veronikasad
Tweety
Tweety
veronikasad
Kvakate tu o rodičovskom dôchodku, urazate dôchodcov... Zaujímavé, že nikomu nevadí, že výplata daňového bonusu na dieťa končí dovŕšením 18. roku dieťaťa, teda nedostanú ho nielen rodičia vysokoškolákov, ale ani väčšina rodičov maturantov ...
A to je podstatne vyššia suma ako rodičovský dôchodok
Hm.. kvákate... rétorika hodná tak akurát pre predsedu vlády a jeho prívržencov. Smutné, ako tu stále opakuješ, že nie si jeho volič ale vlastne svojím prejavom to vyvraciaś.
Z odkazu v profile: Tweety, bude tak dobrá, nereaguj na moje príspevky, lebo potom sa ti moja reakcia páčiť nebude a nechcem aby táto téma bola znovu zatvorená.
No teda, vyhrážať sa, ak ti dochádzajú argumenty, to je také úbohé. Ak je to tvoja pravá tvár, potom škoda slov.
naozaj škoda slov, daj aj príspevok na ktorý som reagovala .., keby som hneď toho FICA volila, tak teba do toho veľké guľové... Rešpektovať iný názor, to sa na porade nenosí, zato urážanie vám ide perfektne...
Veronika,

politika je ták čistá vec, že pri nej vypláva na povrch každá špina, každý špinavec! A až potom sa, si otvoria oči voliči, no neskoro na to prídu, že sú už v .. či.
Keď motyka vypustí, aj Pán Boh dopusti.
Nie voliči kopú, kopaní sú, nie len do kúta, po tom sa im už ťažko húta o tom, že sa svojím rozhodnutím dostali do politikov, ich chomúta. Ťahajú svoju káru horkosti k politikom ich veľkej radosti.