Zavrieť

Porady

Dobré filmy

Môžme si spolu zaspomínať na filmy,hercov, herečky ... ktoré nás zaujali a veľmi sa nám páčili. Alebo zaujímavé scény, hlášky, filmová hudba atď.
Usporiadat
kukurička kukurička

kukurička je offline (nepripojený) kukurička

Celý rad príspevkov o filmoch, ktoré sa nám páčia som si prečítala od začiatku. Rada si pozriem dobrý film, ktorý mi niečo dá, alebo si pri ňom oddýchnem. Jedným z obľúbených hercov je R.Williams a hádam všetky jeho filmy- Ako prichádzajú sny, Andre, člen rodiny, Otec v sukni, Patch Adams...
Tiež mám rada filmy, kde hrá Tom Hanks - Terminál, Stroskotanec, Zelená míľa, Polárny expres, Forrest Gump...
Moje srdcovky sú české čierno-biele filmy z 30-tých rokov, pri ktorých si oddýchnem a naberiem energiu - Kristian, Hotel Modrá hvězda,Přednosta stanice, Dědečkem proti své vuli, Muži nestárnou...
České komédie tiež nemajú chybu- Kolja, Pelíšky, Roming, Na samote u lesa,
Vesničko má středisková, Dědictví, aneb....,
Dalo by sa tu spomínať....je toho ešte veľa.
icemonika icemonika

icemonika je offline (nepripojený) icemonika

nikto...zatiaľ :)
Chobot Pozri príspevok
O čom???

Keď reaguješ na nejaký príspevok, daj "cituj" aby si citovala pôvodný príspevok, a aby aj ostatní vedeli, na koho príspevok reaguješ. Takto si ako "utrhnutý vagón".
sorry!!
Som myslela ten film na 11 strane o teórii ako a prečo spadli dvojičky.
Chobot Chobot

Chobot je offline (nepripojený) Chobot

icemonika Pozri príspevok
sorry!!
Som myslela ten film na 11 strane o teórii ako a prečo spadli dvojičky.
Už je to lepšie.
icemonika icemonika

icemonika je offline (nepripojený) icemonika

nikto...zatiaľ :)
Chobot Pozri príspevok
Už je to lepšie.
som sa naaučila

a čo hovoríš na ten film??? videl si ho??? lebo mňa dosť zarazil.
rovnako ma pred časom zaskočil film krvavá nedeľa...a to nám ho pustil vyučujúci na hodine, aby sme vedeli o čom presne je báseň, o ktorej sme potom hovorili.

ak vidím také niečo, neviem či mám chuť ďalej žiť v takom svete
Chobot Chobot

icemonika Pozri príspevok
som sa naaučila

a čo hovoríš na ten film??? videl si ho??? lebo mňa dosť zarazil.
rovnako ma pred časom zaskočil film krvavá nedeľa...a to nám ho pustil vyučujúci na hodine, aby sme vedeli o čom presne je báseň, o ktorej sme potom hovorili.

ak vidím také niečo, neviem či mám chuť ďalej žiť v takom svete
Neviem, kde je 11. strana, ale aj tu jeden film aj môj názor:

http://www.porada.sk/t79440-hladanie...septembri.html
Bionda Bionda

Bionda je offline (nepripojený) Bionda

som taká aká som
A ešte ma napadoli dva filmy a to jeden bol Prelet nad kukučím hniezdom a druhý Deň kobyliek- alebo také čosi, tiež dobrý film, ja si vo väčšine nepamätám názvy, ale dej takmer podrobne, tiež mám jeden naozaj dobrý film- teda pre mňa v hlave, len názov si spomenúť neviem- bolo to o takom chlapíkovi, ktorý tvrdil, že nie je z našej plnéty , tak ho zavreli do psychiatrickej lliečebne a stále tvrdil, že pre neho prídu a o bude musieť odísť- pomôže tam niektorým pacientom , aj pre jeho ošetrujúceho lekára to bude zvláštny prípad. Nakoniec ho ukazujú ako pacienta v katatónii, záver nie je však jednoznačný.
hanelie hanelie

