali poraziť ani len bosých a otrhaných partizánov z Vietkongu. Používali zbrane, aké nepoužil ani Hitler- sarin, napalm, defolianty( orange agent) nehovoriac o ďalších vojnách, kde zabíjali hlavne civilistov. Toto idú byť naši vojenskí kamaráti? Kto dal mandát týmto ľuďom, vojnovým štváčom ako Naď z Oľano, Kiska a ďalší? Dávať v sázku životy a zdravie svojich spoluobčanov? Už som to predsa raz napísal, že akonáhle Rusi vyhodnotia US základne na našom území ako závažné, budú cieľom útoku. a tí kreténi v Amerike naozaj vážne uvažujú o obmedzenej jadrovej vojne. samozrejme v Európe. Toto chceme? Vo vojne platia iné pravidlá a Rusom bude hovno dojímať, že 75% Slovákov verí Putinovi. Budeme nepriatelia a budeme pykať. Však Rakúsko ani Švajčiarsko bombardovať nebudú. Pozývajú sem americké vojská, a núkajú im budovať základne. Ved už sa to tu omieľa dlhšie a vieme kto. a amíci tam chcú mať vlastnú správu ignorujúc naše zákony. a Ak si niekto myslí, že tam nebudú jadrové nosiče, ba dokonca aj jadrové hlavice, tak je naivný blbec. Predsa zo Sliača nebudú USA ostreľovať Rusov lukmi a šípmi! O čo je teda Lajčák, Čaputová, Kiska Naď a další lepši od Biľaka, Štrougala, Jakeša, ktorí sem pozvali Rusov? Lebo USA má na vlajke 50 hviezdičiek a Rusi len jednu? Sme my vôbec ešte suverénny štát? a čo sa týka NATO . ozaj v mene čoho a koho bombardovali francúzske, briské nemecké a holandské stíhačky napr. Líbiu? Aké nebezpečenstvo predstavovala táto bohatá a spokojná krajina pre Európu, keďže NATO je oficiálne obranný pakt? A načo ešte vlastne existuje NATO, ked Varšavská zmluva zanikla? Keď Rusi viedli agresívnu vojnu v Afganistane, nemám info, žeby do nej zaťahovali Varš.,zmluvu...Ľudia rozmýšľajte mozgami, prosím vás. Mne už by to vlastne mohlo byť jedno, ale tiež mám deti a nepotrebujem aby išli bojovať za americké záujmy kdekoľvek. Ešteže ten Trump má viacej rozumu ako poľskí a slovenskí riťolezi a budovanie základní zatrhol. Zatiaľ..."
Ak má niekto pochybnosti o jeho mentálnej výbave, vopred ho ľutujem.