Zavrieť

Porady

Vlastná lokálna kotolňa v spoločnom dome.

energetický poradca
Pred obnovou a rekonštrukciou spoločného domu si treba uvedomiť postupnosť krokov. Pokiaľ začneme zateplením, vystavujeme sa riziku straty úspor v navýšenej cene za GJ od dodávateľa tepla. Vlastná kotolňa prináša priame úspory bez sledovania GJ. Sledujú sa iba spotreby plynu, vody a elektriny.
V našom dome sme usporili 1.000.000 .- sk za rok, slovom jeden milión korún, oproti centrálnemu vykurovaniu. Spoločný dom má 96, 3 - izbových bytov./ 1 - byt: 63 m 2 /. Úspora nám spláca úver a našetrili sme si pri tom ešte aj na zateplenie. Vrele odporúčam hlavne pri SVB.
Usporiadat
ebeš ebeš

ebeš je offline (nepripojený) ebeš

Ak mi to vyjde, prišla by som sa aj dať presvedčiť.
Ladislav Somogyi Ladislav Somogyi

Ladislav Somogyi je offline (nepripojený) Ladislav Somogyi

energetický poradca
O.K.
Pošli telefón cez esemes, v stredu budem telefonovať všetkým čo mi poslali telefón k piatkovému stretnutiu v Bánovciach.
Môj telefón 0905 886 383.
Pokiaľ nebudem brať, mám stretnutie, zmeškané hovory vybavím.
Elena Navrátilová Elena Navrátilová

Elena Navrátilová je offline (nepripojený) Elena Navrátilová

Ja dám najneskôr vo štvrtok vedieť ako a kedy a o ktorej dôjdem. Ak treba skôr, daj vedieť, dobre Lacko? Alebo tak ako Ty mne, dobre? P. Somogyi? Je to správne, xixixi?
Ten Dom a Byt má byť 7/2006? Pozerala som na nete ale je tam 6/2006. Tak si ešte počkám. Ale mohol si prilepiť. Celkom som na to zvedavá.

Ladislav Somogyi
Môže byť aj poobede, pre Gabi Z.

Gabi dúfam, že Ti to výjde doobeda. Slávica a Ty čo píšeš? Orim Ty môžeš aj doobeda? Janci som posielala mail, tak dúfam sa dohodneme na rozumnú hodinu.
Orim Orim

Orim je offline (nepripojený) Orim

Ja som si urobil voľno na celý piatok
GabiZ GabiZ

GabiZ je offline (nepripojený) GabiZ

Stanovte presný čas a miesto stretnutia a ja buď prídem, alebo nie. Zatiaľ vám neviem s určitosťou povedať, či prídem, práce u nás sú ešte neni dokončené, musíme doriešiť aj nejaké nedostatky ohľadom opravy fasády, takže radšej sa na mňa nedržte. Ak budem vedieť, kedy a kde, tak ak mi to výde, určite prídem (nerada by som o toto stretnutie prišla, potrebujem tieto informácie). Ale ja mám Bánovce po ruke, chodíme tam dosť často, tak v najhoršom sa s Lackom dohodneme (ak bude súhlasiť).
Halli Halli

Halli je offline (nepripojený) Halli

Ja som si tiež od šefky /čiže seba/ vypýtala volno na cely den, tak nemam problem. Beriem autom dalšiu jednu kamošku čo robi SVB a predbežne sme dohodnutí s Orimom, ten sa "nalodí" v Trenčíne. Časovo nam je to teda jedno, najlepšie keby Laco hodil do placu hodinu a je to.

Super si to vyriešila. Ja môžem byť teoreticky v Bánovciach o 9,55 hod., 10,25 hod. 12,00 hod. Čakám či sa ozve Janca, aby som sa s ňou dohodla. Ale ak nie tak tu sú hodiny kedy teoreticky môžem byť v Bánovciach. Odomňa asi všetko. Lacko ešte by som uvítala koľko bude zhruba trvať exkurzia, pokec isto dlho. Aj Orim si vypýtal na celý deň voľno od šéfky? Netreba sa prihovoriť? Gabi aj keď teoreticky sa môžeš s Lackom dohodnúť na hocikedy, ja Ťa isto rada uvítam v piatok. Ak potrebuješ niečo ešte zorganizovať, rada pomôžem. xixixi
Ale ak Ti to Slávica a Orim neva, môže dať aj predstretko, stretko a postretko, nie? Všetci sú vítaní, aj ohlásení, aj neohlásení. Sú Bánovce dosť veľké? Aby sa domáci nezľakli invázie turistov-kotolníkov.
Janca Janca

