Problem je, ze tato lokegyna robi naprieky, dusno, a velmi zlu atmosferu v robote. Neda sa jej nic povedat, urazi sa a dusno zdusni na este vyssi level a viac dni. Nepozdravi, trieska dvermi, neodzdravi, ma blbe reci, pripadne vrieska. jednoducho psychicky chora osoba. Ako sa proti tomu branit? Ako nezosaliet? V takejto robote nie je mozne ani otehotniet, kedze normalna zena by nemala sancu prezit taketo prostredie. Vypoved alebo zmena pracoviska - no so zamestnanostou to nei je ruzove (Bratislava), takze toto nepripada do uvahy. Opisovana osoba bola od vzdy taka, ako ju opisujem, len ju prelozili na nase oddelenie. kazdy o nej vie, ze je na prasky (mozno ich aj ma, neviem), ale nikto s tym nic neurobil, nikomu sa to este nepodarilo (z vyse 100 ludi). Co s tym? Potesi akakolvek rada, ci postreh. Ma niekto s takymto niecim skusenosti ?
DAKUJEM!
Vylepsenie otazky, neviem preco to neprebieha ako debata, ale nevadi
Dohovor nepomoze, ona je taka, ze ked ma dobru naladu, pomoze vsetkym, vtedy je super. Ked ma zlu naladu, nie je slova, co by ju opisalo. Nie su vynimkou ani vyslovene vyhrazky, ze pride jej muz vsetkych pobit. Totiz jedna kolegyna uz dala vypoved, nikto jej neveril, ohladom tych vyhrazok, no ked sa zacala vyhrazat uz viac ludom, tak si kazdy urobil svoj nazor na nu. Sefovi to nevadi, casto sa striedaju (statna sfera). takto to funguje uz X rokov, niekto sa pytal, preco prave na dane oddelenie ju prelozili. Dovod bol ten, ze si enormne nesadla s kolegynou z ineho oddelenia a tie dve sa museli separovat, a teraz kazi pracu inym.
jslancik, garantujem ti, ze keby chcem, .. no skoda reagovat, som typ cloveka, co povie co ma na srdci, ale seriozne, ti co radia takto flegmaticky, neprezili ste to. Dieta nie je najmensi problem v porovnani s touto kolegynou. A ci je praca v BA ? Nechcem robit offtopic, ani ociernovat BA, ale budme realisti. ked niekto robi v statnej sprave, bez ohladu na ochotu, nie je take jednoduche si najst inu robotu, a to ani v BA. jednak statna sprava dost znizuje IQ, obrazne povedane (ale bonusom je, ze clovek je v danom obore lepsi a lepsi, a o to asi ide, nie ?)
Tuto temu som nezalozil z dovodu, aby som pocuval kecy typu, ries to tak, ries to onak. Pisem, s nou je za zle asi 100 ludi, slovom STO, a to nie su tajtrdlici s IQ 70. To su ludia s titulmi kolko len chcete, v osobnom zivote su to famozne super ludia, az skor na ich skodu, ale nikto nie je len tak ochotny ist do boja s prasatom, len preto, lebo prasa prislo na ich uzemie, chapete co myslim ?
okrem toho, na frazy typu v robote sa nema otehotniet si niekam strcte. platova diskriminacia u zien je z dovodu, aby vyuzili matematiku tehotenstva, neviem kto vam bude robit na dochodky. myslim ze aj z vas je pomerne dost ludi, co vychovavalo aspon pasivne svojho surodenca, pripadne rovno vlastne dieta.. a prosim vas - podpiste sa na jeden papier s vlatnym dietatom so slovami "Lebo už dieťa samé osebe dokáže zničiť psychiku a zdravý rozum matky" - ja som bol znacne chorlavy (nemocnice ma znicili), stal som roky a to najatraktivnejsie roky mojej matky, ale nikdy by si nedovolila z ust vypustit, ze som bol psychopat a nestal som za to. fora nehodnotim. tych ludi nepoznam.
v skratke, je matematicky vylucene, aby bola ona obet, inak mimochodom - sama ma problemy, uz prekonala rakovinu, a teraz riesi tiez nieco, ale neviem presne co. sama pre seba si robi zle. jednoducho, ja si dokazem s ludmi urobit poriadok, nie je problem, ako chlap to mam jednoduchsie, ale co musim uznat, inak toto je tema o mojej rodinnej blizkej, ze ten co v tejto situacii nebol, to nepochopi. nie tak celkom chapem aj ja, proste to sa neda. clovek si nebuduje niekde "karieru" (alebo tabulkovy plat), aby niekto prisiel a donutil vas odist. ked pride babicka (znovu, titulov a uspechov az az, mimochodom aj znama osobnost) rano o 7 (pred strankovymi hdinami) a pochvali danu pracovnicku, alebo pracovnicky (bezny kolektiv), tak zrejme nebudu nejake chudery, co krivdia danej "psychopatke" (toto oznacenie aby bolo jasne roroznatelne o kom pisem, kedze fiktivne meno som jej neudelil este, aby bola rozoznatelna)
ale seriozne, bud odide ona, alebo viac kolegyn. pripadne sa stane zazrak, tazko povedat. ale aby v pondelok rano zacinala praca tak, ze pride do kancelarie, vyslvoene treskne dverami, nepozdravi sa, ani cau, ani nic. pricom v piatok bola uplne v pohode, tak to asi normalne nie je. kazdy z nas ma kopec nervov, ale kto si ich ventiluje tymto sposobom na niekom? v tom momente by sa nas kruh znamych zuzil na nulu. dane kolegyne poznam, uplne normalne osoby, srandisti, bezuhonne, jednoducho v norme.
ten cas, co pisem tento prispevok, som mohol vyuzit lepsie, cize to na margo, ze tema nie je jednoducha na vyriesenie, ale precitam si prispevky este raz, a potom aj 10x, mozno tam najdem nieco co sa da pouzit, takze vdaka kazdemu kto prispel
PS: Keby ma clovek slobodu a pol miliona na ucte, lahko si odide, nuz pre moj pripad to mozne nie je. Musim sa viac snazit

to je fakt...
=====================
Ale sexovať - plodiť deti sa má doma a nie v robote...
P.S.:
Neodolal som...