Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 22:32
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Tweety
Neštítia sa zneužiť vážne chorého poslanca a vytiahnuť ho z nemocnice aby mohol hlasovať , Toto je drzosť najhrubšieho zrna.
" Ján Blcháč VČERA UKONČIL PN a dnes sa už zúčastnil rokovania Národnej rady. Rázne odmietame akékoľvek tvrdenia o účelovom ukončení PN a apelujeme na médiá, aby rešpektovali jeho právo na súkromie v súvislosti so zdravotným stavom,“ píše v stanovisku. "
https://dennikn.sk/minuta/4278371/

Vytiahnuť z nemocnice...z onkológie, počas prebiehajúcej liečebnej procedúry ?
To kde si vzala takýto názor ?
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

.
Screenshot_20241030-171734_Chrome.jpg  
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

buchač
Tweety
Neštítia sa zneužiť vážne chorého poslanca a vytiahnuť ho z nemocnice aby mohol hlasovať , Toto je drzosť najhrubšieho zrna.
" Ján Blcháč VČERA UKONČIL PN a dnes sa už zúčastnil rokovania Národnej rady. Rázne odmietame akékoľvek tvrdenia o účelovom ukončení PN a apelujeme na médiá, aby rešpektovali jeho právo na súkromie v súvislosti so zdravotným stavom,“ píše v stanovisku. "

A ako mohol teda ukončiť PN počas liečebnej procedúry? Ten argument akosi neobstojí.
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Tweety
Toto bolo v poriadku?!
https://sita.sk/infikovani-poslanci-...na-hlasovanie/
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

OneUp
.
OneUp
.
OneUp
.
má bobky lietať domov a z domu
buchač buchač

Tweety
buchač
Tweety

A ako mohol teda ukončiť PN počas liečebnej procedúry? Ten argument akosi neobstojí.
Mne je šuma fuk, ako je to s PN...toto je pre mňa nepodstatné, aj keď na to sa zamerali média a aj iní.

Toto sú moje argumenty !
Podstatné ale je, že nejak neverím tomu, že by lekári súhlasili s prerušením prebiehajúceho liečebného procesu. To skôr sa cyklus presunie, ako by sa mal vôbec začať...chápeme sa ?
Blcháč UKONČIL (nie prerušil) jeden z tých viacerých cyklusov chemoterapie (viď foto na FB, kde je napojený na infúziu) a po jej skončení sa potom ukončila PN (kľudne sa mohla aj prerušiť kvôli tomu, aby nemal nik problémy). Na PN môže byť ale v pohode aj celý rok a nik mu do toho kafrať nemá nárok...ale to predsa vieš.

Ibaže vývin situácie s Huliakom nejak nik nepredvídal, takže Blcháč nastúpil riadne na procedúru. Túto absolvoval a keďže jej ukončenie bol jeden deň hore-dole, tak sa v parlamente udiali hrátky.

P.S.:
Vravíš o drzosti najhrubšieho zrna ? Takže predpokladám, že ťa to aj (povedzme s nadsádzkou) rozčúlilo...

Lenže potom sa čudujem, že nevidím od teba žiadnu zmienku k "vysoko etickému príspevku" od Hňupa.

" Musia stiahnut z hostovania blchu "
Naposledy upravil buchač : 30.10.24 at 20:32
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Ak má vystavenú PN-ku, nemusel ju ukončiť. Onkologickí pacienti majú pri niektorých diagnózach celodenné vychádzky, takže ani liečebny režim nebol porušený...
Dojima má starosť redaktorov N-ka aj niektorých poradakov o zdravie koalicneho poslanca ...
Naposledy upravil veronikasad : 30.10.24 at 20:35
Darina1234 Darina1234

Darina1234 je offline (nepripojený) Darina1234

veronikasad
Ak má vystavenú PN-ku, nemusel ju ukončiť. Onkologickí pacienti majú pri niektorých diagnózach celodenné vychádzky, takže ani liečebny režim nebol porušený...
Dojima má starosť redaktorov N-ka aj niektorých poradakov o zdravie koalicneho poslanca ...
Veronika, celodenná vychádzka v rámci hlasovania v parlamente, teda pracovná, počas PN, ak ju teda neukoncil …
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

Darina1234
veronikasad
Veronika, celodenná vychádzka v rámci hlasovania v parlamente, teda pracovná, počas PN, ak ju teda neukoncil …
je možné pracovať počas PN i keby bol na vychádzke????

Rudolf Huliak a jeho argumenty prečo NKNO (či ako sa volajú) dnes nehlasovali v NRSR.....inak zvláštne, Huliak nazýva kapitána "jednobunkovcom a alkoholikom", ani Taraba neostal suchý...........špina sa valí na Bože svetlo.....

veronikasad veronikasad

Nerobte z komára vola... Nepoznám podnikateľa, ktorý zrušil svoju firmu, ak mu zistili rakovinu v počiatočnom štádiu a absolvoval onkologickú liečbu.
Sama som ju pred 10 rokmi absolvovala tiež, na víkendy som odchádzala domov 150 km a ani jednu DPH-cku ani výplatu nikto za mňa neurobil ...
A znovu zopakujem - karma je zdarma
Naposledy upravil veronikasad : 30.10.24 at 21:37
OneUp OneUp

veronikasad
Nerobte z komára vola... Nepoznám podnikateľa, ktorý zrušil svoju firmu, ak mu zistili rakovinu v počiatočnom štádiu a absolvoval onkologickú liečbu.
Sama som ju pred 10 rokmi absolvovala tiež, na víkendy som odchádzala domov 150 km a ani jednu DPH-cku ani výplatu nikto za mňa neurobil ...
To pre karmu mas rakovinu ?
Darina1234 Darina1234

Darina1234 je offline (nepripojený) Darina1234

veronikasad
Veronika , samozrejme táto dg je … len som čakala od Teba fundovanú odpoved , nie reči o karme, to je o niečom inom, riešili sme PN ako zamestnanca a jej trvanie alebo skončenie
sito sito

sito je offline (nepripojený) sito

Zazrel som, priezvisko koaličníka som si nezapamätal. Ale, zapamätal som si, čo povedal. Opozícia zneužíva Blcháčovú chorobu, PN vo svoj prospech. Opozícia drží pospolu 150 - 79 = 71. Možno v parlamente nebolo všetkých 71, ale všetci, čo v ňom boli, povedali, stlačili, že tam neboli! Na štyri krát sa 79 poslancov nezišlo, vždy len 75, čo nie je nadpolovičná väčšina, takže parlament sa nemohol na ničom dohodnúť, niečo dobré pre národ schváliť. Ale predsa sa niečo v tom našom cirkuse, zdravotníctve po príchode šaška, klauna niečo udialo. - 2 700. Ta to svetový unikát. Behom 24 hodín vyliečiť človeka z rakoviny?
OneUp OneUp

.
Screenshot_20241030-221007_Chrome.jpg  
veronikasad veronikasad

Marcel, to sa môže stať len v slovenskom parlamente, aby opozícia, ktorá predložila návrh na odvolanie ministrov blokovala otvorenie schôdze, na ktorej mal byť ich návrh prerokovaný...
buchač buchač

LEBO FICO..!!!
OneUp OneUp

..
Screenshot_20241030-231255_Chrome.jpg  
veronikasad veronikasad

buchač
LEBO FICO..!!!