Zavrieť

Porady

Usporiadat
Téma je uzavretá.
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Iný pohľad
facebook.com/tomas.bublik.54
atď.
.
Celé tohle divadlo jsem podstoupil i proto, abych se zastal amatérské chovatelské obce, která velmi trpí novými a zbytečnými restrikcemi a negativním veřejným míněním, které zbytečně rozdmýchávají nekompetentní lidé ve vedení ZOO.....
Amatérské chovy plazů jsou velmi úspěšné v odchovech vzácných a ohrožených druhů plazů. Jejich omezování, či zákaz, je v konečném důsledku jen proti samotným zvířatům, která ve volné přírodě už nemají prostor k životu, díky destruktivnímu působení člověka.
Amatérské chovy mají velmi často výrazně lepší výsledky, co se týče úspěšných odchovů mláďat ohrožených druhů plazů, než zoologické zahrady.Tu pražskou nevyjímaje....
Dotyčná paní nebyla a není chovatelka, jednala v rozporu se zákonem. Restrikce, omezení a zákazy, po kterých volá pan Bobek, jsou nesmysly, pramenící z jeho neznalosti celé problematiky. Jistě je úspěšný a šikovný ředitel této organizace, ale stojím si za tím, že s hady, jejich chovem, natož odchytem extrémně jedovatých druhů, nemá žádnou osobní zkušenost. Proto by se k této problematice raději neměl vyjadřovat a měl by se raději věnovat managementu, což je jeho práce.
korela korela

Ešte k tým metropolitným metrám vo V4, čo umiestnil včera misoft do srandičiek.
O bratislavskom sa hovorí najmenej od 60. r. Vtedy pre filmový týždenník v kinách sa nakrútil krátky šot ako recesia so štyrmi študentmi, ktorí vchádzali do pomyselného metra v BA pri Fil. fak. UK a vychádzali z podzemia pri bývalej Sovietstkej knihe, resp. v parčíku pri kostole Najsvätejšej Trojice.
Samozrejme neišlo o metro, ale vchody do verejných záchodov.
Pamätám si to len preto, lebo si tam zahral aj môj brat.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

korela
Ešte k tým metropolitným metrám vo V4, čo umiestnil včera misoft do srandičiek.
.............
Keď sme pri tom:
Pýtajú sa Bratislavčana: A máte u vás metro?
Odpoveď: Ani CENTIMETRO!!!
korela korela

Otázka času, tu sa musí doprava riešiť. Mladí prídu sem, už si úplne odvykli od tohto dopravného chaosu.
korela korela

Profil na FB MUDr. P. Liptáka.
Mária27 Mária27

Mária27 je offline (nepripojený) Mária27

misoft misoft

To preto, aby ani v Austrálii nemali s tým problém
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

misoft
To preto, aby ani v Austrálii nemali s tým problém
snáď v Izraeli a niektorých arabských štátoch len neviem či nie vo všetkých sa číta a píše sprava doľava
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

korela
Ak myslíš tento článok z jeho FB https://www.parlamentnelisty.sk/aren...zhodnem-305483 , tak je veľmi zaujímavý a nie je mu čo vytknúť.
misoft misoft

Keď sme sa takto "dotkli" Harabína: ako právnik - je veľmi dobrý. Ako bežný človek je však ako sedliak. Ale to je vedľajšie....
Podstatné je niečo iné! Ako právnik často rozhoduje (a aj rozhodoval) o tom, či obvinený bude vo väzbe, alebo nie. Držal sa "zá-ko-na" - ovšem nezohľadnil niektoré fakty.
Čo má väčšiu ochranu? Ochrana obvineného, alebo obete? Ochrana ľudských práv obvineného, alebo práv obete? Čo je viac - právo na ŽIVOT, alebo právo na ochranu osoby?
Právo na život je tiež jedným z ľudských práv a má dokonca vyššiu prioritu, ako právo na spravodlivé zaobchádzanie. A tu Harabín tieto ľudské práva práve svojimi rozhodnutiami NEGUJE - podľa neho vrah má viac práv, ako obeť!!!
vicktor vicktor

vicktor je offline (nepripojený) vicktor

ja si myslim, ze normalny clovek (moja manzelka nie celkom suhlasi) ...viac
Nielen podla neho.
Nandrolon Nandrolon

vicktor
Nielen podla neho.
Dnes je to tak so všetkým. Niektorí ľudia dokonca povyšujú život zvieraťa nad život človeka a to je už úchylné a chorobné.
Koľkokrát čítam diskusie o zrazení mačky, psa, častokrát sa mám chuť autorky opýtať, či by aj svoje vlastné dieťa prirovnala k tomu svojmu psovi, mačke.
Ľudia dnes /hlavne tí solventnejší a "smotánkovejší"/ sa tvária, že zachraňujú deti v afrike rôznymi priblblými adopciami na diaľku a podobne, pričom nášmu bezdomovcovi by nedali ani 50 centov a dôchodcu by nechali skapať na lavičke v parku bez povšimnutia.
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

:-)) Rozhodne pobavil Kim Nand Buch :-))
Nandrolon Nandrolon

BXLmiami
:-)) Rozhodne pobavil Kim Nand Buch :-))
:-)))))))))
Aj mňa, ale už je tam pár dní, nie?
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

On ano,ale ja nie :-))
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

dobrý rozhovor
https://www.mtbiker.sk/clanky/10493/...keparkami.html
misoft misoft

A aj dobrý nápad.... žiaľ, často iniciatívny človek narazí na hradbu nezáujmu, zaostalosti, nepochopenia.....
korela korela

Nandrolon
korela
Ak myslíš tento článok z jeho FB https://www.parlamentnelisty.sk/aren...zhodnem-305483 , tak je veľmi zaujímavý a nie je mu čo vytknúť.
Nie, komplexne. Jeden príspevok spred 2 - 3 dní mi vyrazil dych.
vicktor vicktor

vicktor je offline (nepripojený) vicktor

ja si myslim, ze normalny clovek (moja manzelka nie celkom suhlasi) ...viac
Salvini zrusil označenia – rodič 1 a 2, pričom ich nahradil pôvodným označením otec a matka.
Salvini avizuje pozastavenie ... “požičiavania maternice”, kedy iná žena ako matka vynosí dieťa za peniaze.
http://svetlosveta.sk/salvini-zavadz...-otec-a-matka/
korela korela

misoft
A aj dobrý nápad.... žiaľ, často iniciatívny človek narazí na hradbu nezáujmu, zaostalosti, nepochopenia.....
http://www.geocities.ws/ondrejpapanek/tlac.htm

Snáď podnes jeho mama ľutuje, že súhlasila s lekármi tak rýchlo na jeho odpojenie od prístrojov.
Mnohí ste ju mohli vidieť v rôznych rozhovoroch v TV, bola na nepoznanie. Detská psychologička, ktorej rodina netrávila víkendy od detstva detí doma, ale všetci na bicykloch v prírode.
.
FB Ondro Papanek Memorial Page
Naposledy upravil korela : 09.10.18 at 16:59
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať