Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Dobrý deň,
stratil som kľúč od originál priečneho nosiča ŠKODA SUPERB COMBI II, je podľa Vás nejaká šanca, že taký kľúč niekde zoženiem alebo kvôli tomu môžem zháňať nový nosič?
Ďakujem
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
ja si myslim, ze normalny clovek (moja manzelka nie celkom suhlasi) ...viacvicktor
Obycajne sa davaju 2 kluce... uz si stratil oba?
Je na zamke nejaky ciselny kod? Podla neho by sa mal dat objednat dalsi kluc.
Alebo zajdi do (lepsej) klucovej sluzby, sikovny majster by si mohol vediet poradit s vyrobou noveho kluca.
rentoonnáno stratil som obidva keďže boli na jednom krúžku... na zámke je nejaké dvojmiestne číslo, myslím že 59, ale vôbec neviem aký typ kľúča to presne bol, skúsim teda kľúčovú službu dík