Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 21:32
Téma je uzavretá.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

Pochváliť
))))))))))))))))))))))))))))
0 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Pochváliť
pavol54
...............
Vietnamci nám namiesto Naďom darovaných S300 lacno ponúknu na ničenie vzdušných cieľov VDBT (veľmi dlhé bambusové tyče)
A Krováci z južnej Afriky nám ponúknu MDRUF - Malé Drevené Reaktívne Ústne Fúkačky - samozrejme so základnou výbavou - 10ks šipiek na jednu fúkačku.
0 0
sito sito

sito je offline (nepripojený) sito

Pochváliť
Vyvolení, zvolení môžu povedať, NIE! Ale, to sa ešte nestalo, a ani sa nestane. Takže, čo nastane? Zodpovednosť, dôsledok. A kto ponesie dôsledky? No predsa voliči, všetci voliči. Dane, dane požehnaj nám pane.
0 0
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Pochváliť
Tweety
veronikasad
Kvakate tu o rodičovskom dôchodku, urazate dôchodcov... Zaujímavé, že nikomu nevadí, že výplata daňového bonusu na dieťa končí dovŕšením 18. roku dieťaťa, teda nedostanú ho nielen rodičia vysokoškolákov, ale ani väčšina rodičov maturantov ...
A to je podstatne vyššia suma ako rodičovský dôchodok
Hm.. kvákate... rétorika hodná tak akurát pre predsedu vlády a jeho prívržencov. Smutné, ako tu stále opakuješ, že nie si jeho volič ale vlastne svojím prejavom to vyvraciaś.
Z odkazu v profile: Tweety, bude tak dobrá, nereaguj na moje príspevky, lebo potom sa ti moja reakcia páčiť nebude a nechcem aby táto téma bola znovu zatvorená.
No teda, vyhrážať sa, ak ti dochádzajú argumenty, to je také úbohé. Ak je to tvoja pravá tvár, potom škoda slov.
0 0
Nonick Nonick

Nonick je offline (nepripojený) Nonick

Pochváliť
Chudaci mar ťuk ťuk, bruchac
0 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
Téma bude zatvorena, keď ju znova zatvorí.....
A ešte pred tým tu......kašľať na to....
0 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
To je taká hanba...

A za chvíľu dá zablokovať aj túto tému :/))))))
Ta, čo nie je volicka streleného blba
0 0
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Pochváliť
Tweety
Tweety
veronikasad
Kvakate tu o rodičovskom dôchodku, urazate dôchodcov... Zaujímavé, že nikomu nevadí, že výplata daňového bonusu na dieťa končí dovŕšením 18. roku dieťaťa, teda nedostanú ho nielen rodičia vysokoškolákov, ale ani väčšina rodičov maturantov ...
Hm.. kvákate... rétorika hodná tak akurát pre predsedu vlády a jeho prívržencov. Smutné, ako tu stále opakuješ, že nie si jeho volič ale vlastne svojím prejavom to vyvraciaś.
Z odkazu v profile: Tweety, bude tak dobrá, nereaguj na moje príspevky, lebo potom sa ti moja reakcia páčiť nebude a nechcem aby táto téma bola znovu zatvorená.
No teda, vyhrážať sa, ak ti dochádzajú argumenty, to je také úbohé. Ak je to tvoja pravá tvár, potom škoda slov.
naozaj škoda slov, daj aj príspevok na ktorý som reagovala .., keby som hneď toho FICA volila, tak teba do toho veľké guľové... Rešpektovať iný názor, to sa na porade nenosí, zato urážanie vám ide perfektne...
0 0
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

Pochváliť
Tweety
Tweety
veronikasad
Kazdemu sa do profilu takto vyhraza
0 0
OneUp OneUp

Pochváliť
Screenshot_20240921-101419_Chrome.jpg  
Uz se perou
Pelle nepodpisal zakon Tarabovi. Semeforovic si uhne a zotne dalsi semafor
0 0
sito sito

sito je offline (nepripojený) sito

Pochváliť
veronikasad
Tweety
Tweety
veronikasad
naozaj škoda slov, daj aj príspevok na ktorý som reagovala .., keby som hneď toho FICA volila, tak teba do toho veľké guľové... Rešpektovať iný názor, to sa na porade nenosí, zato urážanie vám ide perfektne...
Veronika, politika je ták čistá vec, že pri nej vypláva na povrch každá špina, každý špinavec! A až potom sa, si otvoria oči voliči, no neskoro na to prídu, že sú už v .. či.

Keď motyka vypustí, aj Pán Boh dopusti.

Nie voliči kopú, kopaní sú, nie len do kúta, po tom sa im už ťažko húta o tom, že sa svojím rozhodnutím dostali do politikov, ich chomúta. Ťahajú svoju káru horkosti k politikom ich veľkej radosti.
0 0
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

Pochváliť
DSCF5370.JPG  
DSCF5371.JPG  
1/1
Výroba koží skončila. Posielam. Idem ich ešte neviem kde popratať.
0 0
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Pochváliť
460886816_397684030030019_4711891315188345279_n.jpg  
z Poľska
0 0
OneUp OneUp

Pochváliť
Screenshot_20240919-145915_Chrome.jpg  
.
0 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
Myslel som, že to amaterstvo, blamáž a hanbu zo zatopenie flotilu limuzín mv sukaj coltok tak rýchlo neprekoná....

Neprešiel ani týždeň a pozri ho....blba z budkoviec...
https://domov.sme.sk/c/23387619/suta...y-grafika.html

40 ľudí vraj makali na nových pásoch
Ktoré vôbec nik nepotrebuje

A da tam fejkový cicmansky vzor z Poľska za 30 €.....

To je taký kus chodiacej hanby
Naposledy upravil bjuty smis : 22.09.24 at 14:35
0 0
OneUp OneUp

Pochváliť
Screenshot_20240919-145843_Chrome.jpg  
.
0 0
Darina1234 Darina1234

Darina1234 je offline (nepripojený) Darina1234

Pochváliť
Už se perou
0 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Pochváliť

0 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Pochváliť
Darina1234
Už se perou
...a ty už máš vyprané ? Alebo si poslala prádlo jednej nemenovanej manželovi...?
0 0
OneUp OneUp

Pochváliť
Screenshot_20240916-162417_Chrome.jpg  
.
0 0
Načítať ďalšie

Porady, ktoré by ťa mohli zaujímať

Prihlás sa a sleduj na hlavnej stránke len Porady, ktoré ťa zaujímajú.

Podobné témy

1. Príspevkov: 7, Posledný príspevok: 18.03.18
  2. Príspevkov: 11, Posledný príspevok: 22.06.09
  3. Príspevkov: 14, Posledný príspevok: 07.09.07
  4. Príspevkov: 17, Posledný príspevok: 21.02.07
  5. Príspevkov: 3, Posledný príspevok: 17.07.06