Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
vyvolava synovi 9ročnemu,bud je tixo,alebo sa rehoce a ze si ho pocka.....budu to len nejaky vysinuti "kamosi",ale potrebujem tomu uz urobit koniec,maly uz je cely vynervovany,nexce uz nikde xodit sam....VELMI DAKUJEM
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
jslancikzablokovať číslo v mobile je najmenej. ibaže by mal 3310 Ja mám takých čísel hodne, iba priradím číslo k blokovanému kontaktu a už mi nikdy nevolá.
Zavolaj normalne na cislo.... Dobry den .....a daj otazku "kto je pri telefone?"....uvidis,ze zaberie a prekecne sa....ale z ineho cisla samozrejme....
Vypadá to na Slovak Telekom, prečo si neskúsil/la zdvihnúť takýto hovor Ty ? Možno, že po prvom Tvojom zodvihnutí by telefonáty skončili... myslím, že sú to nejakí "spratkovia"... ak by to neprestalo, obrátiť sa na políciu ako radí Žabinka....
dá sa to riešiť cez políciu ako obťažovanie, ďalšia možnosť je zmeniť číslo telefónu,
a myslím, že je možnosť aj zablokovať toto číslo, to vie operátor