Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 21:32
Téma je uzavretá.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Pochváliť
lujza.j
Nudzovy stav a pravnici ....mam pocit ,ze bud vsetci vymreli...alebo hluchi,slepi...alebo inak zhendikepovali....
A psychiatrov tiez niet...
dokonca ani médiá ktoré pred pol rokom o všetkom čo sa šustlo písali za 10 melónov sa oplatí mlčať
0 0
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Pochváliť
pavol54
lujza.j
Nudzovy stav a pravnici ....mam pocit ,ze bud vsetci vymreli...alebo hluchi,slepi...alebo inak zhendikepovali....
dokonca ani médiá ktoré pred pol rokom o všetkom čo sa šustlo písali za 10 melónov sa oplatí mlčať
ja som zachytil, že to s protestom odmietli ..
daj info, odkiaľ to máš ?? od koho majú 10 melónov ?

dúfam, že si zas a zas nevymýšlaš ))
0 0
pavol54 pavol54

Pochváliť
bjuty smis
pavol54
lujza.j
ja som zachytil, že to s protestom odmietli ..
daj info, odkiaľ to máš ?? od koho majú 10 melónov ?

dúfam, že si zas a zas nevymýšlaš ))
ja nikdy nevymýšľam, všetci novinári sú teraz tak zaujatí hľadaním korupcie a rozkrádačiek aby mohli čerpať zo sľúbeného fondu 10 melónov, že nevidia bežný život.
0 0
pavol54 pavol54

Pochváliť
A je to tu, Madam Riceová našla ruskú stopu v organizovaní protestov v amerike. Śkoda, už mohol ísť Lipšic na tribúnu do nejakého mesta s protestujúcimi a podporiť ich zápas, ako na Ukrajine
0 0
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Pochváliť
Palino...ale sak ja viém.....ze za kešku je ticho
0 0
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Pochváliť
ja viem...
ty vieš...
oni/ony vejúúú...

tak bacha....
0 0
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

Pochváliť
pavol54
A je to tu, Madam Riceová našla ruskú stopu v organizovaní protestov v amerike. Śkoda, už mohol ísť Lipšic na tribúnu do nejakého mesta s protestujúcimi a podporiť ich zápas, ako na Ukrajine
No ja by som tipovala na francuzsku či Bruselskú stopu.Bordel ako cez kopirák.
1 0
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Pochváliť
FB_IMG_1591086512048.jpg  
Vo švajci v novinach....
0 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Pochváliť
pavol54
Nič nové pod slnkom. Ona dokonca našla čínsku ryžu v ryži z Číny.
1 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Pochváliť
Čítam článok, čítam...
https://uzitocna.pravda.sk/dochodky/...vrdi-krajniak/

...a nedá sa nesúhlasiť s týmito diskusnými príspevkami :

- " Realita je taká ,že v mnohých prípadoch prispievajú práve dôchodcovia svojim deťom ."
- " V mnohých prípadoch bývajú aj v spoločnej domácnosti, keďže u nás sa nič nestavia a hypotéka nie je pre každého. "
1 1
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Pochváliť
buchač
Čítam článok, čítam...

- " Realita je taká ,že v mnohých prípadoch prispievajú práve dôchodcovia svojim deťom ."
- " V mnohých prípadoch bývajú aj v spoločnej domácnosti, keďže u nás sa nič nestavia a hypotéka nie je pre každého. "
Prečo nemôžu dať pracujúce deti 2 % daní svojim rodičom na dôchodku ?

Žeby sa predsa len ľady pohli ?

12:16 – SLOVENSKO: Krajniak poďakoval seniorom, že sa počas pandémie koronavírusu správali zodpovedne. Zároveň avizoval, že niektorým seniorom sa zvýši starobný dôchodok. „Dobre vychované pracujúce dieťa bude môcť prispieť na dôchodok svojho rodiča,“ tvrdí minister.
Naposledy upravil veronikasad : 02.06.20 at 16:04
1 0
buchač buchač

Pochváliť
veronikasad

12:16 – SLOVENSKO: Krajniak poďakoval seniorom, že sa počas pandémie koronavírusu správali zodpovedne. Zároveň avizoval, že niektorým seniorom sa zvýši starobný dôchodok. „Dobre vychované pracujúce dieťa bude môcť prispieť na dôchodok svojho rodiča,“ tvrdí minister.
Prečo ?

1. Lebo zákon
Financie získané z 2 % (3 %) sa môžu použiť len na zákonom stanovený účel, a to na ochranu a podporu zdravia, prevenciu, liečbu, na resocializáciu drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb, na podporu a rozvoj telesnej kultúry, na poskytovanie sociálnej pomoci, na zachovanie kultúrnych hodnôt, na podporu vzdelávania, na ochranu ľudských práv, na ochranu a tvorbu životného prostredia, na vedu a výskum a na organizovanie a sprostredkovanie dobrovoľníckej činnosti.
2. Lebo by to bola malá čiastka ?
Ja s manželkou by sme dostali fakt len pár éčiek...
3. Lebo ako by sa to upravilo ?
Jeden manželský pár rodičov má dve detí a iní zasa 4 a aj viac. Ako by sa adresne a presne preposielali peniaze ?
4. Lebo koľko nových úradníckych miest by sa muselo vytvoriť, koľko štátnych zamestnancov by sa muselo prijať ?
Pekných pár stoviek..

