Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 22:32
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

buchač
Tweety
buchač
Tweety
Dovolíš mi pár otáziek...podotýkam, nehľadaj za nimi nejaký bočný úmysel.

Máš vo veľmi blízkej rodine niekoho, kto chodí/musí pravidelne na kontroly (prípadne ide o niečo iné) k lekárom ?
Alebo je niekto na čakačke na špeci vyšetrenie alebo operáciu ?

Ak by tomu tak bolo (neprajem), tak by si si robila tiež vtipy ?
Vieš...ono je to takto viacmenej vždy.
Srandičky, srandičky...ale len vtedy, pokiaľ sa jedná o druhého.

P.S.:
S odpoveďou sa nemusíš ponáhľať...prečítam si ju (teda, ak ju vôbec dáš), keď sa vrátim z kontroly na onkológii.

Ako som už spomenul, ja mám lekárov v úcte...a tých "mojich" dupľom.
Ale slovenský Mengele so svojimi "odbormi" už prekračuje cez čiaru...ide im len a len o peniaze.
Ak tento obrázok berieš ako vtip, tak si nepochopil samotnú podstatu. Každý sme alebo budeme aspoň raz v živote v rukách lekárov a veríme, že budeme v rukách tých najlepších z nich.
Nejde o vtip samotný...ide, ako vravíš, o podstatu.
Vtip si robí prdel z toho, že lekárov pošlú do basy, ak nenastúpia do služby.
Podľa ich vyjadrení ide o nútené práce.
Podľa iných ide ale o právnu stránku veci a tá hovorí, že sa jedná o ohrozenie života obyvateľstva.

Vravíš, že každý raz budeme v rukách lekárov, dokonca tých najlepších...ono je to síce aj pravda, no čo v prípade, ak sa jeden nedostane do rúk ani toho najhoršieho, lebo proste medveď.

Ale ako tak čítam, tak by sa dalo dedukovať, že ty asi problém v rodine nebudeš mať...nepýtam sa, nevyzvedám, len taká úvaha.
Zas si nečítal s poroumením. Nepísala som, že budeme v rukách tých najlepších ale, že veríme, že budeme.... A naozaj nepýtaj sa, nevyzvedaj, lebo jednoducho po tom všetkom, čo si proti mne použil, ako si mi surovo nadával, ubližoval, nemáš na to právo.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Tweety
Zas si nečítal s poroumením. Nepísala som, že budeme v rukách tých najlepších ale, že veríme, že budeme.... A naozaj nepýtaj sa, nevyzvedaj, lebo jednoducho po tom všetkom, čo si proti mne použil, ako si mi surovo nadával, nemáš na to právo.
No nič...hlavne, že ty si porozumela tomu, o čom vravím.

Snáď nebudeš na druhej strane stola v nejakej ordinácii....snáď. Hlavne treba veriť.
Veríme, veríme.......
Kto neverí, nebude spasený....aj tak sa vraví, všakže...či ?
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

tebe už úplne drbe smrad podlý štb-backý ???

čomu z toho nerozumieš ? :

" nepýtaj sa, nevyzvedaj, lebo jednoducho po tom všetkom, čo si proti mne použil, ako si mi surovo nadával, nemáš na to právo."

Stalking, stalkovanie alebo nebezpečné prenasledovanie, je fenomén opisujúci kontinuálny, systematický a nevyžiadaný kontakt alebo komunikáciu, ktorá obmedzuje život sledovanej osoby. Toto správanie existuje v škále od nepríjemného až po veľmi nebezpečné
Naposledy upravil bjuty smis : 13.12.24 at 13:19
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Negoce
Nandrolon
Negoce, nevolali ťa na základke žalobaba?
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))
Pýtaš sa ma to len preto, že môj osobný stalker mi píše nehorázne veci? Že uráža mňa a moje dcéry?

pozn. veľká chyba, keď som priznala, že mám vzdelané dcéry, že nemám iba nedokončené základné vzdelanie .....
Ja také veci vôbec neriešim. Beriem rovnako VŠ aj SŠ. Ale trochu sa priznám, že niektorí VŠ diaľkari sú v mojom okolí ostatným dosť na smiech, zvlášť ak ich zameranie nemá nič spoločné s ich profesiou a iba zaberajú miesto normálnym stredoškolákom.
Sú ich plné kancle. Dôležití jak kýbeľ gitu.
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

Nandrolon
Negoce
Nandrolon
Pýtaš sa ma to len preto, že môj osobný stalker mi píše nehorázne veci? Že uráža mňa a moje dcéry?

pozn. veľká chyba, keď som priznala, že mám vzdelané dcéry, že nemám iba nedokončené základné vzdelanie .....
Ja také veci vôbec neriešim. Beriem rovnako VŠ aj SŠ. Ale trochu sa priznám, že niektorí VŠ diaľkari sú v mojom okolí ostatným dosť na smiech, zvlášť ak ich zameranie nemá nič spoločné s ich profesiou a iba zaberajú miesto normálnym stredoškolákom.
Sú ich plné kancle. Dôležití jak kýbeľ gitu.
myslíš, že to ja riešim? nie....
musela som argumentovať, ale i tak nepomohlo (spochybňuje skoro všetko)
buchač buchač

podlý smradľavý vyjebaný hnusný hnis
tebe už úplne drbe smrad podlý štb-backý ???

čomu z toho nerozumieš ? :

" nepýtaj sa, nevyzvedaj, lebo jednoducho po tom všetkom, čo si proti mne použil, ako si mi surovo nadával, nemáš na to právo."

Stalking, stalkovanie alebo nebezpečné prenasledovanie, je fenomén opisujúci kontinuálny, systematický a nevyžiadaný kontakt alebo komunikáciu, ktorá obmedzuje život sledovanej osoby. Toto správanie existuje v škále od nepríjemného až po veľmi nebezpečné
Chuju smradľavý židácky.....keď dáš len to, čo tebe vyhovuje, tak si myslíš, že máš pravdu ?
Aj pani s VŠ by to už mohla pochopiť, že trieska jedna radosť.

Podľa definície si stalker jedna radosť...si sa mi dokonca vyhrážal...viď screen.

--------------------------------------------------------------------
Zvýrazňovať patričné sa mi nechce a ani nemá význam...veď vy to aj tak nepochopíte.

Nebezpečné prenasledovanie (§360a Trestného zákona) alebo stalking [1][2] je patologické správanie jednotlivca resp. trestný čin, ktoré/-rý sa prejavuje abnormálnym záujmom o nejakú inú osobu, spojeným s jej prenasledovaním a obťažovaním. Prenasledovaná osoba je často verejne známa, alebo prenasledovateľovi osobne blízka. Na označenie takto sa správajúceho jednotlivca sa používa termín prevzatý z angličtiny: stalker.

Definícia podľa slovenského Trestného zákona
Nebezpečné prenasledovanie (§ 360a): Kto iného dlhodobo prenasleduje takým spôsobom, že to môže vzbudiť dôvodnú obavu o jeho život alebo zdravie, život alebo zdravie jemu blízkej osoby alebo podstatným spôsobom zhoršiť kvalitu jeho života, tým, že a) sa vyhráža ublížením na zdraví alebo inou ujmou jemu alebo jemu blízkej osobe, b) vyhľadáva jeho osobnú blízkosť alebo ho sleduje, c) ho kontaktuje prostredníctvom tretej osoby alebo elektronickej komunikačnej služby, písomne alebo inak proti jeho vôli, d) zneužije jeho osobné údaje na účel získania osobného alebo iného kontaktu, alebo e) ho inak obmedzuje v jeho obvyklom spôsobe života, potrestá sa odňatím slobody...

Charakteristika
Stalking sa prejavuje najmä opakovaným fyzickým prenasledovaním, nechcenými kontaktmi (listy, sms...), dlhodobým sledovaním aktivít dotyčnej osoby a zbieraním informácií o nej, prípadne nemiestnym oslovovaním jej príbuzných, priateľov a podobne. Takýto záujem cieľovú osobu obťažuje, narúša jej súkromie a môže vzbudzovať strach. V niektorých krajinách je takéto konanie trestné (napr. v Česku). Na Slovensku je legislatíva zatiaľ benevolentnejšia: musí dôjsť k vyhrážaniu, aby sa mohlo začať trestné stíhanie.

Stalkeri pochádzajú zo všetkých spoločenských vrstiev a všetkých vekových kategórií. Až 80 % všetkých stalkerov tvoria muži, väčšina má do 40 rokov. Nemajú problém zanechať zamestnanie, alebo oň dobrovoľne prichádzajú z dôvodu vynakladania všetkého svojho času na sledovanie osoby. Obeťou sa môže stať ktokoľvek, najčastejšie sú to však ženy
https://sk.wikipedia.org/wiki/Nebezp...renasledovanie
Screenshot 2024-12-13 at 14-25-29 Porada.png  
bjuty smis bjuty smis

presne o tebe je tá definícia, stalker gumený eštebácky
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

buchač
smradľavý hnis
čo čakať od eštebáckeho smrada....ešte aj poza chrbát tu uráža....
namiesto chrbtice musí mať dobre ....škoda slov
Počuj, ty smrad jeden, ty tak klameš, že to nie je normálne.

Negoce
Nandrolon

Tvoj osobný stalker ťa má vieš kde.
Poznámka :
Už si konečne nabi do tej VŠ hlavy, že stalking je niečo úplne iné a nie to, o čom tu neustále básniš.
Si myslíš, že kvôli tebe sa zmení význam toho slova ?

Aké nehorázne veci myslíš ?...jááááj, už viem.
Ty máš na mysli poznámku, že nie si schopná pochopiť elementárny text...nič zložité ?
Prisámfakt...to je nehorázne.

Ma láskavo neser s tým obviňovaním !!!
KDE urážam teba alebo dokonca tvoje dcéry ???
Kuwa...si odpusti takéto osočovanie.
Takéto chujoviny píš vybľutému židáckemu hnisovi a nie mne...
.
Bu - Bodliak.jpg  
bu1b.jpg  
1/1
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Dnes po vyhlásení vlády, že za energie nebudú domácnosti platiť viac ako minulý rok, bude v BA kaviarňach rušno.
Nadávať pri popíjaní sa bude pri každom stole :-))))))))))))))))))))))
bodliak bodliak

bodliak je offline (nepripojený) bodliak

buchač
Chuju smradľavý židácky...
Dáme Štós alebo Košice ?
OneUp OneUp

bodliak
buchač
Chuju smradľavý židácky...
Dáme Štós alebo Košice ?
Ake Kosice ?
Krasna pod Hornadom
bjuty smis bjuty smis

OneUp
buchač
smradľavý hnis

Negoce
Nandrolon

Poznámka :
Už si konečne nabi do tej VŠ hlavy, že stalking je niečo úplne iné a nie to, o čom tu neustále básniš.

Ty máš na mysli poznámku, že nie si schopná pochopiť elementárny text...nič zložité ?

.
To len skopíroval svoj rodný list...Lipták z kasaybazmeg...čo tu už 5 rokov nevie predať tu zrúcaninu v osade.....neviem nájsť link tak mu pomôžte..
OneUp OneUp

bjuty smis
OneUp
buchač
smradľavý hnis

Negoce
Nandrolon

Poznámka :

.
To len skopíroval svoj rodný list...Lipták z kasaybazmeg...čo tu už 5 rokov nevie predať tu zrúcaninu v osade.....neviem nájsť link tak mu pomôžte..
tuto cigansku chatrc ?
https://www.google.sk/maps/@48.70868...2!8i6656?hl=sk
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

OneUp OneUp

..
Screenshot_20241214-102246_Chrome.jpg  
buchač buchač

Paríž...
https://www.facebook.com/reel/1092221946034781
Screenshot 2024-12-15 at 18-33-55 Facebook.png  
OneUp OneUp

.
Screenshot_20241215-214606_Chrome.jpg  
OneUp OneUp

.
Screenshot_20241216-103811_Chrome.jpg  
bjuty smis bjuty smis

15:53

Na večierku v budove okresného policajného riaditeľstva v Trnave jeden z policajtov podľa informácií TV Markíza znásilnil kolegyňu. Úrad inšpekčnej služby už potvrdil, že „v sobotu prijal trestné oznámenie.

ale šukaj colštok je spokojný a ficoví oligarchovia mu platia dovolenku a formul v Dubai.

a ten trtko ako 5 ročný pridáva fotky, že s detmi oslavuje Mikuláša .....
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

bjuty smis
15:53

Na večierku v budove okresného policajného riaditeľstva v Trnave jeden z policajtov podľa informácií TV Markíza znásilnil kolegyňu. Úrad inšpekčnej služby už potvrdil, že „v sobotu prijal trestné oznámenie.

ale šukaj colštok je spokojný a ficoví oligarchovia mu platia dovolenku a formul v Dubai.

a ten trtko ako 5 ročný pridáva fotky, že s detmi oslavuje Mikuláša .....
osoba čo absolvovala výcvik ako spacifikovať útočníka a vedieť sa brániť za akýchkoľvek podmienok, sa neubránila? Akceptoval by som že "pokúsil sa znásilniť". Len či je pravda to čo tvrdí.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať