Zavrieť

Porady

Pečieme domáci kváskový chlieb

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Piekli ste, pečiete, alebo sa chystáte piecť domáci chlieb ? Aká múka? Ako kysnúť ? Ako na kvások ? Prečo mi chlieb nevykysol?
Pochváľte sa svojimi bochníkmi, možno poraďte iným pri problémoch, zdieľajte recepty.

Niektore recepty, podnety, zaujimavosti:
Nemieseny chlieb Sumava
Vinohradsky psenicny kvaskovy chlieb
Špaldový kváskový chlieb
Letkov pšenično-ražný chlieb
Zakladanie kvásku s ananásovou šťavou
Prečo nemraziť kvások
Kvakin kvaskovy chlebik a skúsenosti
Turbo chlebik, psenicno, spaldovo, razny, so zeleninou
Naposledy upravil taiko : 14.12.17 at 05:50
Usporiadat
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Ja iba chlebik...
IMG-20181230-WA0006.jpg  
8 0
bettylou bettylou

bettylou je teraz online bettylou

:-))
Čo robím zle, ak sa stále pod povrchom hornej kôrky vytvorí bublina. Tým pádom pri krájaní jedna kôrka odpadáva. Skúšala som aj ubrať vodu aj pridať a teplotu som menila a nič. Pečiem v klasickej elektrickej rúre.
0 0
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

A narežeš povrch pred vložením do rúry?
0 0
marjankaj marjankaj

marjankaj je offline (nepripojený) marjankaj

I am a man
bettylou
Čo robím zle, ak sa stále pod povrchom hornej kôrky vytvorí bublina. Tým pádom pri krájaní jedna kôrka odpadáva. Skúšala som aj ubrať vodu aj pridať a teplotu som menila a nič. Pečiem v klasickej elektrickej rúre.
A kúpiť v obchode si neskúšala?
0 2
bettylou bettylou

bettylou je teraz online bettylou

:-))
marjankaj
bettylou
Čo robím zle, ak sa stále pod povrchom hornej kôrky vytvorí bublina. Tým pádom pri krájaní jedna kôrka odpadáva. Skúšala som aj ubrať vodu aj pridať a teplotu som menila a nič. Pečiem v klasickej elektrickej rúre.
A kúpiť v obchode si neskúšala?

tú bublinu?? ked sa tomu rozumieš ako hus do piva, tak nepíš, mrníkuješ témy jednu za druhou, čo ti žena nedala?
0 0
bettylou bettylou

bettylou je teraz online bettylou

:-))
kukučka
A narežeš povrch pred vložením do rúry?
Kuki, áno, do kríža
0 0
marjankaj marjankaj

marjankaj je offline (nepripojený) marjankaj

I am a man
bettylou
marjankaj
bettylou
Čo robím zle, ak sa stále pod povrchom hornej kôrky vytvorí bublina. Tým pádom pri krájaní jedna kôrka odpadáva. Skúšala som aj ubrať vodu aj pridať a teplotu som menila a nič. Pečiem v klasickej elektrickej rúre.
A kúpiť v obchode si neskúšala?

tú bublinu?? ked sa tomu rozumieš ako hus do piva, tak nepíš, mrníkuješ témy jednu za druhou, čo ti žena nedala?
A čo si taká nervózna? Či neukojená?
0 2
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Mne sa to robilo zo spodku....ked som zacala rezat tak ako posledny tu na foto...uz to nemala
0 0
AnezkaPorada AnezkaPorada

AnezkaPorada je offline (nepripojený) AnezkaPorada

Pridávam ten svoj obľúbený, ktorý pre mňa napísala kamarátka Deniska. Tá ma priviedla ku kváskovaniu, ubezpečila ma, že to zvládne aj začiatočníčka, len sa netreba vzdávať Po pár fakt nepodarkoch sa mi už darili úžasné chlebíky.
Receptík sme neskôr uverejnili na tomto webe: https://zdravezdravie.sk/kvasok-liek-nas-kazdodenny/
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať