Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Mam pravo na odstupne ak je zmena organizacnej struktury a nepodpisala som nahradne miesto?Moje miesto zanikne od 1.2.2018, som zamestnanec viac ako 10r.
jslancikstručne a jasne sa spýtam - aký bude rozdiel pri tej "výnimke" medzi tvojou budúcou pracovnou náplňou a tým, čo máš napísané v pracovnej zmluve? máš v zmluve detailne špecifikované, čo je tvojou pracovnou náplňou?
krhlickamoja pracovna pozicia sa zlucuje s dalsou pracovnou poziciou, takze pracovna napln sa rozsiruje plus zvysenie platu. Nemam zaujem zostat.
jslancikteraz popisuješ tú "výnimku v organizačnej štruktúre"?
jslancika neodpovedala si na moju "stručnú a jasnú otázku". asi vieš, prečo sa to pýtam... to, že ti pribudne robota v rámci tvojej pracovnej náplne, neznamená, že niečo nie je v poriadku. je normálne, že zamestnávatelia zefektívňujú pracovné procesy a snažia sa, aby zamestnanci efektívne využívali pracovný čas a vlastné schopnosti.
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
ivka70to sa tazko posudzuje
ak mas to iste pracovne miesto, len je organizacne inde pridelene, nic sa nemeni a vypoved ti dat nemusia
krhlickaZiadnu inu informciu mi nedali, iba ze vedia urobit vynimku v organizacnej zmene tak, aby som zostala a dali mi 0ve odstupne. Je to vobec mozne?Dnes mi to bolo ustne podane, ked som cakala navrhy dohody. Takze sme sa nedohodli na nicom.
ivka70zial, je to mozne, nechaju ti povodnu poziciu a teda sa nic nezmeni
krhlickaV ramci zmeny vznika ine oddelenie, moje pracovne pozicia sa zlucuje s dalsou, cize sa meni aj napln.
krhlickaAka je lehota od organizacnamej zmeny, dokedy sa musia so mnou zo zakona dohodnut? Zajtra uplynie tyzden. Urcite tam neplanujem byt nad ramec 3 mesacnej vypovednej. Podat vypoved do 31.1.?, ale moje miesto zanika 1.2.2018.
TweetyPočkaj s tým na zamestnávateľa. V prvom rade to musî riešiť on.
ivka70ak tvoje miesto zanika, cakaj
nemusis nic podpisovat, je na zamestnavatelovi ako to doriesi
krhlickaUz ponukol riesenie, dohoda s nulou a 2 mesacna vypovedna alebo urobia vynimku v organizacnej strukture a pokracujem podla starej zmluvy.
TweetyAk chceš ostať, tak pokračuj v starej zmluve. Pri dohode nie je VD.
krhlickaZaujima ma, ci moze urobit vynimku a ja zostanem na svojom starom pracovnom mieste a bez odstupneho a nakoniec ma prinuti dat vypoved z mojej strany. Nemam zaujem zostat, preto som nepodpisala nahradne miesto.
TweetyMôže nechať tvoje miesto, samozrejme, že môže.
krhlickaAj ked mi ho v organizacnej zmene uz zrusil k 1.2., urobi zmenu organizacnej zmeny. Cele mi to nesedi, mam pocit, ze ma zavadza.