Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 22:32
Téma je uzavretá.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Pochváliť
Nandrolon
Buchač - ja som to myslel tak, že aj najväčší vojnový štváč, aký kedy v ČR bol, ktorý tvrdil aj so svojou provojnovou kohortou, že na Ukrajinu treba poslať všetko čo štáty majú, už trochu vytriezvel...
Na jednej strane ustúpil a na strane druhej mudruje...

...a povedz tomu modrému blbcovi, že ja sa zapojím do tej debaty, kde ja uznám za vhodné.
Tiež mu povedz, že na urážky buď nereagujem alebo zareagujem adekvátne....a rozhodne to nie som ja, kto prvý uráža.
0 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Pochváliť
Strana SaS po výmene ekonóma Sulíka za obuvníka Grohlinga zmenila nielen imidž strany odborníkov za imidž strany krčmových tárajov ale aj komunikáciu s verejnosťou. Miesto brožúrok ponúkajú páni ako Grohling, Kolíková, Viskupič a pod. každodennú dávku silného hejtu. Našli si na Slovensku svoju klientelu, -ľudí, ktoré sú na každodennej dávke nadávok a lží na vládu R.Fica ťažko závislí.

Niet dňa, aby SaS púšťala svoje neodborné trepiny do verejnosti. Zvyčajne to však SaS nerobí iba raz denne, – „zichruje“ sa aspoň dvoma /ba stalo sa, že až tromi/ TB. Tém na zvolanie TB je vždy dosť. Od oneskorenej reakcie Fica na zvýšený prietok Moravy na Devíne po to, že si jeden z lekárov v trenčianskej nemocnici podal už ôsmu žiadosť o výpoveď. Téma TB napokon nie je ani tak veľmi podstatná. Hlavné je, že Grohling, Kolíková a spol. majú dôvod, aby do verejnosti púšťali tisíckrát počuté nadávky na Ficovu vládu a jej podporovateľov.

Tlačovky SaS sú tak časté, že je z toho už len jedna veľká, sivá holohlavá nuda. Rovnaké urážky, rovnaké strašenie, rovnaké bezobsažné nič. Nič zaznie naplno, keď sa pánov z SaS nejaký novinár omylom spýta, čo teda SaS miesto tých zlých ficovských rozhodnutí navrhuje. Alternatívne riešenia -to je pre SaS vec neznáma. Priaznivci SaS to ani od svojej strany nečakajú. Oni sa už hneď ako vyjdú z postele tešia na čosi iné. Na to, ako to zase Kolíková či Grohling tomu Ficovi natrú, vynadajú, akú ostrú invektívu vypustia.

Na TB strany SaS nie je zaujímavé, že ich SaS robí. Nevie nič iné, iba tárať a nadávať a tak tára nadáva. Zaujímavejšie je, že im to spravodajské televízie každý deň vysielajú naživo od slova do slova každý deň. Ako pravidelnú predpoveď počasia. Podľa mňa by bolo zaujímavé čosi tretie: bolo by zaujímavé zistiť či sa okrem publika závislého na lžiach Kolíkovej a Grohlingových hejtoch nájde na Slovensku človek so zdravým rozumom, ktorý TB strany SaS, pravidelne sleduje. Myslím celé, v priamych prenosoch, -nie už iba priateľsky zostrihané ukážky v správach.

Neverím, že sa v SR nájde zdravý človek, čo saskárske TB dokáže sledovať naplno. Ak ale predsa len nejaký takýto Slovák existuje, úprimne mu vzdával úctu a ponúkam ako malú odmenu fľašu koňaku. Z baru v Dubaji to bohužiaľ nebude. Tam sa už onehdy vraj všetko vypilo.
https://medvedar.blog.pravda.sk/2024...tb-strany-sas/
0 0
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Pochváliť
:-))))))))))))))))))))) Nájdu sa ich tisíce, bohužiaľ nikto z nich nie je zdravý :-)
0 0
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

Pochváliť
Mna by zaujimali ti chori debilni volici, co dali hlas Semaforovicovi
Naposledy upravil OneUp : 24.09.24 at 15:29
0 0
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Pochváliť
OneUp
čo ta na nich zaujíma...však tu ho máš

absolútne neschopný zapojiť sa do odborne debaty...max skopírovať bolševický blog z pravdy....aj tomu nerozumie....

ale inak je to naozaj jednotka...sice debilov a klamárov, ale je...

napíše

-No progresívni debilkovia hučia jak gáter.
-Progresívni chruňovia si nikdy nepriznajú chybu...mali by zaliezť do dier a tam sa natriasť
a la´ Sonička

a potom si napíše :
a rozhodne to nie som ja, kto prvý uráža...

proste zelený debil
0 0
OneUp OneUp

Pochváliť
bjuty smis
OneUp
čo ta na nich zaujíma...však tu ho máš

absolútne neschopný zapojiť sa do odborne debaty...max skopírovať bolševický blog z pravdy....aj tomu nerozumie....

ale inak je to naozaj jednotka...sice debilov a klamárov, ale je...

napíše

-No progresívni debilkovia hučia jak gáter.
-Progresívni chruňovia si nikdy nepriznajú chybu...mali by zaliezť do dier a tam sa natriasť
a la´ Sonička

a potom si napíše :
a rozhodne to nie som ja, kto prvý uráža...

proste zelený debil
Mas na mysli one, ono, onehda ?
0 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
další ficov krok k lacnejším nergiám...nečudo, že s tým vyhral voľby )))))

cca 500€ ročne na domácnosť

https://ekonomika.pravda.sk/energeti...rdi-holjencik/
0 0
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

Pochváliť
Súčasná "dynamika" medzi ministrom práce a sociálnych vecí Erikom Tomášom, inak bývalým hovorcom Smeru, a jeho koaličným partnerom, ktorého Slováci nazývajú aj "Semaforovič", túžiaci byť druhou najvýznamnejšou osobou v republike, inak hodnosťou "kapitán", mi pripomína notoricky známy konflikt medzi Igorom Matovičom a Richardom Sulíkom.

