Zavrieť

Porady

Stravovanie zamestnancov vo vlastnom stravovacom zariadení

Zamestnacom v našej reštaurácií vydávame stravu v hodnote menu = 3,20 s DPH. Kalkuláciu na stravné mám takto:
hodnota jedla: 2,67 bez DPH z toho
55% zam*ľ: 1,47
príspevok SF: 0,15
cena pre zam*c: 1,05 + DPH 0,21 = 1,26 zrážka zo mzdy
Mám kalkuláciu správne ???
Dilému mám však z vydanej stravy, neviem, ako to zaúčtovať a či sa o tom vôbec účtuje ako o tržbe, a ak áno, je z DPH či bez ??? Účtujem v jednoduchom účtovníctve v programe ALFA plus. Bude niekto taký zlatý a dá mi odpoveď do mailu:
Naposledy upravil kopretinka : 21.05.18 at 19:49
3 komentárov     zbaliť
kopretinka nikto ti nebude odpovedať na mail,tu sa radí verejne.
Krysa33 Aj tu sa ospravedlňujem, ešte som na tomto fóre nepoložila žiadne otázky, až včera, takže som dosť nováčik
kopretinka dolu je návod a etiketa
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    kopretinka 21.05.18 19:48 odstránil(a) z Porady
    kopretinka 21.05.18 19:48 odstránil(a) z Porady

    Stravovanie zamestnancov vo vlastnom stravovacom zariadení

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.