Ahojte.
Potreboval by som poradiť ako vyznačiť oblasť buniek a vložiť do nej riadkovanie keď dopredu neviem koľko bude v tabuľke riadkov a stĺpcov. Makro predtým vyfiltruje dáta podľa podmienok a ja neviem koľko riadkov a stĺpcov mi zostane. Do upravenej tabuľky potrebujem vložiť jednoduché orámovanie. Ešte by som potreboval vložiť vzorec do stĺpca "C" ale tiež len do oblasti kde budú údaje aj v stĺpci "B". Pomôcka - hlavička tabuľky bude vždy vyplnená, ako aj všetky stĺpce, okrem stĺpca "B" tam sa môže stat že nemáme ukončenie. Tam potom nechceme ani vzorček na výpočet minút..
Doplnenie:
Posledný vyplnený stĺpec bude stále "J"
Oblasť teda bude "A1":"J?"
Ja to ale neviem zapísať do makra..
Doplnil som makierko ktoré som našiel na nete a prispôsobil si ho. Viem teda už určiť ktorý posledný riadok bude vyplnený .
Ako ale zapísať to vloženie vzorca a určenie oblasti ešte neviem..
Ďakujem veľmi pekne každému kto si na to nájde troška času
EDIT:
Prikladám novú prílohu aj z makrom ktoré som tam doteraz dal (je strašné) to je jasné..
Nebude Vám fungovať celé, ukladá mi to kópie súborov v .xls a .pdf do zložiek a vytvorí novú čistú tabuľku pripravenú na ďaľší deň.
Funguje to tak že na Hárok1 si prilepím tabuľku ktorú získavam z iného zdroja a upravujem ju makrom..
Zostáva mi vyriešiť to vloženie jednoduchého orámovania do oblasti ktorá zostane po úprave tabuľky a vloženie vzorca do stĺpca "C"
Ďakujem všetkým
Naposledy upravil sances : 18.01.17 at 15:14