Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 21:32
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

To píšeš ty mne?
Ty, ktorý nikdy neprezradil narovinu koho ide voliť, a na všetko reaguješ nekonkrétne a neurčito?
Veď ty aj ako anonym si posratý až za ušami.
Koho si volil minulé parlamentnē voľby?
jar88 jar88

jar88 je offline (nepripojený) jar88

Nandrolon
To píšeš ty mne?
Ty, ktorý nikdy neprezradil narovinu koho ide voliť, a na všetko reaguješ nekonkrétne a neurčito?
Veď ty aj ako anonym si posratý až za ušami.
Koho si volil minulé parlamentnē voľby?
Ja pokojne napíšem, ty nemusíš, viem koho ste volili vy, každý jeden.
Oľano, predtým SaS s odporom, predtým SDKU, a tiež s určitým odporom.
Ale na rozdiel od teba ja viem čo mi na ktorej strane vadilo.
Napríklad na SaS mi vadilo...čo konkrétne mi vadilo a vadí mi do dnešného dňa, ti napíšem až potom, čo priznáš farbu aj ty.
Nandrolon Nandrolon

Ja som volil naposledy ĽSNS a ty koho???
marjankaj marjankaj

marjankaj je offline (nepripojený) marjankaj

I am a man
Ten váš hlas jeden z cca dvoch miliónov strašne zamieša karty v parlamente. Ale prečo by ste neprispeli cca 10 euri vašej strane ak získa nad 3% hlasov.
Nandrolon Nandrolon

marjankaj
Ten váš hlas jeden z cca dvoch miliónov strašne zamieša karty v parlamente. Ale prečo by ste neprispeli cca 10 euri vašej strane ak získa nad 3% hlasov.
Každá "veľká vec" je zložená z malých čiastočiek.
Ak by bolo na mne, najspravodlivejšie by boli povinné voľby. Tam by skutočne platilo, že víťaz je víťaz. Teraz stačí zmanipulovať nepohodlných tak, ako sa vyjadril Matovič, že ĽSNS je vyhodený hlas. Ja si myslím, že vyhodený je mentálne iba on sám.
marjankaj marjankaj

I am a man
Nandrolon
marjankaj
Ak by bolo na mne, najspravodlivejšie by boli povinné voľby. Tam by skutočne platilo, že víťaz je víťaz.
A k čomu by to bolo dobré? Je taký problém vhodiť neplatný hlas? To by sme teda vyhrali.
Nandrolon Nandrolon

Tých neplatných hlasov by bolo plus mínus ako teraz.
Ale keď už by sa ľudia dotrepali, podľa mňa by aj korektne odvolili. Takýto stav najviac vyhovuje najväčším manipulátorom typu Kiska a Matovič.
marjankaj marjankaj

I am a man
Najviac sa mi páči, ako politici (bez rozdielu z akej strany) vyhlasujú, že referendum sú vyhodené peniaze. Ale pri voľnách agitujú aby účasť bola čo najväčšia. Lebo viac voličov= viac peňazí pre nich.
Pozrite minulé voľby:
https://spravy.pravda.sk/parlamentne...stanu-miliony/
marjankaj marjankaj

I am a man
Nandrolon
Tých neplatných hlasov by bolo plus mínus ako teraz.
Ale keď už by sa ľudia dotrepali, podľa mňa by aj korektne odvolili. Takýto stav najviac vyhovuje najväčším manipulátorom typu Kiska a Matovič.
A čo je to korektne odvoliť? Dať hlasy stranám, ktoré ešte neboli v parlamente? Čo majú preferencie okolo 1%? Lebo nemali možnosť sklamať voličov? Napríklad stranu "Máme toho dosť"?
Nandrolon Nandrolon

Korektné odvolenie je odovzdanie platného hlasovacieho lístka. Vecnú stránku neskúmam, je to každého osobná vec.
marjankaj marjankaj

I am a man
Nandrolon
Korektné odvolenie je odovzdanie platného hlasovacieho lístka. Vecnú stránku neskúmam, je to každého osobná vec.
A kto bude kontrolovať a postihovať či je hlas platný v tajných voľbách? Ty musíš byť naozaj právne zdatný.
Nandrolon Nandrolon

Kontrolovať to bude komisia tak ako teraz, postihovať to nebude nikto. Ide o to, aby bol človek účastný. Nikde som nepísal o odobratí práva vhodiť neplatný hlas presne rovnako ako teraz.
Ide o to, aby účasť nebola 40% a potom strana, ktorá má 300 tis
hlasov sa hrá na víťaza...
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Nandrolon
Nandy - zle si to vysvetľuješ.
Volič sa musí zaregistrovať u volebnej komisie volebného okrsku - teda si poznačia, že XY tam bol, prevzal lístky.
A čo už s nimi volič urobí - to neskúmajú.
A volič môže odovzdať PLATNÝ hlas, NEPLATNÝ hlas, alebo ŽIADNY hlas - to sa de facto rovná neplatnému hlasu.
A až potom sa počítajú hlasy. A bude výsledok - A počet platných hlasov, B počet neplatných hlasov. A punktum - potom sa počíta, kto koľko dostal z tých platných hlasov.
Ale v globále sa bude pozerať, aký POČET voličov podľa voličských zoznamov odvolilo.
marjankaj marjankaj

I am a man
Nandy snáď nás nechceš dostať na úroveň KĽDR? Alebo ich predbehnúť?
https://www.etrend.sk/ekonomika/zbyt...-percenta.html
Nandrolon Nandrolon

Neviem, či píšem taliansky alebo slovensky.
Ide mi o to, aby výsledky volieb boli objektívnejšie a to sa dá zabezpečiť iba tak, aby bola čo najvyššia účasť, ideálne nad 90%.
Aby sa voliči museli fyzicky dostaviť do volebnej miestnosti.
Hádam to už bude pochopené.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Myslím, že v našej histórii čosi podobné bolo..... "demokratické" voľby v čase socializmu s jediným kandidátom..... a účasť fakt bola nad 90%... len basmani nemali volebné právo.
marjankaj marjankaj

I am a man
Nandrolon
Neviem, či píšem taliansky alebo slovensky.
Ide mi o to, aby výsledky volieb boli objektívnejšie a to sa dá zabezpečiť iba tak, aby bola čo najvyššia účasť, ideálne nad 90%.
Aby sa voliči museli fyzicky dostaviť do volebnej miestnosti.
Hádam to už bude pochopené.
Píšeš ako jar88. Iba tvoj názor je správny. Ale na Slovensku je vyše 4 miliónov voličov. A tí majú tiež svoj názor. A nemusí sa zhodovať s tým tvojím.
Nandrolon Nandrolon

To dúfam, že nie. :-)
Ale pravda je, že mi vadí manipulácia ľudí zo strany hajzlíkov typu Matovič a to dokonca v priamom prenose na STV1. Kto je on, aby kázal komu majú a hlavne NEMAJÚ dať ľudia hlas? Veď takto kázali diktátori Hitler, Stalin , teraz Kim a ostatní.
bodliak bodliak

bodliak je offline (nepripojený) bodliak

Nandrolon
Ja som volil naposledy ĽSNS a ty koho???
Naši dedovia išli proti fašistom so zbraňou v ruke.
Neviem, prečo by to malo byť po 75 rokoch inak.
Nandrolon Nandrolon

Fašistu máš v gatiach. Už ale zabudol hajlovať.
:-)))
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať