Tweety
kukučka
Darina1234
kukučka
Darina1234
kukučka
Čím sa líši Porada od parlamentu?
Prečo porovnávaš poradu s parlamentom, odbočuješ šarmantne od toho dnešného hnusu , či štrikuješ pri krbe?
Vôbec nie šarmantne, tvrdo sa ťa pýtam, zastala si sa Veroniky, Tweety, Šimkovičovej? Mňa nemusíš...
Ja som Veronike ani Twety nikdy neublížila, naopak veľa krát som ocenila ich rady, Simkovičova to čo je ? Splietaš tu dve na tri, a tu sa popíše toho až až, ale porovnávať parlament a poradu
To si až taká nechápavá?
Cituj aspoň jeden svoj príspevok, kedy si napomenula bjutyho či OneUpa keď ich urážali! To nebol hnus, to iba v parlamente?
Takže v parlamente sa urážať nemôže, ale na Porade dennodenne áno?
K tým urážkam - kukuč, len upresním, lebo to v tom príspevku akosi nepasuje. Spomínaní dvaja členovia ma nijako neurazili, naopak zastali sa ma a poukázali na urážky itých, čo skutočne opakovane urážajú hlava nehlava ako Buchi, Nandy a musím s ľútosťou povedať, že už aj Veronikasad. Apropó, poukázala si a odsúdila si ich urážky niekedy ty?
Čítaj s porozumením...ako ty zvykneš vravievať.
Veronka sa pomýlila vo vyjadrení...citujem :
" Cituj aspoň jeden svoj príspevok, kedy si napomenula bjutyho či OneUpa keď ICH urážali! "
Správne malo byť :
" Cituj aspoň jeden svoj príspevok, kedy si napomenula bjutyho či OneUpa keď ONI urážali!
Takže zopakujem otázku :
KEDY si NAPOMENULA tých dvoch, keď sa realizovali ?
Odpoviem si sám = NIKDY !!!
Ty si sa skôr priklonila k ich postoju...povedzme, že si neurážala priamo, no narážky občas boli.
Nehnevaj sa, ale urážajúci poukazujú na urážky iných ? Kurňa, to sa snažíš ostatných rozosmiať alebo to myslíš vážne ?
Myslíš vážne aj to prenasledovanie mňa, Nandyho alebo Veronky od Hňupa v každej téme takým štýlom, že všetky príspevky sa odstránili a téma bola zatvorená...samý trolling a iné lakocinky.
Bjutyho špecialita je odsúdiť každého, čo nezdieľa jeho názor...hlúpe poznámky, urážky a v neposlednej miere nadávky.
-------------------------------------------------
Zopakujem znova ?
Nezvyknem urážať ako prvý...a taktiež si nenechám kydať na moju maličkosť.
...a k tvojej osobe a urážkam, čo si občas fásla ? Hňup tu dáva opakovane ten istý screen, no vyťahuje veci z kontextu. Bez príčiny by som ti určite nevynadal.