Ich vzájomné hádky, slovné útoky a neustála hašterivosť sa stali akýmsi symbolom nezhôd v slovenskej politike.

Aj keď Sulík už politicky ustúpil do úzadia, Matovič naďalej svojím netradičným prístupom polarizuje spoločnosť (nie je v tom sám). Ak bude pokračovať týmto štýlom, v nasledujúcich voľbách ho možno čaká výsledok, ktorý sa bude pohybovať na hranici 2,99 %, tento výsledok mu zo srdca prajem.
0 0
OneUp OneUp

Pochváliť
Negoce
Súčasná "dynamika" medzi ministrom práce a sociálnych vecí Erikom Tomášom, inak bývalým hovorcom Smeru, a jeho koaličným partnerom, ktorého Slováci nazývajú aj "Semaforovič", túžiaci byť druhou najvýznamnejšou osobou v republike, inak hodnosťou "kapitán", mi pripomína notoricky známy konflikt medzi Igorom Matovičom a Richardom Sulíkom.

Ich vzájomné hádky, slovné útoky a neustála hašterivosť sa stali akýmsi symbolom nezhôd v slovenskej politike.

Aj keď Sulík už politicky ustúpil do úzadia, Matovič naďalej svojím netradičným prístupom polarizuje spoločnosť (nie je v tom sám). Ak bude pokračovať týmto štýlom, v nasledujúcich voľbách ho možno čaká výsledok, ktorý sa bude pohybovať na hranici 2,99 %, tento výsledok mu zo srdca prajem.
Mohli si kludne vladnuf na veky
Nebyt ich hadok
0 0
OneUp OneUp

Pochváliť
Dnes Semaforovic a sneHuliak predviedli vrchol debility
0 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
A vcera robili čo ??
A zajtra ??
0 0
OneUp OneUp

Pochváliť
buchanie hlavou o mur.gif  
Strasna hanba
Ich dezolatni volici musia trieskat kotrbami o mur
Naposledy upravil OneUp : 24.09.24 at 19:33
0 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
Verím, že prezidenta Petra Pellegriniho nepokúša diabol, že tu chce úradnícku vládu,“ a potom pokračoval, že Pellegrini s Druckerom „možno trochu popili,“ keďže videl ich kŕčovité úsmevy v New Yorku. O Pellegrinim hovoril, že je vlastne ďalej predsedom Hlasu a špekuloval, že sa mu Erik Tomáš „vyplakal“ a prezident to v Amerike nezvládol.

Danko tiež tvrdil, že v pozadí prebiehajú zákulisné hry o ktorých verejnosť nevie, spomenul, že Hlas chce obsadiť pozície v STVR. Pokračoval, že pokiaľ by vymenil s Hlasom ministerstvo športu, už dávno by bol predsedom Národnej rady. „Verím že Hlas do mňa prestane útočiť, ako do mňa útočil prezident,“ povedal a sťažoval sa, že v Hlase používajú „model slniečkarov“, že za všetko môže Danko.
0 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
Stabilita
0 0
Nandrolon Nandrolon

Pochváliť
.... citácia zo Šimečkovho NočníkaN.
:-)))))))))))))))))))))))))
0 0
OneUp OneUp

Pochváliť
Nandrolon
Z TB Danka
0 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
Nandrolon
V ostatných médiách čo píšu?
Tam mal kapitán inú tlačovku ??
0 0
Nandrolon Nandrolon

Pochváliť
Danko je šulín od narodenia.

Ale čo s tou jeho náturou má spoločné táto vláda? Myslíš, že ho niekto ešte berie vážne?
Veď my inteligentní ľudia sme pochopili a aj som to sem dávno písal, že najlepšie by bolo, keby z neho urobili predsedu parlamentu, nakoľko vtedy by už iba šúchal nohami a bol šťastný...
O nič iné tu nejde, iba ho upratať.
A neboj sa, on vládu nepoloží ako Sulík. Má totiž väčší pud sebazáchovy.
0 0
OneUp OneUp

Pochváliť
Nandrolon

Ale čo s tou jeho náturou má spoločné táto vláda? Myslíš, že ho niekto ešte berie vážne?
Veď my inteligentní ľudia sme pochopili a aj som to sem dávno písal, že najlepšie by bolo, keby z neho urobili predsedu parlamentu, nakoľko vtedy by už iba šúchal nohami a bol šťastný...
Preco by Hlas mal ustupit debilovy s preferanciami polotucneho mlika ?
0 0
Nandrolon Nandrolon

Pochváliť
OneUp
Nandrolon

Preco by Hlas mal ustupit debilovy s preferanciami polotucneho mlika ?
Hlas nesmie ustúpiť, ale faktom ostáva, že celkovo pre pokoj vo vláde by to bolo najlepšie.
Samozrejme Hlas by tým veľa stratil.
0 0
Načítať ďalšie

Porady, ktoré by ťa mohli zaujímať

Prihlás sa a sleduj na hlavnej stránke len Porady, ktoré ťa zaujímajú.

Podobné témy

1. Príspevkov: 7, Posledný príspevok: 18.03.18
  2. Príspevkov: 11, Posledný príspevok: 22.06.09
  3. Príspevkov: 14, Posledný príspevok: 07.09.07
  4. Príspevkov: 17, Posledný príspevok: 21.02.07
  5. Príspevkov: 3, Posledný príspevok: 17.07.06