hanelie je offline (nepripojený) hanelie

sprievodca CR Rakúsko,
žeby 12 opíc s Bruce Willisom?
Chobot Chobot

Bionda Pozri príspevok
A ešte ma napadoli dva filmy a to jeden bol Prelet nad kukučím hniezdom a druhý Deň kobyliek- alebo také čosi, tiež dobrý film, ja si vo väčšine nepamätám názvy, ale dej takmer podrobne, tiež mám jeden naozaj dobrý film- teda pre mňa v hlave, len názov si spomenúť neviem- bolo to o takom chlapíkovi, ktorý tvrdil, že nie je z našej plnéty , tak ho zavreli do psychiatrickej lliečebne a stále tvrdil, že pre neho prídu a o bude musieť odísť- pomôže tam niektorým pacientom , aj pre jeho ošetrujúceho lekára to bude zvláštny prípad. Nakoniec ho ukazujú ako pacienta v katatónii, záver nie je však jednoznačný.
Nie, to nie je 12 opíc, originálny názov toho filmu je K-PAX, u nás v kinách to išlo pod názvom Svet podľa Prota.

V hlavných úlohách excelovali Kevin Spacey ako mimozemšťan a Jeff Bridges ako jeho psychiater.

Pokiaľ si pamätám, tak na záver on vlastne "zmizol". Len divák na záver nevedel, či skutočne odišiel domov na jeho rodnú planétu K-PAX, alebo či z liečebne len odišiel.
kukurička kukurička

kukurička je offline (nepripojený) kukurička

Včera som si pozrela výborný film - Dokonalý trik - je to o kúzelníkoch a ich trikoch. Prvý krát som ho pozerala, keď som balila vianočné darčeky a to som sa stále nepozerala na obrazovku, takže som nevnímala až tak tváre a film som nepochopila. Teraz som ho sledovala poriadne a zistila som, že dej treba sledovať, až vtedy som ho pochopila... Odporúčam tiež z takého prostredia film Iluzionista.
Bionda Bionda

Bionda je offline (nepripojený) Bionda

som taká aká som
Chobot Pozri príspevok
Nie, to nie je 12 opíc, originálny názov toho filmu je K-PAX, u nás v kinách to išlo pod názvom Svet podľa Prota.

V hlavných úlohách excelovali Kevin Spacey ako mimozemšťan a Jeff Bridges ako jeho psychiater.

Pokiaľ si pamätám, tak na záver on vlastne "zmizol". Len divák na záver nevedel, či skutočne odišiel domov na jeho rodnú planétu K-PAX, alebo či z liečebne len odišiel.
Super Chobot, to je ono!
Nie na konci predsa je na vozíku pacient- Kevin Spacey , v katatónii, ale nie je celkom ´jednoznačné ako to vôbec je...
lavi lavi

lavi je offline (nepripojený) lavi

tak toto je silne kafe:

http://www.filmklub.sk/m/movie_comment_comments.php?id=11175&comment_id=213 26

odporucam, velmi silne ludske a emotivne.
lavi lavi

a este film Ararat - kanadsko franczsky o genocide Armenov
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

bavíte sa tak ako ja? hrá Big Lebowski
Mackovka Mackovka

Mackovka je offline (nepripojený) Mackovka

Boli ste sa už pozrieť na Jakubiskovu BATHORY? Mám informácie, že časť pro slovenskej a historicky založenej verejnosti má veľmi negatívny názor na film.
dadeana dadeana

dadeana je offline (nepripojený) dadeana

Odporúčam film Pokánie od s Keirou Knightly a Jamesom McAvoyom
lavi lavi

Bathory som nevidela..ale nepaci sa mi, ze ten film hodnotia, akokeby islo Jakubiskovi o nejaky hostoricky solidny dokument, kazdy umelec predsa moze vylozit udalosti zo svojho pohladu....
lavi lavi

vyborny film bezal na CT2...Padle zeny:
http://www.csfd.cz/film/121901-padle...e-sisters-the/
durisovad durisovad

durisovad je offline (nepripojený) durisovad

uctovnicka na dochodku
Aj ja som vcera tento film pozerala a bola som velmi prekvapena, ze bol natoceny podla skurocnych udalosti. Film sa mi pacil, ale bola som prekvapena, ze taketo institucie existovali este koncom 90-tych rokov 20. storocia.
lavi lavi

mna to neprekvapilo, ze sa nieco take mohlo stat....skor ma prekvapilo ako Teba, ze to bolo v 20. storoci...
durisovad durisovad

durisovad je offline (nepripojený) durisovad

uctovnicka na dochodku
No ved, prave to je najviac prekvapujuce, ze to bolo tak nedavno. O praktikach v stredovekych klastoroch toho bolo napisaneho hodne, to vzhladom k dobe je vcelku pochopitelne, vid. napr. roman od Diderota MNISKA. Ale v dnesnej dobe?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať