Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 21:32
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

:-))))))))))))))))))))))))))))))))
OneUp OneUp

OneUp je teraz online OneUp

.
Screenshot_20240927-212943_Chrome.jpg  
OneUp OneUp

.
Screenshot_20240928-123503_Chrome.jpg  
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Tweety
kukučka
Darina1234
kukučka
Darina1234
kukučka
Čím sa líši Porada od parlamentu?
Prečo porovnávaš poradu s parlamentom, odbočuješ šarmantne od toho dnešného hnusu , či štrikuješ pri krbe?
Vôbec nie šarmantne, tvrdo sa ťa pýtam, zastala si sa Veroniky, Tweety, Šimkovičovej? Mňa nemusíš...
Ja som Veronike ani Twety nikdy neublížila, naopak veľa krát som ocenila ich rady, Simkovičova to čo je ? Splietaš tu dve na tri, a tu sa popíše toho až až, ale porovnávať parlament a poradu
To si až taká nechápavá?
Cituj aspoň jeden svoj príspevok, kedy si napomenula bjutyho či OneUpa keď ich urážali! To nebol hnus, to iba v parlamente?
Takže v parlamente sa urážať nemôže, ale na Porade dennodenne áno?
K tým urážkam - kukuč, len upresním, lebo to v tom príspevku akosi nepasuje. Spomínaní dvaja členovia ma nijako neurazili, naopak zastali sa ma a poukázali na urážky itých, čo skutočne opakovane urážajú hlava nehlava ako Buchi, Nandy a musím s ľútosťou povedať, že už aj Veronikasad. Apropó, poukázala si a odsúdila si ich urážky niekedy ty?
Čítaj s porozumením...ako ty zvykneš vravievať.

Veronka sa pomýlila vo vyjadrení...citujem :
" Cituj aspoň jeden svoj príspevok, kedy si napomenula bjutyho či OneUpa keď ICH urážali! "

Správne malo byť :
" Cituj aspoň jeden svoj príspevok, kedy si napomenula bjutyho či OneUpa keď ONI urážali!

Takže zopakujem otázku :
KEDY si NAPOMENULA tých dvoch, keď sa realizovali ?
Odpoviem si sám = NIKDY !!!
Ty si sa skôr priklonila k ich postoju...povedzme, že si neurážala priamo, no narážky občas boli.

Nehnevaj sa, ale urážajúci poukazujú na urážky iných ? Kurňa, to sa snažíš ostatných rozosmiať alebo to myslíš vážne ?

Myslíš vážne aj to prenasledovanie mňa, Nandyho alebo Veronky od Hňupa v každej téme takým štýlom, že všetky príspevky sa odstránili a téma bola zatvorená...samý trolling a iné lakocinky.
Bjutyho špecialita je odsúdiť každého, čo nezdieľa jeho názor...hlúpe poznámky, urážky a v neposlednej miere nadávky.

-------------------------------------------------
Zopakujem znova ?
Nezvyknem urážať ako prvý...a taktiež si nenechám kydať na moju maličkosť.
...a k tvojej osobe a urážkam, čo si občas fásla ? Hňup tu dáva opakovane ten istý screen, no vyťahuje veci z kontextu. Bez príčiny by som ti určite nevynadal.
OneUp OneUp

.
Screenshot_20240926-095823_Chrome.jpg  
OneUp OneUp

Ze vraj nezvykne urazat ako prvy
vybuch smiechu.gif  
OneUp OneUp

Uz ste sa zobudili primitivni volici tejto zberby ?
Screenshot_20240928-181633_Chrome.jpg  
sito sito

sito je offline (nepripojený) sito

OneUp
Uz ste sa zobudili primitivni volici tejto zberby ?
Nič nie je zadarmo! Ani cesta, ani cestovanie po ceste.

Via Appia
OneUp OneUp

He, he, he
Dlaha ide vyjednat mier
Naposledy upravil OneUp : 02.10.24 at 06:06
Screenshot_20241001-205227_Chrome.jpg  
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

misoft misoft

Vzdelanie predstierajúca ministerka
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

Ked prišla na úrad vlády obálka s nábojom Mikulec povedal že si to asi poslal Fico sám.
Včera nahlásil anonym bombu v bydlisku Šimečku. zaujímalo by ma čo si o tom myslí Mikulec?
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Videl som v TV, keď to povedal. Mimochodom všimol si si ako brutálne zle vypadal? Ako prepitý alebo predrogovaný...
pavol54 pavol54

Nandrolon
Videl som v TV, keď to povedal. Mimochodom všimol si si ako brutálne zle vypadal? Ako prepitý alebo predrogovaný...
dúfam že mi lujza prepáči, ale málo som videl normálnych policajtov. Neznámy páchatel chce zabiť na poli mojich ľudí bol som vyšetrovaný ako vinník hovorím musel som si muníciu na poli všimnúť však som bol pyrotechnik a on "Nehodili ste si tam tú muníciu sám? Mikulec sa po ňom opičil
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

Človek prešiel evolúciou od jednoduchých organizmov až k vrcholu dokonalosti, no u niektorých jedincov to vyzerá, akoby sa tento proces zastavil.
pavol54 pavol54

Negoce
Človek prešiel evolúciou od jednoduchých organizmov až k vrcholu dokonalosti, no u niektorých jedincov to vyzerá, akoby sa tento proces zastavil.
vždy je to o neurónoch a čo to tam blokuje
Negoce Negoce

pavol54
Negoce
vždy je to o neurónoch a čo to tam blokuje
tých faktorov, ktoré majú vplyv na správanie a konanie človeka je neúrekom
misoft misoft

pavol54
dúfam že mi lujza prepáči, ale málo som videl normálnych policajtov. Neznámy páchatel chce zabiť na poli mojich ľudí bol som vyšetrovaný ako vinník hovorím musel som si muníciu na poli všimnúť však som bol pyrotechnik a on "Nehodili ste si tam tú muníciu sám? Mikulec sa po ňom opičil
Trochu mi to pripomína vtip o "skvelých policajtoch":
Chlapíkovi preprichnú všetky štyri pneu na aute; nahlási polícii. A tam vyšetrovateľ sa ihneď pýta, či vie, kto mu to urobil. Keď povedal, že nie, tak sa vyšetrovateľ spýtal, či má na niekoho podozrenie. A chlapík začal menovať všetkých susedov vo vchode, vo vedľajších vchodoch... a vyšetrovateľ ho zastavil s tým, že je to priveľa podozrivých a veľa práce pre políciu. A nakoniec sa spýtal: A NEPREPICHOL ste si ich VY SÁM?
Negoce Negoce

nech si história pamätá.......
462130079_457710393942452_938051610527208972_n.jpg  
pavol54 pavol54

Negoce
nech si história pamätá.......
no čo študijného referenta na VŠ som robil aj ja (V knihovni som prevzal skriptá, spolužiaci ich nosili na učebňu a mne zostal len zošit) a pred skúškami sme chodili(svätá trojka) zisťovať u profákov ktorý spolužiak je na tom ako. Slabší sa dostali pod patronát lepších.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať