Zavrieť

Porady

U starej Blažkovej

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
Naposledy upravil taiko : 10.12.14 at 22:32
jar88 jar88

jar88 je offline (nepripojený) jar88

taiko
jar88
taiko
jar88
taiko
jar88
Vidím že pokračuješ stále v tom istom mode.
Nevadí, aj tak sa o niečo pokúsim. Skúsim lepšie a viac polopate.
.....
Tak že, ak by nebolo toto vami požadované prostredie, nebolo by ani tých všade prítomných a vami pranierovaných vagasov.
obavam sa, ze nechapes slovo kontext, nasledok, akcia reakcia, komentar, odpoved, pricina, dosledok, postupnost, logika.
Tato Tvoja reakcia bola odpovedou na co?

Ja som vo svojom prispevku naznacil ze si sa vo svojom vyroku mylil
taiko
ja som mal pravdu, ze podnikatelia, ktorych poznam, su zlodeji?
Podlozil som to citaciou z minulej diskuie, z ktorej vyplyva, ze moj naznak je opravneny. Vid tvoij a moj prispevok z 01.04.15 13:20
a Ty zacnes rozoberat citaciu samotnu ? Ja som nepokracoval v nicom, z ziadnej diskusii, v nijakom mode, len som citaciou ukazal, ze sa mylis, alebo ucelovo zavadzas.

podobne je to s Tvojim prispevkom z 10:44. To bola reakcia na koho, alebo na co?

Je naozaj velky problem diskutovat, ked neovladas zakladne principy diskusie.
Veď je nad slnko jasnejšie, že sa snažíš prekrúcať svoje vyjadrenie, že sa usiluješ ignorovať napísané a tak ďalej.
Obhajuješ neobhajitelné.
Naviac, k tomu, ako si predstavuješ "slušnosť" s akou by si vedel získať verejnú zákazku asi neprezradíš.
Alebo, ako si predstavuješ spôsob získania takej zákazky.(bez úplatkov)
Alebo, ako si predstavuješ ochranu prostredia pred vagasmi a úplatkami.
----------------------------------------------
No a že neovládam váš spôsob diskusie?
Že nechápem spomínané výrazy po vašom?
Veď to tu stále dokola spomínam a doteraz som nevedel prečo nechápete. A ejhle, zrazu je tu aj "logické" vysvetlenie, iný význam slov. Čudujem sa, že ma to nenapadlo hneď. Mohol som sa opýtať a mnohému zlému by sme sa vyhli. Uznávam, moja chyba (myslím to neopýtanie sa, nie chápanie významu slov).
----------------------------------
Na príspevok misoft z 10:59 hod reagovať nemienim, rovnako tanenkau 18:00 hod. Je to pod moju úroveň.
edit:
bol som upozorneny, ze onu vetu som v jednom pispevku napisal. Kedze ale nepouzivas citovanie, mal som zato, ze sa jedna o Tvoj vyrok. V principe aj bol, pretoze ja ziadnych podnikatleov podvodnikov, co sa nabaluju na statnych zakazkach nepoznam. V kazdom pripade som sa pomylil ja a ospravedlnujem sa.
Taiko, ja som čítal tvoj "pôvodný" príspevok už včera a nie raz. Neveril som vlastným očiam a uvažoval, či na to vôbec reagovať.
Neodpovedal som, ale zaradil som si ťa tam, kam patríš.
-------------------------------------------------------------------------
Som taký zvláštny človek, ktorý nikoho nikam nezaradí na prvý dojem. Každému koho som v živote stretol som dal dôveru a to bezpodmienečnú.
Ale naopak, ak ma niekto niekdy sklamal (čo len raz), okamžite tú moju dôveru stratil a to navždy a bezpodmienečne. Žiadny reparát, žiadne vysvetľovanie, žiadne polepšovanie a následne nejaké odpustenie a nová dôvera. Nič a jednoducho koniec.
Rovnako je to aj s kamarátmi, priateľmi a známymi. Ak raz zradí, u mňa končí a končí navždy a bezpodmienečne. Nikdy ma nič neprešlo a nikdy som nikomu nič neodpustil a nikdy som žiadne kamarátstvo neobnovil. Nie preto, že by som bol nejaký tvrdý, či nekompromisný, Jednoducho u mňa príde určitý blok a nastane trvalý odstup. Nieje to nepriateľstvo, ale nieje to ani to bývalé staré priateľstvo.
--------------------------------------------
Tak že taiko,
prečo si ten príspevok prepísal?
čo ťa k tomu priviedlo?
ako som pisal, urobil som chybu, Bol som na chybu inym clenom porady upozorneny.. Prisudil som Ti nieco, co si neurobil a tym padom moj prispevok stratil zmysel, teda som ho zmazal. Chybu som priznal, ospravedlnil som sa. Nieco je na tom zle ?
Zlé je to, že si ho zmazal, nie to, že si ho napísal, alebo že si urobil chybu.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Nandrolon
Korela Jar88....
Títo dvaja sa zišli...jak Jing&Jang...

korela
...
Súhlasím s touto informáciou.
Výplaty na bank. účty sa zaviedli po 89. Neviem o firme, ktorá by dnes ešte vyplácala na ruku.
...
Jožo Ráž platí všade cash a mobil má v zásuvke, pre urgent. Koľko je tu takých uvedomelých ľudí v republike?
Že Ty nevieš, to ešte neznamená, že to tak nie je.....občas by bolo dobré vyjsť z tej ulity a nie iba na košpiračné stránky pozerať.
Ja viem, na rozdiel od Teba, nie iba o jednej firme, ktorá kešuje výplatu...jedna z nich je napríklad aj tá, kde je moja manželka zamestnaná.
----------------------------------------------------------------------
Joža Ráža sa dá brať už iba (maximálne ) ako speváka....a aj to iba s rezervou. Chlapec žije len zo zašlej slávy a svojich tantiém. Nie nadarmo sa hudobníci toť nedávno na čele s Rážom strčili Ficovi do riti a presadili ten zákon o hraní slovenskej produkcie v rádiách....každá štvrtá skladba musí byť slovenská...

Jožo Ráž je od tej nehody totiž na hlavu...taký náraz a zranenia aj zanechajú následky...
On asi nosí zásuvku so sebou, keď už má v nej mobil...dobrý je to frajer - uvedomelý...
--------------------------------------------------------------------------
Jednotlivcov, platiacich keš, je plno-veľa-neúrekom....ono stačí zdvihnúť riť a ísť medzi ľudí. Jeden by potom aj videl, že na vidieku (mimo väčších lokalít) ľudia proste ani nemajú inú šancu platby, ako je práve to keš.
jar88 jar88

Nando, zrejme ušlo vlákno a vraj rozumný a ekonomicky vzdelaný
Vraj net a cash. Že by abka?
jar88 jar88

buchač
Nandrolon
Korela Jar88....
Títo dvaja sa zišli...jak Jing&Jang...

korela
...
Súhlasím s touto informáciou.
Výplaty na bank. účty sa zaviedli po 89. Neviem o firme, ktorá by dnes ešte vyplácala na ruku.
...
Jožo Ráž platí všade cash a mobil má v zásuvke, pre urgent. Koľko je tu takých uvedomelých ľudí v republike?
Že Ty nevieš, to ešte neznamená, že to tak nie je.....občas by bolo dobré vyjsť z tej ulity a nie iba na košpiračné stránky pozerať.
Ja viem, na rozdiel od Teba, nie iba o jednej firme, ktorá kešuje výplatu...jedna z nich je napríklad aj tá, kde je moja manželka zamestnaná.
----------------------------------------------------------------------
Joža Ráža sa dá brať už iba (maximálne ) ako speváka....a aj to iba s rezervou. Chlapec žije len zo zašlej slávy a svojich tantiém. Nie nadarmo sa hudobníci toť nedávno na čele s Rážom strčili Ficovi do riti a presadili ten zákon o hraní slovenskej produkcie v rádiách....každá štvrtá skladba musí byť slovenská...

Jožo Ráž je od tej nehody totiž na hlavu...taký náraz a zranenia aj zanechajú následky...
On asi nosí zásuvku so sebou, keď už má v nej mobil...dobrý je to frajer - uvedomelý...
--------------------------------------------------------------------------
Jednotlivcov, platiacich keš, je plno-veľa-neúrekom....ono stačí zdvihnúť riť a ísť medzi ľudí. Jeden by potom aj videl, že na vidieku (mimo väčších lokalít) ľudia proste ani nemajú inú šancu platby, ako je práve to keš.
No vidíš a ty si ani tú nehodu nepotreboval.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

čo je abka? to je značka tvojich plienok či čo???
Nikto tu nehovorí o 1 banke, tých bank, kde nemusíš ísť osobne je viacero.... a každá je dobrá v niečom inom.
taiko taiko

Som, kto som
jar88
taiko
ako som pisal, urobil som chybu, Bol som na chybu inym clenom porady upozorneny.. Prisudil som Ti nieco, co si neurobil a tym padom moj prispevok stratil zmysel, teda som ho zmazal. Chybu som priznal, ospravedlnil som sa. Nieco je na tom zle ?
Zlé je to, že si ho zmazal, nie to, že si ho napísal, alebo že si urobil chybu.
Stale si myslim, ze si chudacisko a ze bavit sa s Tebou, je ako vysvetlovat teoriu relativity malemu dietatu. To si myslim, a nepotrebujem to skryvat. Len pisat o tom v danom kontexte bolo nespravne, kedze som chybu urobil ja.
Na druhej strane vies velmi dobre ako to bolo. Naozaj to chces rozpitvavat?
Naposledy upravil taiko : 01.06.15 at 08:39
Nandrolon Nandrolon

Jar, ty máš nehodu asi každý deň, ale inú, nestihneš dobehnúť :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Nandrolon
Jar, ty máš nehodu asi každý deň, ale inú, nestihneš dobehnúť :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
To máš tak...Oni už nebehajú...Oni už sú na plienkach...občas moč, občas iné ubehne...
jar88 jar88

Nandrolon
Nikto tu nehovorí o 1 banke, tých bank, kde nemusíš ísť osobne je viacero.... a každá je dobrá v niečom inom.
Ale veď sa ukludni o nič nejde.
Ja viem že si sa chcel len pochváliť.
----------------------------------------------------
Ja som mal účet a šekovú knižku a platobnú kartu skôr, než si ty poznal papierové peniaze.
No a aby ste ma nezačali osočovať z klamstva, (spôsobom že karty neboli) tak musím podotknúť, že som ju mal hlavne do zahraničia. Tam totiž fungovali aj karty. Napriek tomu, že tu bol ešte stále totalitný stredovek.
jar88 jar88

A ako ste ožili?
Nandrolon Nandrolon

Jar, veď ja sa nehádam, predpokladám že máš "raz toľko" rokov ako ja.
taiko taiko

Som, kto som
Hmmm, velice zaujimava sprava. Nejsou lidi, ktori by robili priemerne za 1400EUR
http://finweb.hnonline.sk/spravy-zo-...ozvijat-784876

byt nezamestnanym na Slovensku, tak som uz tam....
jar88 jar88

Nandrolon
Jar, veď ja sa nehádam, predpokladám že máš "raz toľko" rokov ako ja.
Ale veď, my sa nehádame.
My si robíme len prču, či nie? Alebo ty sa snažíš, alebo skôr len usiluješ zhadzovať ma?
------------------------------
Ja nie som z tých, čo sú schopní napísať, že frajerke dal neobmedzený prístup a dispozičné (v tvojom vyjadrení disponibilné) právo k účtu. To by som musel behať do banky dvakrát do týždňa a niekedy aj ráno a večer.
Mne stačilo sa na babu usmiať a pár minút podebatiť. Na to čo som po nej chcel, nepotrebovala disponibilné právo na moju peňaženku. Ani vkladnú knížku som nemusel ukazovať. No a jasne že si nemusela ku mne ani výplatu skovávať.
Mal by si zložiť prísahu, ale nie tú, že nevymäkknem. Skôr tú, že už sa konečne vydám hľadať to, čo som dodnes nenašiel.
Nandrolon Nandrolon

Ja sa nesnažím nikoho zhadzovať, nemám problém aj v reále na takéto hovnotvorné príspevky odpovedať pravdivo do očí, že čo si myslím :- )
jar88 jar88

taiko
Hmmm, velice zaujimava sprava. Nejsou lidi, ktori by robili priemerne za 1400EUR
http://finweb.hnonline.sk/spravy-zo-...ozvijat-784876

byt nezamestnanym na Slovensku, tak som uz tam....
Ale veď to isté platí aj na slovensku. Aj tu je nedostatok tých potrebných pracovníkov.
Nandrolon Nandrolon

U nás najväčší odborníci a "vševedkovia" sú registrovaný po roku 1989 na úradoch práce.
jar88 jar88

Nandrolon
Ja sa nesnažím nikoho zhadzovať, nemám problém aj v reále na takéto hovnotvorné príspevky odpovedať pravdivo do očí, že čo si myslím :- )
Aháá, a ty to nazývaš hádaním.
No a s tým reálom nekecáš, však?
Nandrolon Nandrolon

Kecám, ak s niekým hovorím, tak iba prikyvujem a poklonkujem a nenápadne sa mu pchám do zadku.
taiko taiko

Som, kto som
jar88
Ja som mal účet a šekovú knižku a platobnú kartu skôr, než si ty poznal papierové peniaze.
No a aby ste ma nezačali osočovať z klamstva, (spôsobom že karty neboli) tak musím podotknúť, že som ju mal hlavne do zahraničia. Tam totiž fungovali aj karty. Napriek tomu, že tu bol ešte stále totalitný stredovek.
jar aku si mal platobnu kartu? Citam, ze prvu platobnu kartu zacala vydavat Zivnobanka v roku 1988, ktora sa vydavala k tuzexovym uctom. Ci Ty si za socializmu vlastnil platobnu kartu vydanu v zahranici?
Naposledy upravil taiko : 01.06.15 at 10:11
jar88 jar88

Nandrolon
To je po vašom aplikácia,
skrátene apka

a vyslovuje sa to abka, to akože bežná samozrejmosť, ako keš.

Veď ako by si vyzeral, keby si povedal, že platíš v hotovosti? Veď by si vypadal, ako nejaký degeš, či nie?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať