taiko
a co konkretne Ta tam na tom linku rozémy horcilo ?

Ci len to, ze " z Ameriky" ?

PS: kedze si ale uz kukas aj ine linky z tej stranky, tak Alay-in prispevok mal zmysel

Kedy už konečne pochopíte princíp hodnotenia (všeobecne myslené) ???
Odborné témy majú hodnotenie " užitočne" a ďalšie variácie.
Debatné zasa sa hodnotia " súhlasím " alebo nie.
Tak je ??? JE !
Takže v konečnom dôsledku ja nehodnotím v debate to alebo ono, či je príspevok "užitočný" alebo nie.
Ja si len pri všetkej skromnosti dovolím akurát len a len nesúhlasiť s daným linkom alebo názorom...toť vsio.
Capisci, čo chce básnik povedať ?
---------------------------------------------------------------
Tá stránka ?
Výňatok jedného odstavca,ktorý ma vcelku aj pobavil...
1. Buďte dôslední pri vysvetľovaní
Dôsledne vysvetľujte dieťaťu, že slovo, ktoré použilo je nevhodné a ľudia ho používajú vtedy, keď sú nahnevaní, nešťastní a že to nie je správne. Skúste mu navrhnúť iné (slušné) slovo, ktoré môže použiť v prípade, že je nahnevané. Toto je potrebné urobiť hlavne vtedy, keď dieťa nadávky až priveľmi lákajú. Vtedy je lepšie slovník presmerovať, ako úplne zakazovať. Niektorí odborníci tvrdia, že ak je situácia až extrémne vyhrotená, vymedzte dieťaťu 10-15 minút v miestnosti, kde bude osamotené a tam v tomto čase môže používať neslušné slová. V inom priestore však tieto slová nesmie použiť. Ak napriek všetkému vášmu úsiliu dieťa naďalej nadáva a používa vulgárne výrazy, neostáva iné ako uložiť mu trest. Aký trest zvolíte, záleží len na vás podľa toho, čo vaše dieťa najviac baví, čo má najradšej a bude ho mrzieť, ak mu to načas zakážete. Použiť môžete aj techniku "Pohár nadávok" s návodom v závere článku. Vysvetlite mu tiež, že keď bude používať vulgárne slová, veľa ľudí bude z toho smutných a možno sa s ním nebudú chcieť priateliť. Tiež je dobré, keď mu poviete, že v niektorých rodinách sa možno také slová používajú, ale vo vašej rodine si to neželáte.
Tá "miestnosť nadávok" nemá chybu....

...čistá ujovina prvého rangu...
Ďalej nemá význam pokračovať...