Dobrý deň, hlavná otázka znie prečo sa mi v inventúrnom súpise načítajú iné množtvá ako sú v sklade? zatial som zistil len to že v skladových pohyboch je jeden príjem bez dátumu, to je kameň, úrazu, ale takých tam mám veľa, napravil som to len sposobom že som zmenil spracovavane obdobie (2014) a ručne vymazal z konkrétnej príjemky. no, nepomohlo ani vysporiadanie všetkých príjemok, stále sú tam rozdieli, vie niekto prečo??
Upravujem posledný krát.
Koho to zaujíma nech číta ďalej. Chyba bola ani neviem v presne v čom, ale zaiste to bolo kvôli tomu že v skladových pohyboch určitých kariet chýbal dátum. Našťastie som si vedel vyhladať v ktorej príjemke to bolo (v tej s tým chýbajúcim dátumom vid. posledný obr. 4 hore) jediné čo som spravil bolo že som dopísal do každej príjemky z r. 2014 do políčka externý doklad nejaky nezmysel typu "sdfsf" aby som to mal co najrýchlejšie
bolo ich DOST! Riešenie typu Darwinovej ceny
hehe ale zajtra mozem predavat. Ono sa tým dopísaním textu do toho políčka niečo v oberone refreshlo a dátumy ponaskakovali do skl.pohybov. Sviatok práce som strávil celý deň v práci, idem čil na pivo. Seruste.