Je mi 39,mam odpracovaných desat rokov,4 roky som žila na Slovensku,vratila som sa do Čech v Septembre,od tej doby som pracovala na DPČ a nejaky mesiac na DPP,teraz som na urade prace 2 mesiace,mam socialnu fobiu uz od detstva,potom to bolo dobre,ale teraz sa to zhorsilo po zazitkoch sikany v robote a tvrdej drine.Nemam dostudovanu maturitu,ktoru som studovala nedavno dialkovou formou,je to zopar rokov,kvoli socialnej fobii a celkovej vycerpanosti nemozem robit prace,ktore su na rychlost a bez maturity nemozem robit nieco v pohode,chcem zazadat o dochodok,tuto poruchu som nikde oficialne nepovedala ziadnemu psychiatrovi,ale uz som sa objednala do jednej ordinacie.Ma nárok na dochodok,ked sa vratim na Slovensko a poziadam o dochodok tam a predlozim odpracovane roky-10 a nieco naviac,4 nedorobene skoly,2 dialkovo,5 mesiacov na UP pri poberani davok,mam na Slovensku priatela,v Čechach rodicov,na Slovensku som nepracovala ani jeden den,nemam deti,niesom vdana.Mam narok na dochodok az ked budem chodit k psychiatrovi alespon rok?Mam poziadat na Slovensku alebo radsej v Cechach?Kde mam sancu,len chcem napisat,ze by som sa rada vratila k priatelovi.Dakujem