Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 22:32
Téma je uzavretá.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Pochváliť
Strelený Bastard im sere na hlavu a oni nadávajú na Odora. Tu už nepomôže nič..

Zvýši si o 100% plat, dá doživotnú rentu, kriminálnikom zruší obvinenia a zlý je Simecka
0 0
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

Pochváliť
Vyhodili sefov Policie v Handlovej, Trencine a na Urade ochrany verejnych cinitelov
0 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Pochváliť
Hlavný " demokrat " s tých najviac demokratických...

https://www.facebook.com/reel/1636761500386324

Hajzel je to a nie demokrat.
0 0
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Pochváliť
Jeho vypnú skôr, hajzla plešatého.
0 0
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

Pochváliť
Premiér si zavolá splnomocnenca Petra Kotlára a poprosí ho, aby sa pozrel na hospodársku a ekonomickú časť manažovania pandémie. Povedal to po rokovaní vlády šéf Hlasu Matúš Šutaj Eštok. „Verím, že pán Kotlár pochopí, že toto je jeho zadanie,“ dodal.
0 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Pochváliť
veronikasad
Dušan, ulavil si si, už ti je lepšie ? Odorova vláda by ti v rámci konsolidácie určite pridala ...
Nie, nie som spokojná s tým, čo sa deje v súčasnej vláde, ale toto je mlátenie prázdnej slamy ...
Každá vláda robí "pokusy" - a to nielen ZDER, ale to robilo i Olajno (a pred ÓÓÓ-lajno-m bol kto? Div sa svete - ZDER). Lenže treba brať i stav a situácie v tých časoch. A čo robia aj ministri? Čo robí Našminkovaná, Tá-Rába, Obilie Raž, ex Z údolia, Kamienok..a ďalší? Hľadajú, kde by nahrabali, kde by oškubali... ale nikdy NIE u seba. Veď i "kapitáň Semafor" chce zase nejaký nový vládny úrad a to KRIČIA o tom, že treba prepúšťať. Čo myslíš, KOHO budú prepúšťať? A koľkých? Svojich zaručene nie.
U nás sa robí rekonštrukcia a obnova trate -30 rokov!!!! sa o tom vravelo, žiadna vláda sa nechcela do toho pustiť (ani "sociálny" SMER - veď predsa na východe NIČ NIE JE - slova Hranatého!). Teraz to robia už rok (áno, je tam veľa práce) - a už majú sklz 4 mesiace. Dokončené to má byť za 3 roky - ak to bude stále v sklze a bude sa predĺžovať - tak možno za 4 roky to bude hotové. Je to AŹ 33,5km. Počítalo sa s traťovou rýchlosťou 120km/h - už teraz sa uvažuje, že to je prirýchle (minister Ráž konštatoval) a bude sa jazdiť len (údajne) 80km/h (po starej sa dalo 100km/h). O diaľnici sa básni už dlhé roky - kde skončila? Pri Bidovciach. A čo ďalej? Hľadajú variant A, variant B, variant C - ale ani jeden im nevonia. Tunel pod Soroškou? Plánovalo sa, plánovalo - odplánovalo - zlé geologické podmienky. Rozšírenie existujúcej komunikácie? Priveľa roboty! A takto to je desaťročia. Tunel Branisko? Je dvojrúrový, ale druhá rúra bola nasmerovaná inde - do vrecák politikov a ich kunčaftov.
0 0
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Pochváliť
Dušan, že ty si nekandidoval za poslanca parlamentu... Spoza klabosnice ti to ide naozaj vynikajúco...
0 0
misoft misoft

Pochváliť
Veď to! Nechcú ma, lebo i náš ex-primátor, keď ma videl na verejných schôdzach, tak sčervenel, pretože som mu pred všetkými prečítal jeho sľuby a čo "urobil" (resp. neurobil). A odvtedy terajší primátor nerobí ŽIADNE verejné zhromaždenia s občanmi, všetko cez poslancov a občania sú bokom.
0 0
veronikasad veronikasad

Pochváliť
Poslancov voli ex-primator?
0 0
misoft misoft

Pochváliť
To nie, ale musíš byť na kandidátke strany - ja do žiadnej strany nechcem. A poznáme, ako sa robia voľby - toť nedávno dostala flajster starostka, lebo pripisovala hlasy svojmu synáčikovi. A kto ho vie, ako to bolo pri komunálnych voľbách? Kto to kontroloval? Ako kontroloval? Bežný občan sa to NIKDY nedozvie! Papier (zápisnica) znesie všetko!
0 0
buchač buchač

Pochváliť
veronikasad
Dušan, že ty si nekandidoval za poslanca parlamentu... Spoza klabosnice ti to ide naozaj vynikajúco...
Máš jedno, či spoza klávesnice alebo spoza kec pultu v parlamente...je to proste kecálek.
0 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
Ked som pred týždňom dal kapitána korkorána s jeho klipom o cene masla, miestna úderka jednoty dôchodcov sa snažila obhajovať FICOVU DRAHOTU, že to tak nie je

po dalšom týždni je ešte drahšie )))))

Nemci a Francúzi nakupujú lacnejšie ako Slováci, upozornil na to aj Matovič. Ceny masla lámu rekordy
70

Za maslo platíme v obchodoch čoraz viac. Navyše zo strany zákazníkov je oň enormný záujem. Len nedávno preletel satirickými stránkami na internete obrázok, kde sa Billa, jeden z najväčších zahraničných obchodov, ktoré u nás pôsobia, kupujúcim ospravedlňuje za vypredaný produkt v akciovej cene. Rakúsky reťazec ponúkal 250 gramov masla za 2,39 eura a na letáku propagoval 40-percentnú zľavu.
https://ekonomika.pravda.sk/ludia/cl...hp_9clanok_box

a minister takáč ešte klamal v besede na ta3 o cenách .....
Naposledy upravil bjuty smis : 16.10.24 at 10:15
0 0
buchač buchač

Pochváliť
Screenshot 2024-10-16 at 09-01-54 Čo sa mi dnes stalo č[...].png  
...
0 0
veronikasad veronikasad

Pochváliť
Bjuty, daj už konečne aspoň raz niečo pozitívne čo táto vláda urobila a nerob paniku s maslom... Vždy sa nájde v nejakom obchodnom reťazci v akcii, bohužiaľ, skupujú ho po kartonoch podnikatelia, ktorí ho s maržou predávajú vo svojich prevádzkach, hlavne na dedinách...
0 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
naozaj neviem o ničom...nie som kriminálnik zo smeru....

kotlár, blaha , kriminálny gang na úrade vlády..katastrofálne zadlžovanie
0 0
buchač buchač

Pochváliť
veronikasad
Bjuty, daj už konečne aspoň raz niečo pozitívne čo táto vláda urobila a nerob paniku s maslom... Vždy sa nájde v nejakom obchodnom reťazci v akcii, bohužiaľ, skupujú ho po kartonoch podnikatelia, ktorí ho s maržou predávajú vo svojich prevádzkach, hlavne na dedinách...
Od neho a jeho progresívnej kohorty sa ty nič také nedozvieš...na nich škoda reagovať.

Vytiahnutie nejakého Matoviča, ktorý zapadol prachom na smetisku dejín je len dôvod, aby si kopli...
...a to maslo a jeho cena ?
Pred pár dňami som tu dával, že DPH ohľadom konsolidácie príde do platnosti od januára 2025.
Takže sa pýtam...to akože fakt Fico, vláda, prezident dvíhajú ceny v obchodoch ?
Nerobia to náhodou ich majitelia ???

---a ozaj...nie iba maslo išlo s cenou hore. VŠETKO, čo sa týka potravín, zdraželo.
0 0
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Pochváliť
veronikasad
Česi a hlavne Poliaci to majú perfektne v Biedronke ošetrené. 6 masiel na kartičku prípadne aplikáciu a dovi, dopo. Ani druhý nákup by už nepustil, lebo bolo už nakúpené.
Ja som napr. proti výrazným zľavám, vtedy ani nejdem na nákup lebo viem, že príde jeden debil a vykúpi toho polovicu. Výrazné zľavy by som normálne zákonom zakázal.
0 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
Správu o atentáte si od svojho riaditeľa SIS Gašpara objednal Fico, potvrdil minister vnútra.

Slovenská informačná služba (SIS) zostavuje správu o atentáte na premiéra Roberta Fica z 15. mája tohto roka.

U riaditeľa tajnej služby Pavla Gašpara si jej vypracovanie objednal premiér Fico. „Takéto zadanie dostal [riaditeľ SIS Pavol Gašpar] od prijímateľa tých správ, od pána premiéra,“ povedal v utorok minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas).

Nebola to jediná novinka, ktorú oznámil minister vnútra v súvislosti s atentátom. Dodatočne tiež porozprával, že ešte v lete odvolal štyroch funkcionárov za to, ako postupovali bezpečnostné zložky.

no paráda.....takto sa to robí, do psej matere....či do suky , ako vraví tento gang kriminálnikov
0 0
bjuty smis bjuty smis

Pochváliť
)))))) takže matovič, tak je to vybavené....

" DPH ohľadom konsolidácie príde do platnosti od januára 2025.
Takže sa pýtam...to akože fakt Fico, vláda, prezident dvíhajú ceny v obchodoch ?"

v článku je odpove´D na toto blúznenie :

s pribúdajúcimi informáciami o opatreniach v konsolidačnom balíčku začali narastať prepočty finančných dosahov nielen na slovenských výrobcov potravín, ale aj na farmárov ako výrobcov surovín, či výrobcov obalov, prídavných látok a všetkých ďalších vstupov, energie nevynímajúc," hovoria mliekari. Problém podľa nich spôsobí zvýšenie základnej sadzby DPH na 23 percent a transakčná daň, čo budú musieť potravinári zaplátať vyššími cenami. Mliekari upozorňujú, že transakčná daň bude stáť ich sektor podľa modelových prepočtov viac ako 2,2 miliardy eur

takže nie fico ajeho kriminálny gang spôsobia FICOVU DRAHOTU.....to obchodníci....
0 0
Načítať ďalšie

Porady, ktoré by ťa mohli zaujímať

Prihlás sa a sleduj na hlavnej stránke len Porady, ktoré ťa zaujímajú.

Podobné témy

1. Príspevkov: 7, Posledný príspevok: 18.03.18
  2. Príspevkov: 11, Posledný príspevok: 22.06.09
  3. Príspevkov: 14, Posledný príspevok: 07.09.07
  4. Príspevkov: 17, Posledný príspevok: 21.02.07
  5. Príspevkov: 3, Posledný príspevok: 17.07.06