alaya1
buchač
Oliwa
Že Vás to ešte baví...
Ako na pieskovisku:
Ja mám žltý kýblik, Ty máš modrý kýblik... Nie to je môj kýblik, Tvoj je zelený... Tvoja je žltá lopatka... A kde zmizla moja lopatka...? Ty si mi ju zahrabal...
Oliw, máš pravdu...
Serem (sorry) zvysoka na nejakého konšpirátorského pokrytca (jar88)...
Ten je schopný obkecať všetko možné a tvrdiť aj všetko nemožné.
Egocentrický narcista zahľadený do seba samého a nepripustí za svatého, že sa môže mýliť...priprovnal (včul zabrdnem) by som k jednej psychologičke s dvoma červenými diplomami.
Snad si si nemyslel, ze sa zahladim do teba. Co by som z toho mala, akurat tak zaludocne vredy.
Mojim diiplomom daj ty pokoj, co zavidis, ze nemas, ci nemaju tvoje deti? Hanbit sa za to, co som dokazala nebudem, ty si aky trkvas stary.
Zivot kazdemu nadeli to, co si zasluzi.Jednej poradacky sa dotklo, aj "opustila" Poradu, ked jej do vzdelania dcery niekto kibicoval, ale ty neocakavaj taku istu moju reakciu. Este nie je ta spravna chvila.
Cakam este na zverejnenie tej tajnosti ci fotky, ci co si sa mi v SS vyhrazal.
Dlho som ta ignorovala a zase budem. Ine si ani nezasluzis
Ak by som mal zareagovať po odstavcoch, tak povedzme, že nasledovne :
Ty si stále jedno nepochopila a ani nepochopíš.
Minule si kopretinke vykričala, že každý mohol študovať...a aj ona...a teraz by nemusela prepravky ťahať v hypermerkete. Nemyslíš si, že to bola rana pod pás ?
Vravíš, že každý mohol študovať....to ktoré obdobie myslíš ??? Pred nežnou revolúciou alebo po nej ? Lebo predpokladám (skôr som si na 1000% istý) , že Ty si študovala až po tej nežnej ... a to už bola trochu iná doba. Dokonca si študovala zadarmiko a teraz sa tu oháňaš dvoma titulmi ??? Trochu choré, či nie ?
Lebo nie každý mohol študovať pred nežnou...hlavne kvôli nedostatku miesta, tak sa tomu vravelo..
Jedno si zapamätaj raz a navždy...môžeš dať do "Výrokov múdrych" :
Vysoká škola ešte neznamená inteligenciu.
Nikedy je ten počet titulov priamo úmerný aj tej "inteligencii".
-----------------------------------------------
Moje deti Ty láskavo nechaj na pokoji...ja tiež do Tvojich nezabŕdam...len škoda,že som nevidel hentú Tvoju hééérečku v "Nákupných maniačkach"...to sú tie mladé pindy, čo hovno dokázali a chvália sa tými handrami rodičmi kúpenými, alebo ktoré si požičali od kámošiek...
------------------------------------------------
Súkromka bola o niečom inom...tak láskavo neprekrúcaj. Pokiaľ ma (starého trkvasa) pamäť neklame, tak nešlo o vyhrážky...bavili sme sa oniečom úplne inom, tak nezavádzaj.
-------------------------------------------------
To červené....kúúúa, to ktorý múdry povedal ? Tú vetu si predsa mohla, ba dokonca mala dať do témy "Výroky múdrych."
Veľmi sa s tým stotožňujem...keď pouvažuješ nad tou vetou, tak prídeš aj na súvislosti...LEBO hodnotenie svojho života Ťa ešte len čaká, nakoľko
TY si ešte toho málo zažila a prežila !!! --------------------------------------------------
Ignorácia by sa dala predniesť aj nasledujúcim vtipom :
Príde hliadka na policajnú stanicu a hlásia, čo nové:
" Pán veliteľ, našli sme v parku jednu holú ženu."
" Dúfam, že ste ju ignorovali...."
" Áno...ja raz a Jožo dva krát......"