Dobrý deň,
Preniesol som si číslo od iného operátora do 4ky a tento prenos bol uskutočnený 29.1., čo mi bolo potvrdené sms-kou a až od vtedy som mohol reálne začať využívať ich (30 dňový) balíček služieb. No dnes mi došla sms, že môj balíček mi končí 22.2. a ja mám za to, že nevyužité dáta sú neprenosné.
Volal som na zákaznícku linku, kde mi povedali, že platnosť môjho balíčka je od 23.1., ale že keďže ešte nemám prečerpané dáta, mal by som bez problémov fungovať až do ich vyčerpania, ale že si mám pre istotu dobiť kredit. To ako by mi hovoril, myslím si, že balík môžte využívať až kým nespotrebujete dáta, ale pre istotu si dobite kredit, keby som sa mýlil ....
Pýtal som sa ho, prečo mi balík vlastne začal platiť už 23.1. keď som ho mohol začať používať až po prenesení čísla, ale na to som dostával len hmlisté odpovede, proste to nevedel. Tak som ho už nechal. No teraz neviem, ako na tom vlastne som. Máte niekto podobnú skúsenosť pri prenose čísla do 4-ky?
Ďakujem
Naposledy upravil ivka70 : 21.02.18 at 12:23
Čo je to 4ka ?
Nejaký nový druh paštéky ?
1. Orange je (keď už) lečo.
2. Ja lečo rád.
3. Lečom som viac sýty, ako paštékou....a za menšie náklady.
4. Kyslíkoví chlapci ma tiež lámali...poslal som za tuleňmi.
5. Tííí onýho som nenechal ani len dohovoriť prvú vetu.
Kľudne si pozri, porovnaj tie paušály (NIE kredity) a budeš v obraze....a čítaj poriadne, kto a čo a za akých podmienok ponúka.
Kľudne si tiež pozri aj to pripojenie-pokrytie na net...2G a 4G.
Taktiež si pozri aj ponuku mobilov u 4ky a Orange...lebo je rozdiel kúpiť mašinu za 1€ (jedno euro) zo širokej ponuky a nekúpiť si nič, nakoľko nie nič na výber.
...a že mám určité zľavy ako starý zákazník, to ani nevravím.