Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 22:32
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

buchač
IVAN KORČOK SA STAL PODRŽTAŠKOU MICHALA ŠIMEČKU
Je až komické, keď prezidentský kandidát s miliónom hlasov po 7 mesiacoch vajatania naloží so svojím politickým kapitálom tak, že splynie s jednou politickou stranou, hoci mu druhá ponúkala funkciu lídra. To nehovorí o jeho schopnosti viesť, ale slúžiť. Po HZDS, SDKÚ, Smere a SaS ukotvil Ivan Korčok v ďalšej strane a nestavil by som sa, že bude jeho poslednou. Hodina pravdy nastane, keď si vypýta funkciu lídra, lebo dvaja kohúti na jednom smetisku dlho nevydržia. Ale keby to nevyšlo, progresívci si môžu byť istí: toto im nezabudne. Lebo aportovať ho dlho nebude baviť.
Ktorí dvaja lidri?
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

buchač
IVAN KORČOK SA STAL PODRŽTAŠKOU MICHALA ŠIMEČKU
Je až komické, keď prezidentský kandidát s miliónom hlasov po 7 mesiacoch vajatania naloží so svojím politickým kapitálom tak, že splynie s jednou politickou stranou, hoci mu druhá ponúkala funkciu lídra. To nehovorí o jeho schopnosti viesť, ale slúžiť. Po HZDS, SDKÚ, Smere a SaS ukotvil Ivan Korčok v ďalšej strane a nestavil by som sa, že bude jeho poslednou. Hodina pravdy nastane, keď si vypýta funkciu lídra, lebo dvaja kohúti na jednom smetisku dlho nevydržia. Ale keby to nevyšlo, progresívci si môžu byť istí: toto im nezabudne. Lebo aportovať ho dlho nebude baviť.
Nuž čo? Máme teda dve podržtašky.....
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

.
Screenshot_20241113-200338_Chrome.jpg  
OneUp OneUp

He, he, he
Screenshot_20241114-145414_Chrome.jpg  
OneUp OneUp

He, he, he
.
Screenshot_20241114-145434_Chrome.jpg  
OneUp OneUp

Nejaky ozraty Liba
Screenshot_20241114-181452_Chrome.jpg  
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

OneUp
Nejaky ozraty Liba
To by nik nevysetroval
Akurát by karneval zvolala rodina....
Tá čo si ju preslopal...
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

OneUp
He, he, he
Nič nové.
PS vyhráva na dennej báze :-)))))))))))))))))
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

kopírované z FB
Juraj Draxler
3 h ·
Na úmrtie v policajných rukách reagovala opozícia tradične - hystericky
Veď to, že sa niečo stalo, vedia práve preto, že zafungovali kontrolné mechanizmy. Operačnému stredisku boli okolnosti podozrivé, zalarmovali inšpekciu. Tá začala vyšetrovanie, jedného z policajtov zatkla.
Veď takto by to malo fungovať, nie? Ak by nefungovalo, tak sa zjavne o prípade doteraz nevie.
V tomto prípade teda volať po odstúpení ministra a podobné nezmysly je úplne, ale naozaj úplne mimo.
A za tú hystériu tentokrát nemôže v prvom rade ani politická opozícia, ako skôr naozaj niektorí prominenti z kaviarne, plus médií, ktorí začali jačať o šialenom štáte, neschopnom ministrovi. Až potom sa toho chopili tí v parlamente, a idú odvolávať šéfa rezortu a podobné hlúposti.
Pritom toto sa môže, bohužiaľ, naozaj stať v hociktorej krajine. Veď v Británii sa teraz verejne znovu otvoril prípad ešte z roku 2005, keď kvôli zlej koordinácii policajt z protiteroristickej intervencie v metre zblízka zastrelil nevinného človeka.
To ani nehovorím o iných prúseroch. Len tento rok sa verejne preberali tri obzvlášť otrasné prípady policajtov, ktorí znásilňovali, Jedného londýnskeho policajta odsúdili za 15 sexuálnych napadnutí a dve znásilnenia, iného prijali do polície hoci bol odsúdený za trinásť znásilnení, vrátane znásilnenia 13-ročnej, a v jednom prípade policajt z vládnej ochranky znásilnil a zabil ženu, ktorú si vyhliadol na ulici.
Alebo, ak chceme prípady policajnej brutality: Tento rok, dokonca tento mesiac, bol súd s policajtom, ktorý tiež zabil (zastrelil človeka v aute, potom tvrdil, že ho podozrieval, že by mohol ísť autom proti policajtom).
Nedávno bol s iným, ktorý zasahoval proti nejakému bývalému futbalistovi, omráčil ho elektrickým obuškom a potom na zemi kopal do hlavy, ten potom zomrel. A to vyberám len tie najprominentnejšie prípady z britskej praxe (dokonca, až na ten posledný, všetky z centrálneho Londýna).
Volal niekto po odstupovaní vládnych činiteľov? Nie, ani najvyšších policajných funkcionárov.
To len pre ilustráciu, pre ten kontrast.
Ak by došlo k tomu, že by sa kričalo po riadnom vyšetrení, preventívne, nepoviem ani muk. Ani vtedy, ak by niekto vytýkal konkrétne chyby v postupoch, možno sa nejaké dajú nájsť.
Ale tu naozaj začal krik len pre krik samotný. A potom sa niekto bude rozčuľovať, že sa neriešia reálne problémy krajiny? Ale ako, keď v tom hysterickom kriku krížom-krážom už ani nemôže existovať efektívny verejný tlak, aby sa riešilo to, čo je naozaj problematické?
Namiesto toho hystéria. A ešte sú na to, akí sú úžasne hysterickí, doslova hrdí.
OneUp OneUp

"Uzasne" hystericka straka
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

kukučka
kopírované z FB
Juraj Draxler
3 h ·
Na úmrtie v policajných rukách reagovala opozícia tradične - hystericky
Veď to, že sa niečo stalo, vedia práve preto, že zafungovali kontrolné mechanizmy. Operačnému stredisku boli okolnosti podozrivé, zalarmovali inšpekciu. Tá začala vyšetrovanie, jedného z policajtov zatkla.
Veď takto by to malo fungovať, nie? Ak by nefungovalo, tak sa zjavne o prípade doteraz nevie.
V tomto prípade teda volať po odstúpení ministra a podobné nezmysly je úplne, ale naozaj úplne mimo.
A za tú hystériu tentokrát nemôže v prvom rade ani politická opozícia, ako skôr naozaj niektorí prominenti z kaviarne, plus médií, ktorí začali jačať o šialenom štáte, neschopnom ministrovi. Až potom sa toho chopili tí v parlamente, a idú odvolávať šéfa rezortu a podobné hlúposti.
Pritom toto sa môže, bohužiaľ, naozaj stať v hociktorej krajine. Veď v Británii sa teraz verejne znovu otvoril prípad ešte z roku 2005, keď kvôli zlej koordinácii policajt z protiteroristickej intervencie v metre zblízka zastrelil nevinného človeka.
To ani nehovorím o iných prúseroch. Len tento rok sa verejne preberali tri obzvlášť otrasné prípady policajtov, ktorí znásilňovali, Jedného londýnskeho policajta odsúdili za 15 sexuálnych napadnutí a dve znásilnenia, iného prijali do polície hoci bol odsúdený za trinásť znásilnení, vrátane znásilnenia 13-ročnej, a v jednom prípade policajt z vládnej ochranky znásilnil a zabil ženu, ktorú si vyhliadol na ulici.
Alebo, ak chceme prípady policajnej brutality: Tento rok, dokonca tento mesiac, bol súd s policajtom, ktorý tiež zabil (zastrelil človeka v aute, potom tvrdil, že ho podozrieval, že by mohol ísť autom proti policajtom).
Nedávno bol s iným, ktorý zasahoval proti nejakému bývalému futbalistovi, omráčil ho elektrickým obuškom a potom na zemi kopal do hlavy, ten potom zomrel. A to vyberám len tie najprominentnejšie prípady z britskej praxe (dokonca, až na ten posledný, všetky z centrálneho Londýna).
Volal niekto po odstupovaní vládnych činiteľov? Nie, ani najvyšších policajných funkcionárov.
To len pre ilustráciu, pre ten kontrast.
Ak by došlo k tomu, že by sa kričalo po riadnom vyšetrení, preventívne, nepoviem ani muk. Ani vtedy, ak by niekto vytýkal konkrétne chyby v postupoch, možno sa nejaké dajú nájsť.
Ale tu naozaj začal krik len pre krik samotný. A potom sa niekto bude rozčuľovať, že sa neriešia reálne problémy krajiny? Ale ako, keď v tom hysterickom kriku krížom-krážom už ani nemôže existovať efektívny verejný tlak, aby sa riešilo to, čo je naozaj problematické?
Namiesto toho hystéria. A ešte sú na to, akí sú úžasne hysterickí, doslova hrdí.
Absurdné je akurát ohajovanie brutality a odvolávanie sa na iných(však inde sa dejú horšie veci). To už kde sme s morálkou, úctou k človeku atď...? To ste takto obhajovali aj atentát z 15.mája? Aj tu ste sa odvolávali na to, že predsa v iných krajinách ....? alebo tu zrazu treba mať už inú optiku? Nemám slov, čo za zvrátené pohľady na toto všetko. Des a hrôza. Ako by ste reagovali na toto všetko, keby sa to týkalo vás alebo vašich blízkych . Alebo, iným sa to môže diať, len nám nie? Úbohosť ľudskej duše.....

https://blog.sme.sk/luboslavfarkas/s...m-aute?ref=tit
Naposledy upravil Tweety : 15.11.24 at 08:43
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Bolo by zaujímavé vedieť s koľkých prieserov predtým vyťahala dcéra policajtka svojho ocinka.
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

pavol54
Bolo by zaujímavé vedieť s koľkých prieserov predtým vyťahala dcéra policajtka svojho ocinka.
To je snáď v tejto veci zabitia nepodstatné, nemyslíš?
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

pavol54
z koľkých "prieserov"?

Bol recidivista, ktorého nedávno prepustili z väzenia na základe novelizácie novelizovanej novely trestného zákona.

Hypoteticky, ak by nebol prepustený, mohol byť dnes ešte nažive.

V jeho prípade zákon zasiahol dvakrát: prvýkrát pri uplatnení novely trestného zákona, ktorá viedla k jeho prepusteniu, a druhýkrát, keď bol usmrtený príslušníkom Policajného zboru SR.
Negoce Negoce

Tweety
pavol54
To je snáď v tejto veci zabitia nepodstatné, nemyslíš?
Spoločnosť sa hodnotí aj podľa toho, ako sa silové zložky chovajú k najslabším členom spoločnosti. Ako vedia zabezpečiť poriadok a bezpečie pre všetkých.
Pomáhať a chrániť
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
OneUp
He, he, he
.
A prečo sa na tom odbavuješ? Aj si si cvrkol? Aj v usa boli pred volbami prieskumy a vyzerali inak, ako to cele vypalilo.
Naposledy upravil duves : 15.11.24 at 12:34 Dôvod: gramatika
pavol54 pavol54

Negoce
pavol54
z koľkých "prieserov"?

Bol recidivista, ktorého nedávno prepustili z väzenia na základe novelizácie novelizovanej novely trestného zákona.

V jeho prípade zákon zasiahol dvakrát: prvýkrát pri uplatnení novely trestného zákona, ktorá viedla k jeho prepusteniu, a druhýkrát, keď bol usmrtený príslušníkom Policajného zboru SR.
stáva sa aj jazykový preklep. Preto som položil otázku. Ja by som nešiel kradnúť ani rožok.
Mohol by som uviesť v mojom okolí x prípadov kde si to policajti medzi sebou ututlali.
Ten mladý policajt bol v zložitej situácii "buď hrá s kapelou" alebo si už nebrnkne. a bol v danom momente v nesprávnej situácii- doslúžil.
Negoce Negoce

pavol54
Negoce
pavol54
z koľkých "prieserov"?

stáva sa aj jazykový preklep. Preto som položil otázku. Ja by som nešiel kradnúť ani rožok.
Mohol by som uviesť v mojom okolí x prípadov kde si to policajti medzi sebou ututlali.
Ten mladý policajt bol v zložitej situácii "buď hrá s kapelou" alebo si už nebrnkne. a bol v danom momente v nesprávnej situácii- doslúžil.
upozornila som, nič viac, nevyčítam, nehodnotím.......

obaja doslúžili, nemôžu klamať, nemôžu "zahladzovať" stopy, nemôžu!!!!! je to v rozpore so všetkých čo si ľudstvo ctí

nemôže vedome vziať život druhému človeku !!!! policajt bol predstaviteľ výkonnej zložky štátu .....

kde mali obaja policajti heslo Pomáhať a chrániť ešte pred tým ako si nasadili taktické rukavice????
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Negoce
pavol54
Negoce
pavol54
z koľkých "prieserov"?

obaja doslúžili, nemôžu klamať, nemôžu "zahladzovať" stopy, nemôžu!!!!! je to v rozpore so všetkých čo si ľudstvo ctí

nemôže vedome vziať život druhému človeku !!!! policajt bol predstaviteľ výkonnej zložky štátu .....

kde mali obaja policajti heslo Pomáhať a chrániť ešte pred tým ako si nasadili taktické rukavice????
Možno nemali pri sebe gumené, tak si nasadili aspoň taktické.
Ty by si sa tiež pri potýčke s bezdomovcom, ktorý môže byť prenášač nebezpečných chorôb, nevybavovala bez rukavíc.
PS: treba rozmýšľať, aký je rozdiel medzi úmyselnou vraždou a neúmyselným zabitím.
Neverím, že ich cieľom bolo úmyselné usmrtenie.
Vidím trošku dvojaký meter ak si spomeniem na Lipšica.
pavol54 pavol54

Negoce
pavol54
Negoce
pavol54
z koľkých "prieserov"?

takže ak policajt súkromne asistuje niekomu pri tom ako mi uloží na pole nevybuchnutú delostreleckú muníciu s cieľom ohroziť životy mojich zamestnancov, tak sa nič nedeje vtedy netreba pomáhať a chrániť (ja tvrdím že dôsledne objasniť a vyvodiť dôsledky) indície sú chýbajú dôkazy a keby aj boli policajti sa nepohryzú(kým nie smrťák)
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať