Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Keď som tvorila svoj profil, tak som nezadala dátum narodenia. A teraz pri mojom mene je Junior member a ja už nie som celkom junior. Neviem, či to súviselo s tým, že som nedala ten dátum a ako by som to mohla zmeniť? Inač mi to lichotí, ale ja chcem byť member alebo senior member.
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
vgabka,aj ja som sa zo začiatku čudovala, nie som dávno mladica. Asi to závisí od doby prihlásenia, alebo počtu príspevkov, alebo čo Ti ja viem od čoho?
Beriem svoju otázku späť. Už som pochopila, že je to pravdepodobne nastavené podľa počtu príspevkov. Či nie? A ja som ešte len začiatočníčka v tejto porade.
vgabka, mňa najviac pobavilo, že ako sa verejne priznávaš, že ti ten "titul" akosi nepatrí, dobre som sa zasmiala, bolo to milé. Ja som spočiatku nevedela ani ako som sa dostala do tej-ktorej témy, o prezeraní ani nehovoriac, a čo znamená zelené svetielko som sa dozvedela včera.
DavZelené svetielko je ikonka, ktorá svietila pri prihlásených členoch na starej Porade, teda v časoch, keď mala Porada iný vzhľad. Teraz ju vidno v profile člena. Ak nemá voľbu utajenia.
Kabaka123aha... ďakujem za vysvetlenie... aha áno, mám pri nicku zelenú bodku
tannenkau"" Dav (Dnes 16:41) Zelené svetielko je ikonka, ktorá svietila pri prihlásených členoch ... . Teraz ju vidno v profile člena "