Radšej nech dvihnú dôchodky a fertig.
...tiež je tu tá otázka zásluhovosti.
Ako je možné, že žena maká celý život, porodí dve deti...no pritom má rovnaký dôchodok, ako žena (cigánka) z osady, ktorá len porodila X detí.

...aha, takže len niektorým ? Dokonca len dobre situovaným...
Kuwa...a hlavne dobre vychované BUDE MOCŤ prispieť.
Ono je to ale skôr tak, že dobre vychované dieťa (a nemusí byť práve situované) pomôže rodičom aj bez tých drístov. Opak je nie raz pravdou...že dobre situovaný na svojich rodičov kladie bobek a čaká len na ich skon, aby mohol dediť.

Pomáhaš/te svojim deťom ? Asi skôr hej ako nie...už len to stráženie detí je bohovská pomoc. Poznám, aj u nás to tak funguje...
0 1
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Pochváliť
Čo myslíte, mohli by odvádzať aj deti, ktoré pracujú v zahraničí? Skôr ide o rečnícku otázku.
0 0
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Pochváliť
Tento prístup je taký ...., až no.
0 0
veronikasad veronikasad

Pochváliť
korela
Čo myslíte, mohli by odvádzať aj deti, ktoré pracujú v zahraničí? Skôr ide o rečnícku otázku.
2 % dane určite nie, lebo dane na SK neplatia. Ale Krajniakovi ide asi o niečo iné ...
1 0
veronikasad veronikasad

Pochváliť
Juraj, mám deti ďaleko, nepomáham strážením vnukov (pomáha druhá babka), ani finančne (od švajčiarskeho dôchodku mám ďaleko)
tie 2 % dane už niekto navrhoval, vtedy to neprešlo. O financie by prišli mimovládky ...
1 0
buchač buchač

Pochváliť
...a sme doma stará mať.
Lebo mimovládky...a kvôli nim to ani neprejde. Lebo to je vcelku dosť veľký balík loooove.
1 1
pavol54 pavol54

Pochváliť
veronikasad
buchač
Čítam článok, čítam...

Ako poznám prešpekulovanosť štátnej správy, tak toľko rôznych limitov vymyslia že sa ich ani neoplatí užívať, pritom komunisti mali dobrý systém slobodným alebo bezdetným po 25 zdvihli daň a určite sa z nej dostalo aj na dôchodkový fond
0 0
buchač buchač

Pochváliť
Mimovládky dostali viac ako 58 miliónov eur z 2% dane
https://ekonomika.pravda.sk/ludia/cl...-eur-z-2-dane/

Fasa balík na (nie raz) nečinnosť...
0 1
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
Pochváliť
Korela: naživo nenačíta, myslela si toto?
https://www.facebook.com/groups/1685...8155036196943/
Oni nemajú žiadnu stratégiu ani plán. Konečne sa niečo deje, tak sa idú poukazovať pred kamery. Dokážu sa max. skoordinovať na jednoduchý deštrukčný úkon, ak ich nikto neruší. A spraviť fotky do mobilu na prevrátenom aute. A na druhom videu, kde rabujú tie obchody, tiež to vyzerá ako naaranžovaná scéna. Vbiehajú dnu a von po 1,2. Keď pred pár rokmi brali tovar z obchoďákov, pomaly po sebe stúpali.
Stratégiu majú tí, čo tieto videá vytvárajú a púšťajú do sietí. Prvé brutálne video má niekoľko verzií, a naprieč štátmi zlanári na protesty znudených a frustrovaných zombíkov. Natočia ich protesty pripomínajúce skôr koniec zápasu v Belfaste a príchod anarchie, ako ľudí žiadajúcich konkrétne opatrenia. Americký pracujúci daňový poplatník si povdzychne, že strýčko sam sa rozšúpol a kto to asi zaplatí?
Mohla a asi aj bola spravená identifikácia protestujúcich podľa prítomných mobilov. Ja by som vyhovela aj najzrozumiteľnejšej požiadavke protestujúcich, že nechcú polišov,: Nikto z nich už do konca života nedostane žiadnu policajnú ochranu, spojených štátov, ani žiaden doklad vydávaný políciou, ani pas, ani VP ani evč. Nech vidia, že ich protest nebol márny. A škody na autách a čistenie cesty sa delí medzi evidovaných účasníkov vrátane médií.
Ešte by sa hodila, taká milá pozornosť pre všetkých študentíkov/ky úmyselne ničiacich majetok patriaci všetkým. V podobe nočných návštev cudzích chlapíkov spojených s rozbíjaním ich majetku. Jasné, bez asistencie polišov. nech si to užijú.
Začína ich vlastný americký sen. Amerika je veľká.
Naposledy upravil bettylou : 03.06.20 at 01:24
1 0
Načítať ďalšie

Porady, ktoré by ťa mohli zaujímať

Prihlás sa a sleduj na hlavnej stránke len Porady, ktoré ťa zaujímajú.

Podobné témy

1. Príspevkov: 7, Posledný príspevok: 18.03.18
  2. Príspevkov: 11, Posledný príspevok: 22.06.09
  3. Príspevkov: 14, Posledný príspevok: 07.09.07
  4. Príspevkov: 17, Posledný príspevok: 21.02.07
  5. Príspevkov: 3, Posledný príspevok: 17.07.06