12.12.2015 budú mať moje dvojičky 3 roky a končí mi rodičovská dovolenka. So zamestnávateľom som sa už rozprávala o možnom nástupe do práce. Chcela som nastúpiť už v septembri, len v tom čase mi mohol ponúknuť iba polovičný úväzok s tým, že si vyčerpám dovolenku (38.5 dna) ako keby som bola na plnom úväzku a po jej dočerpaní by som nastúpila na polovičný úväzok. Dohodla som sa teda, že dočerpám RD a potom uvidíme, aká bude situácia. Preto sa chcem opýtať, či ma môže zamestnávateľ zamestnať na polovičný úvazok, aj keď pred nástupom na MD som pracovala normálne na plný úvazok? Osadenstvo celej kancelárie sa zmenilo, takže neviem, či je vôbec niekto zamestnaní na zastupovanie počas MD (RD). Vedúca pobočky pracuje z vlastnej iniciatívy na polovičný úvazok, jedna zamestnankyna pracuje na plný a druha na polovičný úvazok z dôvodu nedostatku prace na plny úvazok. Môže ma zamestnávateľ prinútiť pracovať na polovicný úvazok alebo musí so mnou skončiť PP podľa §63 b? A ako je to s dovolenkou? Môže ma prinútiť v tomto prípade vyčerpať celú dovolenku alebo platí v tomto prípade, že polovicu mi môže nariadiť čerpať zamestnávateľ a polovicu si môžem vybrať v ktoromkoľvek čase ja?