Janca je offline (nepripojený) Janca

Potvrdzujem účasť, Elenku beriem v piatok v Prievidzi.
GabiZ GabiZ

Budem sa snažiť doraziť, mám 3 dni dovolenku, takže musím to zorganizovať tak, aby som ten piatok mohla prísť na hodinu a miesto, ktoré by mal určiť Lacko. Jediné, čo ma brzdí sú problémy, ktoré sa vyskytujú na dome (všetci to určite poznáte, niekto vám zazvoní a treba okamžite reagovať). Dúfam, že štvrtok budú práce ukončené, všetko prebehne hladko a v piatok sa pri vás odreagujem.

Gabi, ver že prebehne všetko hladko. Ja tiež verím a čakám aby to skončilo. Už mi ti pripadá ako nekonečný príbeh. Ver. Ale ako všetko aj toto má svoj začiatok a koniec. Takže v piatok sa na Teba teším a určite nie som sama.
GabiZ GabiZ

Verím, že okná budú v pohode, máme naozaj skvelú firmu, pracujú perfektne, sme spokojní, problém máme viacmenej s firmou, ktorá nám predtým robila fasádu. Ale aj to doriešime, dúfam. Aj ja sa na vás teším a urobím všetko preto, aby som prišla.

Si myslím, že piatoček máme všetci radi. Obzvlášť keď sa potrebuje človek trochu odreagovať a zmeniť pole pôsobnosti. My naraz robíme aj zateplenie. Okná sme zhruba pred 3 týždňami úspešne ukončili. Teraz zatepľujeme. My sme si to takto odsúhlasili. Tiež tu jedna rodina v prenájme /byt patrí mestu/ robili dosť problémy kvôli oknám. Zhotoviteľ sa vyjadril, že pokiaľ budú okná menené dodatočne, nebudú nám na zateplenie môcť držať záruku, keby niečo. Ale už je aj to vyriešené. Ako som už písala, všetko má svoj začiatok aj koniec.
Orim Orim

GabiZ
Verím, že okná budú v pohode, máme naozaj skvelú firmu, pracujú perfektne, sme spokojní, problém máme viacmenej s firmou, ktorá nám predtým robila fasádu. Ale aj to doriešime, dúfam. Aj ja sa na vás teším a urobím všetko preto, aby som prišla.
Môžeš mi hodiť info do SS o ktorú firmu ide?

Však budete spolu. Nie ste obaja z Trenčína? A ja budem dohliadať. Gabi neboj.

energetický poradca
Zdravím všetkých v podvečer stretnutia v Bánovciach n.B.
Pre nezainteresovaných chcem vysvetliť:
Stretnutie má zámer zorientovať prítomných v problematike závislosti na centrálnom dodávaní tepla a teplej vody spoločným domom, osamostatnenia sa pri vykurovaní spoločných domov a výrobe teplej vody, problematike zateplovania domov a všetkým čo súvisí so znížením nákladov bývania.
Stretnutie bude v duchu voľného rozhovoru z dôvodu uvolnenia atmosféry, nakoľko sa stretnú ľudia ktorí sa nikdy nevideli.
Technicky nenáročný pripravený materiál bude zrozumiteľný všetkým.
Takže teším sa na stretnutie v Bánovciach od 9.oo pripravený navigovať na telefóne 0905 886 383.
Orim Orim

Aj keď sme sa nevideli tak sa poznáme.

energetický poradca
Orim
Aj keď sme sa nevideli tak sa poznáme.
Áno, ale osobné stretnutie je nenahraditeľné.

Poznatky zo stretka v Bánovciach nad Bebravou je možné prečítať v téme Bánovce nad Bebravou, ktorá bola originál kvôli tomu založená Orimom, začo má moju vďaku.
Orim Orim

Aby sa to lepšie hľadalo
http://www.porada.sk/t30224-banovce-n-b.html
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať