Zavrieť

Porady

Usporiadat
Téma je uzavretá.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Vynnik - Lui - vinník -asi si pomýlil brzdu s plynom. Ale je to na zlosť - stojíš, poctivo čakáš a odrazu - DBR - a už nestojíš, nečakáš, len auto je pérdeli. A dúfam, že si aspo§ exkolegov volala - to by sa ako škodová ani nemalo klasifikovať - skôr nedodržanie vzdialenosti, nevenovanie sa riadeniu... a pod.
Žabinka Žabinka

Žabinka je offline (nepripojený) Žabinka

lujzi, jasne že to rozčúli, takáto vec, ale hlavne že len auto si to odnieslo..
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Duski fizli boli..to hned volal pan co to do mna....ktory sa vyhybal vinnikovi....strhol to do protismeru a tam som stala ja...ja som ako ucastnik C....
Blbe to,ze sedis a vidis ako do teba ide naburat auto....tak som vystrela ruky silno chytila volant a zavrela oci...a cakala naraz....uz teraz viem....ze keby horsie urve mi ruky...
Auto uz odstojene v servise....milanko uz kukal co a ako....snad sa to dako zbucha...aby nebola totalka
lujza.j lujza.j

Zabi...po naraze som si,ze som ok...uf...cakala som,ze ma erbeg vyfacka... nevyfackal.....klepala som sa ako osika....
...jasne,ze to je iba plech.....vies ja mam nervy nato ...co vzdy nastane po......a ...ze mi to sposobil nejaky idiot......vies..nech ten to riesi....
Chlap z odtahovky.....z kazdeho dna by vedel napisat knihu....
willma willma

willma je offline (nepripojený) willma

lujza.j
Zabi...po naraze som si,ze som ok...uf...cakala som,ze ma erbeg vyfacka... nevyfackal.....klepala som sa ako osika....
...jasne,ze to je iba plech.....vies ja mam nervy nato ...co vzdy nastane po......a ...ze mi to sposobil nejaky idiot......vies..nech ten to riesi....
Chlap z odtahovky.....z kazdeho dna by vedel napisat knihu....
počuj, ty takých volov priťahuješ
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Airbag striela az po dosiahnuti urcitej rychlosti, takze ked stojis, nemala by ho riadiaca jednotka strelit. Ak si to dostala spredu, tak to musis mat dost rozbite Keby zozadu /ako ja/, tak ty skoro nic a dotycny predok odrovnany Vzadu nie su tak riesene narazove zony. Predok sa zacne rolovat.
Dobre ze ti nedodrbalo krcnu chrbticu.
lujza.j lujza.j

Zadok mi uz rozbili....a fest..... vtedy este aj predok.....
Žabinka Žabinka

Žabinka je offline (nepripojený) Žabinka

dnes som dostala takúto malú milú pozornosť..
6E64E27E-087B-4AFB-87C7-1CBFF4DE74A7.jpg  
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Pýtala som sa nedávno taxikárky, prečo je toľko v súčasnosti nehôd. Ľudia počas jazdy telefonujú.
Ktovie, čo dnes prevyšuje, či alkohol za volantom alebo mobily, okrem drôg.
Ešte aj taxikári sa v pohode bavia pred zákazníkom. Podarilo sa mi nájsť firmu s vysokou štábnou kultúrou, čistými vozmi, všetky autá s klimatizáciou, cena normálna ako u všetkých. Presní, slušní.
misoft misoft

Ajajaj.... vraj "ťažká" skúška.....
https://zive.azet.sk/clanok/134719/i...-ho-filtrovat/
Budeže to "radosti", ak eurohujeri toto schvália, za pár rokov uvedú do platnosti. Klikneš na Google a...... "Ohľadom autorských práv nie je možné zobraziť - Váš Google"
lujza.j lujza.j

Vcera som isla dom s taxi...panonska cesta/petrzalka-vrakuna....po rokoch....dufam,ze dlho nie.....vzadu priputana...keby.. dam este jeden pas...drzala som sa ako kliest....bola som stastna,ze nebural....tak ako kazdemu skakal do cesty...konec japonec
vicktor vicktor

vicktor je offline (nepripojený) vicktor

ja si myslim, ze normalny clovek (moja manzelka nie celkom suhlasi) ...viac
Smutno-pravdive - u nas na druzstve.
WP_20180908_09_55_49_Pro.jpg  
misoft misoft

misoft
Ajajaj.... vraj "ťažká" skúška.....
https://zive.azet.sk/clanok/134719/i...-ho-filtrovat/
Budeže to "radosti", ak eurohujeri toto schvália, za pár rokov uvedú do platnosti. Klikneš na Google a...... "Ohľadom autorských práv nie je možné zobraziť - Váš Google"
No - a je to tu!
https://zive.azet.sk/clanok/134753/e...ovali-slovaci/
Naposledy upravil misoft : 13.09.18 at 12:22
Snímok 001 2018,09,13 12_09.png  
Snímok 002 2018,09,13 12_09.png  
1/1
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Na schvalne....CO je tu...???
misoft misoft

Smernica o autorských právach na jednotnom digitálnom trhu.....
Len tak na okraj - môže sa stať:
https://zive.azet.sk/clanok/134661/d...ych-fanusikov/
Zaplatí si niekto 10-20-30€ za to, aby videl dobrý hokej, odcvakne si strelca víťazného gólu. Ajajaj .... to nemal robiť!!!! Na to aby mohol fotiť zápas, musí mať povolenie od organizátora - a ten si to nechá zaplatiť (obchod je obchod)....
To len ako príklad - je toho ešte viacej v jednotlivých článkoch Smernice, čo výrazne môže obmedziť prísun informácií na internete.
Tie obrázky som dal ako paródiu..... Ak sa to nedaj bože bude uplatňovať - tak i za tie vytvorené obrázky (meme) budem v budúcnosti musieť pýtať povolenie.
A keďže to bude smernica EU - vieš čo nasleduje v členských štátoch EU - implementovať do zákonov.
A o dva-tri roky sa ani nedozvieme, že Donaldovi Trumpovi nedrží ofina na mieste .
buchač buchač

Ale trt makovy...

Tu ide o ine...o tazke peniaze...o miliardy.
Tu ide o to, ze peniaze z EU koncia v USA...pripadne v inych daňových rajoch.
misoft misoft

No šak - o prachy - chceš zverejňovať, odkazovať? Zaplať. Ľudovo sa to volá Daň za link. Platiť každému, kto niečo zverejní a G preberá... nezaplatí, nemá.
A Fake News dajú množstevnú zľavu...... 0,0001€ a budú v "obraze"....
vicktor vicktor

vicktor je offline (nepripojený) vicktor

ja si myslim, ze normalny clovek (moja manzelka nie celkom suhlasi) ...viac
WP_20180522_12_36_38_Pro.jpg  
buchač buchač

.... a zasa bude zvýšenie dôchodkov...
Ked neprší, aspon kvapká...lepšie, ako hrdzavym klincom do oka alebo kopanec do riti.
Darina1234 Darina1234

Darina1234 je offline (nepripojený) Darina1234

....a zas odrbavaju ludi s odchodom do dochodku, zverejnovat 5 rokov do predu, co pre nas znamena zas neskorsi odchod, riadne k....y su to
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať